Mclaren Dün Düzlük Testi Yaptı

yazar:

kategori:

Pedro de la Rosa’nın gerçekleştirdiği testlerde takımın MP4 24’ün Monza parçalarını test ettiği tahmin ediliyor. Aracın arka kanadının siyah olması da parçanın yeni olmasından kaynaklanıyor.

Bunun yanında resimden de görüldüğü üzere Mclaren Mercedes, düzlükte bir jet uçağı ile yarış yaptı ve de la Rosa çok az farkla geride kalmış gibi görünüyor.


Yorumlar

  1. doğru mp4 21 de vardı ama devamı yok 🙂

  2. Turuncu MP4-21'i çok iyi hatırlıyorum, MP4-22'den emin olmamakla beraber gördüm diye hatırlıyorum ancak MP4-23 ve MP4-24'de Abdullah'ın dediği gibi kullanılmadı sanırım.

  3. aslında her zaman kullanmıyor turuncu rengi mclaren. en son hatırladıgım kadrıyla mp4 20'nin turuncusu vardı

  4. Siyah çok soğuk göstermiş, kırmızı daha sıcak bir renk. Kırmızı rengi hiç beyenmem ancak McLaren'in kullandığı kırmızı 'roket kırmızısı' diye geçiyor ve açıkcası araca çok yakışıyor.

    Turuncu renkli McLaren'ler sezon başında fabrikadan piste test için çıkan ilk araçlardır. '98 sezonundan itibaren F1'i takip ederim ve fabrikadan çıkan McLaren sürekli turuncu oluyor. Örneğin 1998 aracı MP4-13'ün test versiyonu:
    http://rhein-zeitung.de/on/98/02/06/sport/news/mclarenneu.jpg

    Siyah Minardi'ye turuncu ise Arrows'a yakışıyordu. Ne günlerdi be…

  5. mclaren'in arka kanat tasarımına bayılıyorum. açıkça sanat eseri gibi duruyorlar, çok havalı. gerçi komple mclaren aracı çok havalı duruyor 🙂

  6. eskiye mi dönüyor macca:D:D önce fly emirates sora santander ve vodafonela kırmızı renk girdi araca bu sene santanderde gıdınce arka kanat boyle sıyah olablr ama vodafone ne der oıda var

  7. ismail uçar avatarı

    evet vega nitro sanırım 2007 di.bened öle hatırlıyorum.hatta turuncu olması lazım renk.bi ara sezon başında testlerde turuncu idi diye hatırlıyorum sonra tepkilerden dolayı özüne dönmüştü.siyah kanat çok hoş görünüyo arabanın havasını değiştirmiş,GÜZEL

  8. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    İşte Ya Öz Renklerine Geri Dönse Ne War Mclaren..Siyah-Beyaz-Gri Mp4-20 vega-katafalk arkadasimizin da bahsettigi gibi,Kırmızı güzel olmuyor 🙂

  9. McLaren'e kırmızı yakışmıyor bu kesin. Siyah-Beyaz-Gri renk kombinasyonları alıştığımız McLaren rengi (Marlboro sponsorlu McLaren'i izlemedim alışık değilim bu yüzden).

    Tarihi doğru mu hatırlıyorum acaba ama az daha aracı tamamen kırmızı yapacaklardı sanırım 2007 senesi başında, ama taraftarlar karşı çıkmıştı. McLaren de "u dönüşü" yapmıştı.

  10. evet baya iyi olmus..

    ahh.. nerde o mp4-20 🙂 mp4-21 de cok guzeldi de sonrakiler hep uzerinde vodafone reklami oldugundan midir nedir hep itici olmustu benim icin.

  11. mclarenin görselliği diğer takımlara göre zaten başlı başına bir harika.rengindenmidir nedendir bilmiyorum ama bu araç göze başka bir hitap ediyor.

  12. Siyah arka kanat benimde hoşuma gitti açıkcası.

  13. Evet gayet hoş duruyo siyah arka kanat farklı bir hava vermiş araca:)

  14. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Aslında siyah arka kanat fena durmuyor McLaren bunu düşünsün bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir