Massa: Ferrari ile Yoğun Bir Savaş Vardı

yazar:

kategori:

Felipe Massa, üçüncü sırada tamamladığı Avustralya sıralama turlarının ardından Ferrari ile yoğun bir mücadeleye giriştiklerini söyledi.

Brezilyalı pilot sıralam turlarındaki son zaman turuyla beraber Sebastian Vettel’i küçük bir farkla geçerek sıralama turlarını üçüncü sırada tamamlamıştı.

Sıralama turlarının ardından açıklama yapan Massa “Dört pilot hemen hemen aynı dereceyi elde etti. Gerçekten zor bir savaştı. Farklara bakarsak Sebastian, Kimi ve Bottas ile mücadelem çok yoğundu”

“İyi turlar atmanın mümkün olmasına sevindim. Bugün yapabileceğimin en iyisin yaptım. Fakat rüzgar yönünün sık sık değişmesiyle kolay bir seans olmadı. Bu koşullarda son turda hata yapmanız çok kolaydır. Artık ilk yarışa hazırız”

“Yarın özellikle Ferrari ile yoğun bir savaş olacak. Ama biz de güçlü bir yarış çıkarmayı umuyoruz” dedi.


Yorumlar

“Massa: Ferrari ile Yoğun Bir Savaş Vardı” için 6 yanıt

  1. açıkçası bu sabaha kadar soft lastikleri hiç deneyememiş olmasına rağmen, son turdaki zamanı beni çok mutlu etti. bugünkü sıralama sonucu, şimdiye kadar ki avustralya sıralamalarında alınmış en iyi pozisyon. fakat hakikaten oldukça güçlü bir ferrari var ortada, pilotlarının kalitesini zaten konuşmaya gerek yok. bugün fazlasıyla keyifliydi, inşallah yarın da podyumda tamamlar felipe. dün uzun sürüş yapma fırsatı da bulamadı arıza nedeniyle, lastik davranışı bir parça muallak olabilir. ama bir şekilde yarını da kotaracağını düşünüyorum. tebrikler, bol şanslar.

  2. FerrariFanTR avatarı

    1 belli 2. kim modunda yazıyorum.

    Vettel son turuna galiba q3ün ilk turunda kullandıgı lastikle cıkmıs derecenin gelişmeyeceğini anlayınca pite yönelmiş. Neden böyle bişey yaptık bilmiyorum ama eğer Vettel de temiz lastikle cıksaydı Williamsların bizi geçeceğine ihtimal vermiyorum. Massa cok zor geçti dereceyi zaten 0,1 saniye bile değil. Ben hala umutluyum.

    tekrar ediyorum 1. belli 2. kim onu konusuyoruz

  3. massa iyi iş çıkardı tebrik ederiz,williams çok köklü ve kaliteli takım böyle devam ederler umarım.

  4. ayberkhaciogluu7 avatarı
    ayberkhaciogluu7

    Şu burnunu araya sokmasan olmazdı 🙂

  5. Tebrikler Massa.İyi iş çıkardın.

  6. şimdi cok net şunu söylüyorum şampiyon kafadan belli mercedes ikincilik içinde ferrari williams ve lotus kafa lafaya kapışırsa sezon boyu en azından onların mücadelesi izlemeye değer yoksa şampiyon belli mercedes ve hamilton

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir