Arrivabene Manor’a Destek Sözü Veriyor

yazar:

kategori:

Ferrari Takım Patronu Maurizio Arrivabene, motor tedarik ettikleri Manor’un mümkün olduğu kadar kısa sürede piste çıkabilmeleri için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Ferrari’nin 2014 motorlarıyla yarışacak olan Manor, yazılım sorunlarının başını çektiği sıkıntılar nedeniyle sezonun ilk yarışı Avustralya’ya katılamıyor.

Arrivabene “Graeme’nin söylediği gibi bu sadece yazılım sorunu değil. Motoru, geçen seneki motoru dahi ayarlamak oldukça karmaşık. Bu kolay bir görev değil.”

“Yapılacaklar listemiz var ancak o listeyi uyguluyoruz ve bu takımın piste çıkabilmesini sağlamak için çok zorluyoruz.” dedi.

Daha önceki açıklamasında Arrivabene, “para yoksa motor da yok” demişti.


Yorumlar

“Arrivabene Manor’a Destek Sözü Veriyor” için 4 yanıt

  1. Adamlar sırf para alabilmek adına formaliteden yarışmak için çaba sarfediyorlar. Gerçek bir garaj takımı gibi davranıp amaçları sadece yarışmak olsaydı benim de desteğimi alırlardı ama şu an benim için bu takımın olmaması, batıp gitmeleri çok daha mantıklı. Hiç değilse sauberle force india’ya faydaları dokunur.

  2. amaç piste çıkmak mı sırf para alsın diye takımı sezona sokuyorlar normal yarışan takımlar zro durumda ama bu çok zekiler yarışmayan takımları piste sokma derdinde biraz saubere destek ol

  3. Bırak bu işleri Maurizio, istese Ferrari motor mühendisleri 1 saatte piste çıkarırlar aracı. Zaten dün “No money, no honey” diyerek tavrınızı ortaya koydunuz. Ha haklımısınız? evet haklısınız birşey diyemiyorum. Ama destek oluyoruz, çalışıyoruz yalanını yemezler 🙂

  4. geçen seneki motorla yarışacaklar ise tur başına 8-10 saniye daha yavaş olacaklar demektir. Yarışlarda 6-7 tur yiyeceklerse sporda ne işleri var ki? TAmamen saçmalık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir