Lotus Pilotları Sıralama Turlarında Son Bölüme Kalmaktan Memnun

yazar:

kategori:

Lotus pilotları Romain Grosjean ve Pastor Maldonado E23’ün Avustralya sıralama turlarındeki performansından memnun kaldılar.

Lotus pilotları sıralama turlarında Force India, McLaren, Sauber, Verstappen ve Kvyat’ı geçerek son bölüme kalmayı başarmıştı.

Sıralama turlarının ardından konuşan Romain Grosjean “Son 12 ay içinde gerçekten çok çalıştık ve Q3’e kaldığımız için özellikle çocuklar adına mutluyum”

“Kış testlerinde iyi bir araca sahip olduğumuzu biliyorduk. Bugün olabileceğimiz yerin daha iyisinde veya daha azında olmayı beklemiyorduk. Hemen hemen beklediğimiz yerdeyiz. Belki yedinci olabilirdik”

“Genel olarak yaptığımız işten mutlu olabilriz. Uzun turlarda şimdiye kadar iyi görünüyorduk. Neler yapabileceğimizi göreceğiz”

Maldonado ise Lotus kariyerinde ikinci kez Q3’e kaldı.

Maldonado “İlk on içinde olmak bizim için iyi bir sonuç. Son bölümde küçük bir hata yaptım ve belki daha iyi bir sonuç elde edebilirdim. Olumlu düşnüyoruz”

“Herşey oldukça umut verici görünüyor. Bu yüzden geçen yıldan çok daha iyi bir sezona başlıyoruz. Yarışa baktığımızda oldukça ümit verici olduğumuzu söyleyebilirim” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir