Wolff: “Tüm Sıkı Çalışmanın Sonucunu Görmek Çok Güzel”

yazar:

kategori:

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, takımın fabrikada yaptığı tüm çalışmaların sonucunu pist üstünde aldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Geçen seneyi şampiyon olarak tamamlayan Mercedes için bu sezon da değişen bir şey yok gibi görünüyor. Mercedes pilotları sezonun ilk yarışı Avustralya GP’yi ilk sırada tamamladılar.

Wolff “Fabrikada yapılan tüm sıkı çalışmanın ödülü pist üstünde almak çok memnun edici. Aracın temeli inanılmaz ve her iki sürücümüzün yaptığı gibi hatasız bir hafta sonu geçirirseniz o zaman bu sonucu alabilirsiniz.”

“Şampiyon olup olmadığımıza bakmaksızın gelişim sürecini devam ettirdik ve çok zorladık. Koyduğumuz tüm hedeflere ulaştık. Dayanıklılık büyük bir sorundu ancak aerodinami alanında çok fazla kazandık. Brackley’deki aero çalışanlarımıza şapka çıkarıyorum ve güç ünitesi hala inanılmaz. Bu paketi doğru araçta ve doğru takım ruhuyla bir araya getirince sonuç böyle oluyor. Ancak yine de rahatlamamalıyız.”

“Rosberg avlamaya çalışıyordu ancak burası yakıt konusunda zorlayıcı pistlerden birisi bu yüzden tüm silahını kullanamadı. Önümüzdeki yarışlarda bir sorun olmadığını ve ikisinin yakın mücadelesini izleyeceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Wolff: “Tüm Sıkı Çalışmanın Sonucunu Görmek Çok Güzel”” için 3 yanıt

  1. Araç gerçekten inanılmaz. Aero canavarı Red Bull’un, süper bir güç üntiesi takılmış hali gibi.
    Aracın viraja giriş ve çıkışları,sürülebilirliği diğerlerine göre başka boyutta.Eskiden Red Bull
    böyleydi. Bu araçta birde ekstra olarak harika bir güç ünitesi var. Fabrikadakileri gerçektende
    tebrik etmek gerek.Dominant kalmak en az dominant olmak kadar zordur…

  2. team Rosberk bu yıl iyi çalışmış.Bu yıl başarılı olcağız.

    1. İlk yarışta başarılı oldunuz zaten 😀 Arka kanatta ne yazıyordu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir