"Massa Güçlü Bir Şekilde Dönecek"

yazar:

kategori:

Sao Paolo’da RTL’nin sorularını cevaplayan Dino Altman “Döndüğünde belki eskiye göre daha güçlü olacak.” dedi.

Massa’nın bu sezon pistlere dönüşü reddedildi ancak bazı haberler Brezilyalı sürücünün gelecek sene de yarışlar kaçırabileceğini söylüyordu.

Altman “Çok iyi bir şekilde iyileşiyor ve kısa süre içerisinde fiziksel olarak çalışmalara başlayacağız.” dedi ve Massa’nın bir süre sonra kafatasındaki yara nedeniyle küçük bir ameliyat geçireceğini söyledi.

Daha önce Altman’ın Massa’nın dönüşünün oldukça riskli olacağı yönünde sözleri basına yansımıştı ancak Altman bunları yalanladı.

Altman “O yorumlar bana ait değildi.” dedi ve Miami’deki testlerin oldukça iyi olduğunu ve Massa’nın dönüşünde risk olmadığını söyledi.


Yorumlar

  1. levent karadol avatarı
    levent karadol

    bende massayı çok özledim özellikle telsizden konuşurken anlaşılır konuşmasını ve harika startlarını ama döndüğünde umarım psikolojik olarak ürkek olmaz zaten ben eminim ki ona benim meslekdaşlarım psikologlar dönmeden önce ellerinden geleni yapıp hazır hale getirmeye çalışacaklardır

  2. daha güçlü bir dönüş yapacağından en ufacık şüphem bile yok. ama artık çok özledim. kırmızı ferrarisiyle pistlerde olduğu günleri, podyumdaki şampanya patlatmalarını, yüzüdeki o sıcacık gülüşünü, gözlerinde her daim ona ait olan o güzel bakışlarını, sesini özledim. herşeyiyle çok özledim. artık dönsün sonuncu bile olsa ben razıyım yeter ki onu göreyim. f1 e bağlılığımın tek sebebi bitanesi lütfen dön artık felipe lütfen dön!

  3. 1 2 yarışta ürkek davrana bilir ama gözle gorulmeyecek şekilde ondan sonra sistem raya oturur merak etmeyin

  4. burak bocek avatarı

    Massa çok hırslı bir pilot,Schumi bacağı kırıldıktan sonra şahane dönmüştü aynı şekilde Rubens te Senna ölümünden yanılmıyorsam sadece 1 gün önce aynı pistte feci bir kaza yapmıştı.O yüzdendir belki boynu aracı sürerken hem sağa dayalı ancak sonra pekçok galibiyet aldı.Massa onca sürede iyice iyileşir ve çok daha iyi bile perfonmans yapabilir.Hadi Massa sana güveniyoruz dostum

  5. gokhan cinar avatarı

    massa olsaydı ferrari nin 3.lük işi daha kolay olurdu. ben massa nın psikolojik olarakta pek birsey kaybedecegini düşünmüyorum.belki yüksek bir hızla bir yere carpıp böyle yaralansaydı söylenen dogru olabilirdi ancak tamamen sansızlıgı neticesinde kafasına carpan cisimle yaralandı.belki psikolojisini etkileyecek tek sey önünde giden arabadan kopacak parcalardan korkmasıdır:))).onun dısında hız yapmaktan kokacagını zannetmiyorum…

  6. gelecek seneye kadar toparlar kendini.Hagi massa sen F1 den ayrı olamazsın.Badoeri görünce dedimki Massa olsaydı…….demeye gerek yok herhalde 😀

  7. KIMI THE KING OF SPA avatarı
    KIMI THE KING OF SPA

    üzülerek söylüyorum böyle bir darbe almış bir sürücü arabayı ürkek kullanır. bu psikolojiden sıyrılması çok güç. evet araca geçince anlaşılacak ama eski performansı sergilemesi biraz zor bana göre. Allah yardımcısı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir