Resmi – Force India'nın İkinci Pilotu Liuzzi

yazar:

kategori:

Takım Patronu Vijay Mallya “Tonio’ya tekrar yarış koltuğu fırsatı verdiğimiz için mutluyum ve o 2 seneden beri bunun için zorluyordu. Force India şu anda çok rekabetçi bir pozisyonda ve bu momentumu devam ettirebilecek bir sürücüye ihtiyacımız var. Bu Tonio’ya hem takıma hem de tüm spora gerekli bağlılık, hız ve profesyonelliğe sahip olduğunu göstermesi için bir fırsat ve bu fırsatı değerlendireceğine eminim.” dedi.

28 yaşındaki İtalyan sürücü en son 2007 sezonunda yarıştı ve 2008 kasım ayından bu yana hiç test yapmadı. Bunlara rağmen Liuzzi Force India ile iyi iş çıkaracağından emin.

Liuzzi “Yarış temposunda, özellikle de kendi evim Monza’da F1 aracına binmek için sabırsızlanıyorum. Vijay’ı bana verdiği bu fırsat için takdir ediyorum. Gelişimimizi devam ettirebileceğime eminim. Çok motive oldum ve iyi durumdayım ve takıma daha fazla puan kazandırmak için sabırsızlanıyorum.”

“Bunun Felipe’nin kazasının sonucunda oluşan bir şans olması talihsizce olsa da, bu insanlara neler yapabileceğimi göstermem konusunda iyi bir şans ve yarış için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. aksi, haksizlik olurdu gercekten..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir