Coulthard: Mercedes Başarısını Hakediyor

yazar:

kategori:

Eski F1 pilotu David Coulthard, sporda en iyilerin ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyor.

“Formula 1 her zaman en iyi mühendisler, mekanikerler, bütçeler ve sürücülerin bir araya gelmesinden ibarettir. Yıllar önce Williams bunu yaptı, Ferrari ve McLaren bunu yaptı, Red Bull da bunu yaptı. Şimdi ise Mercedes bunda en iyi. Çalışmalarının sonuçlarını almayı hakediyorlar.”

“Ancak 1988’den veya Michael’in [Schumacher] döneminden, birilerinin daha yarışın içinde olması gerektiğini görebiliyoruz.”

“Son yıllarda Red Bull iyiydi, ancak Alonso veya Mark [Webber] şampiyon olabilirdi, bir yıl hariç diğerlerinde birden fazla takım savaşıyordu.”

“Geçen yılın başlarında bir Mercedes pilotunun kazanacağını biliyordunuz ve bu yıl yine aynı.”

“Eğlenmek için rekabete ihtiyacımız var. Eğer insanlar ilginç bulmazlarsa izlemezler.”

Coulthard yeni motorların kötü olduğunu ve yeşilci olmanın Formula 1’in işi olmadığını da ekledi.

“Bence bu spor gezegeni kurtarmaya çalışmamalı. Bir GP sezonunda atlantik aşırı bir uçuştan daha az yakıt kullanılıyor, F1’deki yakıt kullanımı gezegeni kurtarmayacak.”

“F1’deki teknoloji bu teknolojilerin gelişimini hızlandıracaktır, ancak motorlar için 5 yerine 20 milyon istendiği için tam bir grid olmazsa hiçbir anlamı olmaz.”

“Bu yüzden kurallar konusunda biraz daha dikkatli olmalıyız, dünyayı kurtarmak yerine motorsporlarının zirvesi olarak kalmaya ve her elit spor gibi rekabeti artırmaya çalışmalıyız.”


Yorumlar

“Coulthard: Mercedes Başarısını Hakediyor” için 6 yanıt

  1. adamın kralısın dc.aynen neen 2005 i arşivlerden izliyoruz.neden şimdi o yıkıcı ses yok.

  2. Adam düşündüklerimi bire bir söylemiş.

  3. bu örnek hep yanlış diyoruz anlatamıyoruz. yarışta harcanan yakıtın bir önemi yok otomotiv sektörüne fayda sağlaması amaçlanıyor

  4. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Şu site tasarımı geçen haftaya dönse daha iyi olur yeni haberlerin en üstte olması kötü olmuş.

    1. günde 40-50 haber girip de bazı haberlerin anasayfadan düşüp arka planda kalması üzücü olduğu için anasayfada biraz daha fazla haber göstermek, son eklenenlerin üstte çok uğraşmadan görülmesi için böyle bir şey yaptım.

      1. Abdullah bey şu türknet reklami mobilden girince ekrani kaplio ve hic bisey yapamioz buna bi care bulun kapatma isareti gorunmuor cok kotu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir