"Amacımız Geçen Seneden Daha İyi Olmak"

yazar:

kategori:

Ron Dennis şu an için rakiplerinin çalışmalarından endişelenmediklerini, 2008 sezonunda geçen seneden de daha iyi olmayı hedeflediklerini söyledi.

Woking kökenli takım geçtiğimiz sezon son 2 yarışta şampiyonluğu kılpayı kaçırmıştı.

Ancak Dennis, geçen seneki sonuçlardan daha iyisini elde edebilirlerse bu sene daha rahat olacaklarını söyledi.

Dennis "Biz Vodafone Mclaren Mercedes olarak asla rakiplerimizi küçük görmedik ve bu senede görmeyeceğiz."

"Ancak bizim yarışımız kendimiz ile olacak: Hem Mclaren hem de Mercedes-Benz Yüksek Performans Motorlarının oluşturduğu mühendis takımı sürekli olarak aracı geliştirmek için uğraşıyor. Bu sene amacımız ve inancımız daha iyi olacağımız ve rakiplerimizden daha hızlı gelişeceğimiz şeklinde." dedi.

Fernando Alonso’nun Renault’u tekrar podyuma çıkarıp çıkaramayacağının sorulmasını üzerine Dennis "Dediğim gibi bizim mücadelemiz kendimizle. Onlara saygı gösteririz ancak onlardan endişe duyarak zamanımızı harcamayız." dedi.


Yorumlar

  1. Ron amca boş konuşmaz, 1988-1998-2008 tarihlere dikkat edin.

    1988 McLaren mp4/4 World Champione
    Races Wins Poles FLs(double)
    16 15 15 10

    1998 McLaren mp4/13 World Champione
    Races Wins Poles FLs(double)
    16 9 12 5

  2. kayırılmadıgı için deil esit davranılmadıgı için diyelim biz ona

  3. Alonso kayrılmadığı için takımıda ırkçı yaptınız ya helal olsun daha neler çıkarıcaksınız merak ediyorum doğrusu..

  4. mclarenci arkadaslar örnek su hamilton ingiliz olunca takım ona karsı bi sempati duydu zaten cocukluguda mclaren gecmiş evladı gibi benimsemişler tabiki onu destekler ler ama insan arada birde esit davranır bunlar hep levis hep levis yaptılar kücük bir cocuk bile bunun farkına varabilir yani sizde bunların farkındasınız ama napican tabiki insan kendi takımını karalayamaz deil mi

  5. ya arkadasım herkes kendi görüsünü yazıo nie silinecekmis ki

  6. alın örnek size hamilton ingiliz ron ingiliz takım ingiliz kücügünden büyügüne kadar ingiliz 2007 de hamilton ingiliz oldugu icn onu korudular simdi burda sacmalıo demeyin benim solediklerimin hepsi dogru hamiltona ayrıcalık tanındıgını sizde biliyosunuz takımınızı kötülememek icin hep savunmya geciosunuz artık sizde kabul edin su gercekleri ya. siz bunada ırkcılık demiosanız valla size kalmıs bişey ispanyol die ferniyi dısladılar

  7. Ron amca her zaman sana güvenmişimdir ve saygım sonsuzdur hernekadar uzun zamandır şampiyon olamamış olsakta senin varlığın yeter bana göre şuan F1'in en iyi patronu belkide gelmiş geçmiş en iyi patron McLaren dedinmi Ron Amca akla gelir zaten :)Bu yıl size güveniyoruz rekabetçi olucağımıza adım gibi eminim umarım bu yıl şampiyonluk aşkı son bulur bulmazsada her zaman yanınızdayız biz Maccacılar..Bu arada bazı arkadaşlar çok yanlış söylemler kullanıyor IRKÇI vs bu yorumlar silinmeli kanaatimce..

  8. NothingToSay avatarı

    hangi ırkçı davranış? bi örnek verin mclarendeki ırkçılığa karşı..ezberlemişiniz bi iki şey durmadan yazıyorsunuz..f1 den spordan anladığınız da bu..atıp tutmak kolay..mclarende kime nasıl ırkçılık yapıldı kanıtlarıyla,mantık çerçevesinde yaz diyecem,susup kalacan..ama susup kalmakla da yetinmeyecen,yarın öbürgün yine burda mclareni ırkçılıkla suçlamaya devam edecen..Alonso iyi bir pilot evet,ama unuttuğunuz bişi var..21 yaşında ve f1 deki ilk senesinde onunla aynı arabayı sürerek onunla aynı puanı alan hamilton ondan daha iyi.üstelik takımını da ispiyonlamadı..bu durumda,hangi akıllı alonsoyu tutup hamiltondan vazgeçerdi? fanatiksiniz..gözlerinizi kör etmiş holiganlık..aklınızı almış,ki saçma sapan şeyler yazıp duruyorsunuz.

  9. zehrAlonso o mücevheri mi kaçırdı sen ne diyosun adam mücevherin babasını (Hamilton) buldu

  10. biz onu gecen sene holigan die mclarene dioduk hamiltonu destekledigi için fernando ya karsı yarıstıkları için (bu dennisin deyimi altını cizerim)bencede ferniyi kacırmakla yanlıs yaptı biraz daha ii davranabilirdi umarım heikkiyi rahat bırakırlar 2007 deki holigan ırkcı davranıslar bir daha devam etmez bence eder gibi gelio ama görücez

  11. mclaren//lewis avatarı
    mclaren//lewis

    zehrAlonso sen kesinlikle holigansın bu bir spor bunu anlayamamışsın. ron dennis ise f1 e çok şeyler vermiş ve veren bir kişilik. bazı arkadaşlar alonso meselesi hakkında suçu hep ron dennise atıyor sanki alonso masum beyaz bir melek sen takımı ispiyonla medyaya yalan yanlış şeyler söyle ondan sonra karşı taraftan saygı bekle yok böyle bir şey başka takım olsa alonsoyu sezonun sonuna doğru şutlardı takımdan. herkese iiiii pazarlar :))

  12. McLaren tifosi avatarı
    McLaren tifosi

    Ron Dennis beyfendi bir insan ve F1 e cok seyler katdi halada katmaya devam ediyor su andaki görmüs oldugumuz F1 araclarinin su hali McLaren tarafindan gerceklestirilmistir tüm büyük yenilikler McLaren tarafindan ortaya konmus diyer takimlar tarafindan koya edilmistir sadece bir jant kapagi yapmakla F1 e katki saglanmiyor ….:))

  13. Sus sen sus,elinde ki mücewheri harcadın we kaçırdın,başını duwarlara çok wuracaksın ama iş işten çoktan geçmiş we Fer şampion olmuş olcak !!!! ….

  14. SinanFerrari avatarı

    Bu adamın üstüne çok gidiliyor ne olursa olsun bu spora çok şey kattı.Biraz saygılı olalım

  15. Peki gelişimi dondurduk dediğin alanlar hiç mi etkilemeyecek bizi.Yoksa eften püften gelişimler mi bunlar,Ya Ron bırak bu işleri sen aracı geliştirecek pilotu gönder sonrada iyi olacaz de.Mühendise aracı hisseten pilot lazım,o hamildonlevis bakalım heikkiyle didişmekten buna zamn bulabilecekmi?Aslında uzun vadede fernando ve mclaren daha akılcı bir projeydi diğerine göre fakat bunu sebzeci Ron nun kafası basmadı

  16. bencede dürüst konuşmuş ron.aslında iyi adamda neden f1 onu düşman gibi görüyoranlamıyorum.şampiyonlukla yanıp tutuşuyor ron.şampiyonluğu kaçırdıklları için üzüldüm.ama sadece ron için üzüldüm.o maclarene yıllarını vermiş adam efsane sennayı bile çalıştırmış adam.saol f1 olduğun için ron.haa bu arada ben ferrari ve shumi fanıyım.ama haksızlığa uğrayanın hep yanındayım.

  17. mantıklı konuşuyor. oturan boğa 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir