Ecclestone, Fisichella Yerine Liuzzi'nin Geçmesine Karşı

yazar:

kategori:

Formula 1’in CEO’su, dünyanın en büyük ekonomilerinden birine sahip Hindistan’ın sporla daha ilgili olmasını umduğunu daha önceleri dile getirmişti.

78 yaşındaki Ecclestone, Hindistan’ın spora olan ilgi eksikliğinin kısmen Force India’nın pilot seçiminde yabancıları tercih etmesine bağlıyor.

Ve Fisichella’nın Ferrari’ye geçmesi ile Vijay Malya, onun yerine bir başka İtalyan, Vitantonio Liuzzi’yi geçirdi.

Ecclestone: “Vijay’ın Karun’a bir şans vermesini umuyordum”

Ecclestone’nin dile getirdiği Hint Karun Chandhok, 25 yaşında ve hem GP2’de yarıştı hem de Red Bull Racing ile teste katıldı.

Force India’nın milyarder patronuna seslenen Ecclestone: “Bir İtalyan pilotu koyması karşısında hayal kırıklığına uğradım. Bunun anlaşmalarla yapabilir miydi bilmiyorum ama araçta Karun’u görmeyi isterdim”

Bay E ayrıca Hindistan’ın 2011’de takvime girebileceğini umuyor ve Chandhock’lu Force India’nın ilgiyi arttıracağına inanıyor.

Ecclestone: “Karın’u kısa sürede bir Formula 1 aracına koymamız gerek ve o, bu yeteneğe ve kabiliyete sahip. Bu yüzden şimdi iş, birinin gelip bunu yapmasına kaldı”


Yorumlar

  1. Vijay Malya, Force India'nın puan kazanmasını istiyor. Takımın geleceği için puan kazanmak çok gerekli. Liuzzi'nin de puan kazanma olasılığı yüksek. En doğru karar Liuzzi.

  2. inci incili avatarı

    işştt Vijay bak bay e öyle hükmetti çabuk Karun'u getir. o daha iyi bilir.

  3. :))) paracıklar gelmez pist dolmaz yoksa. allahın çakalı

  4. Çok istiyorsa kendi bir takım satın alıp kendi oturtsun biz de seyredelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir