2013 Malezya GP: Alonso’nun Kazası


Yorumlar

“2013 Malezya GP: Alonso’nun Kazası” için 10 yanıt

  1. evet ferrari ile cok sansız olaylar yasadı inş. mclaren honda ile sansı acılır

  2. 3-5 tur sonra slicklere gecilecekti

    Kanat dayansaydi kahraman olmuşlardı

  3. Yusuf Hitay avatarı

    pite girmemesi çok saçmaydı, böyle sonuçlanacağı o kadar belliydi ki.

  4. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
    Alonso.ElNano #ForzaJules

    Dunyanin sayili cunuplerinden biri bu adam. Galibiyet kazanacagimiz yarista kanat kirildi, en kotu ihtimal ikinci bitirecegimiz yarista arka kanat yuzunden yarisi sekizinci bitirdik. Gercekten sanssiz bu adam…

    1. yarış dışı kalmalarla olaya bakacaksak 5 yıllık ferrari kariyerinde toplamda belki 5 defadır. sen şanssız görmemişsin.

      1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
        Alonso.ElNano #ForzaJules

        Yaris disi kalmak degil de galibiyet firsati elinde bulunurken yaris disi kalmaktan bahsediyorum. Malum, Alonso Ferrari’de bulundugu sure icerisinde bu firsatlara Vettel ve Hamilton kadar kolay ulasamadi.

    2. on kanat tekerin altinda suruklenirken ve pite girip degistirme firsati var iken buna sansizlik demek cok fazla iyimser olur..

    3. Buna şansızlıktan ziyade Ferrari’nin eşekliği denir. Kanat kırıldığında direk pite alsalardı Alonso en kötü ihtimalle podyumdaydı. Bahreyn’deki de aynı şekilde. DRS’yi devre dışı bıraksalardı Alonso daha yukarıda olacaktı.

      1. Alonso.ElNano #ForzaJules avatarı
        Alonso.ElNano #ForzaJules

        Valla hem Ferrari hemde Alonso icin yarisin o ani iki ucu b..lu degnek gibi bir seydi. Yukarida ki arkadasta demis; eger on kanat pite kadar dayanip, Alonso ekstra pit yapmadan on grupta kalabilseydi yaris hem Alonso ve hemde Ferrari icin efsane olacakti. Bahreyn icin denecek pek bir sey yok aslinda. Drs’in bozulmasi ongorulemez bir durum birazda. 2011’den bu yana bir Schumi’nin bir de Alonso’nun basina geldi galiba bu durum. Takimin Alonso’ya Drs’i actirtmamasi gerekerdi Drs’i ama yapacak bir sey yok.

  5. FerrariFanTR avatarı

    kesinlikle kazanacağımız bir yarıştı. Ama Webber’in hava koridorundan cıkınca olusan kuvvete zaten hasarlı olan kanat dayanamadı ve kaçınılmaz son.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir