Panis: Horner Çok Küstah

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu Olivier Panis, Renault’yu eleştiren Christian Horner’a sert çıktı.

Red Bull, Avustralya GP’sini Mercedes pilotlarının 1 tur gerisinde tamamladıktan sonra Renault’yu eleştirmiş ve yeterince iyi bir motora sahip olmadıklarını söylemişti.

Bu tartışmaya eski Formula 1 pilotu Olivier Panis de katıldı.

Olivier Panis “Anlıyorum. Helmut Marko ve Christian Horner durumdan memnun değiller. Ama Renault’yu suçlamak çok kolay. Horner çok küstah! Ekibi tüm yarışları kazanıp üst üste dört kez dünya şampiyonu olduğunda herhangi bir konudan şikayetçi değildi. Şimdi bol bol eleştiri yapıyor”

“Önce takım içindeki sorunları ele alıp daha sonra eleştiri yapmalı. Sorunları kimse sevmez bu çok açık” dedi.


Yorumlar

“Panis: Horner Çok Küstah” için 9 yanıt

  1. Adam söylemiş sorun vites kutusunda diye.. Daha neyi tartışıyoruz ki? Renault hiçbir zaman en güçlü motoru üretmedi ki ayrıca. Ama hep en uyumlu motor şasi sinerjisi onlarda RedBull – Renault birlikteliğinde olmuştu 2008-2012 yılları arasında. Şimdi kendisi şasi üretemedi diye suçu neden Renault a atıyor? Yoksa koltuk sevdası mı?

  2. 4 sene şampiyon olurken de Renault’yu eleştiriyorlardı, hatta kendi motorlarını üretecekleri söylentileri o zaman da vardı, ama bu derece şiddetli değildi.

  3. turbo iyikki ferrariye gecmis

  4. Red Bull’un prestiji giderek düşüyor.

  5. Katılmamak elde değil Kvyat yarış günü yolda kaldığında sorun motordaydı güya ama açıklama gelmiş dün sorun vites kutusu 2014 den beri 8 ileri vites kutusundan memnun değiliz http://www.trf1.net/formula1_haberler/98847-red-bull-kvyatin-sorununu-cozmus.html

  6. Yakup ERCAN avatarı

    Ferrari yada mercedes in yaşadıklarını yaşasa sanırım herkese saldıracak bu adam.

  7. Olivier’in Fransız olduğunu unutmamak lazım. Renault’a sahip çıkması anlaşılabilir bir durum ama bu seZonki başarısızlıkta tek suçlu Renault değil.

    1. Birazdan yapacağım haberde Mercedes’in avantajının elinde alınmaması gerektiğini söylüyor. Bence olabildiğince objektif konuşmuş

  8. Doğru demiş bence. Tüm suçu Renault’a yüklemek mantıklı değil. Red Bull asıl aracı kaza testinden geçirsin, ondan sonra eleştirsin Horner.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir