Ferrari Massa İçin Test İzni İstemeye Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Ferrari bu sezon daha önce Michael Schumacher için test izni istemiş ancak Williams ve Red Bull takımları buna karşı çıkmıştı.

Ancak Ferrari’nin yeni test izni iyileşmekte olan Felipe Massa için olacak.

Bu sezon promosyon lastikleri ile atılan gösteri turları ve düzlük testleri dışında test yapmak yasak.

Stefano Domenicali “Massa için izin isteyeceğiz ve diğer takımların bizi anlayacağına eminiz.” dedi.

Bu arada dün yapılan toplantıda takımlar, gelecek sene bir çok pilotun takım değiştirmesi nedeniyle 2010’da daha fzla teste izin verilmesi konusunu görüştüler.


Yorumlar

  1. bence ferrari massayı test edecek ve pilot konusunda karar vermek icin her seyi deniyorlar.

  2. emrecan arkadasım ne demek gelısım durdu gelecek sezonkı aracın aerosu aynı kalacak testte alınacak her data ferrari adına bı gelısme olacak f2007 ıle test yapsın buna kımse karsmaz zatn ama F60 la test fln yapamaz madem alısması gerekıyo yarısmasın ozmn bu sezon gelecek sezon kıs testlerınde doya doya alısır araca massa yarısmazsa f1 bısey kaybetmez sanrm yuzyılın olayı degıl bu efsane dedgmz schumı bıle yarısamadgnda f1 zarar gormedyse massanın brezlyada yarsmamsndan da zarar gormez he yanlıs anlaslmasn massaya bı dusmanlgm yok gonul ısterkı hmn bu yarıs otursun aracına ama ferrarinn gerek schumı ıcın gerek massa ıcın f60 la test ıstegı cok sacma

  3. ya anlayamadığım bişey var. zaten araç gelişimi durduruldu, massa bu sezon yarışmayacak e sorun olmaz diye düşünüyorum bu durumda :S araçtan o kadarda soğumasın, uzaklaşmasın yani. F2007 versinler dicem ama bidahaki sene için kopmaması lazım araçtan e bidahaki sene de araç hemen hemen F60 tarzında olucak. bence massanın geride kalmış olması ve bu yüzden test yapıcak olması adaletsiz bi durum olmaz. sonuçta eğer izin verilmezse uzun süre kullanmamış olucak.

  4. ferrari kafaya taktı illa birilerini f60 oturtacak!
    massa'da çıkamazsa kesin domenicali kendisi çıkacak:) milli mesele oldu!

  5. f60 ile yapmamalı bence bu testi.

  6. ben bir felipe massa fanatiğiyim hayranıyım hastasıyım hatta aşığıyım! yine de ben de diğer arkadaşlara katılıyorum bu diğer takımlara haksızlık olur fakat felipe nin durumu istisna sayılabilir sonuçta ölümden dönen biri. ben yine de iznin verilmesini istiyorum felipe nin kazası nedeniyle!

  7. Haklısınız bende adil olunmasından yanayım ama ortada ölümden dönen bir pilot var bunuda unutmamak gerekir F60 degilde altına F2007 versinler başka araç versinler isterlerse F399 versinler ama Massa test yapmalı arkadaşlar çok ciddi kaza yaptı bunu hepiniz biliyorsunuz.

  8. yasin doğru söyledin ferrarici olarak bende karşıyım bu haksızlık olur ayrıca ferrariyi eleştirmekten kaçınmayacağım hep bu tür sorunlar ferrariden çıkıyor

  9. bnce bu test hiç de adil değil renault torro rosso ve force india yeni pilotlara sahıp oldukları halde test yapmadysa sezonun buyuk bolumunu yarısarak gecıren massada test yapmamalı eğer dıyorsanz psıkoljk olarak bsylerı yenmesı ıcın test sart ozmn bu sezon yarısmasn seneye ocak testlerınde yensın sorunlarını burası F1 kurallar herkse esıt uygulanmalı eger bu test ımkanını verrsnz bu buyuk bır haksızlık kusura bakmasn ferrari ama bu ısteklerı sacma

  10. Shagrathian avatarı

    Kabul etmezlerse Williams gibi bir karşılık alırlar artık(!).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir