Heidfeld BMW Takımında Kalmak İstiyor

yazar:

kategori:

Winwil kökenli yarış takımı şu anda yeni alıcısını bekliyor ve BMW, takımı 13. katılımcı olarak 2010’a dahil etmek için satmayı bekliyor.

Heidfeld, zayıf geçen 2009’a rağmen takımın gelecek sene güçlü olacağına inanıyor.

Heidfeld “Burada kalmak kesinlikle bir seçenek çünkü takımın şu anda olduğu gibi kalacağını düşünüyorum.”

“İnsanların çoğunu burada tutacak para bulunursa iyi olacak çünkü performansımız sezon başlangıcı dışında gayet iyi. Daha da yukarı çıkacağını inanıyorum bu yüzden takım gelecekte güçlü olabilir.”

“Ancak şu anda çok fazla şey olmuyor çünkü kimse gelecek sene birisinin olup olmayacağını ya da kimin olacağını bilmiyor, konuşacak kimse yok.” dedi.

Heidfeld ayrıca Renault skandalı gibi olayların pilot pazarını daha da karıştırdığını söylüyor.

Heidfeld “Görüşmeler sürüyor ancak şu anda ne kimse bir şey söyleyebilir, ne de yazabilir.”

“Neler olduğunu bilmek zaten zordı ancak Renault olayı ile durum daha da çılgın bir hal aldı. Eğer Nelson Piquet bunu kasıtlı yaptıysa ve Renault çekilirse durum daha da zorlaşacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Nick Heidfeld'i sevdiğimi söyleyebilirim. Kaliteli, istikrarlı ve bir takımda olması gereken ideal pilot.

  2. sauber iyi bir finans destegiyle guzel isler yapabilecegini gosterdi, keske saglam bir alici bulup tum takim aynen devam etseler =)

  3. sanrm son 10 yılda pilot paazarı hıc bukaadr karısık olmamstı umarım bır takım bulursun nıck tandgm en ıstıkrarlı pilotsun dıyeblrm adeta ıstıkrar abıdesı nıck ıcın hep sunu soyledım belkı sampıyon olamaz ama markasını markalar sampıyonu yapar nıcki gerckten sevyrm hıc olmadk zmnda podyumda goreblyrz umarım onu daha uzun yıllar yarsrken ızlyblrz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir