Alonso Singapur Tartışmaları Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Alonso “Çok şaşkınım. Böyle bir olayı hayal edemiyorum ve dediğim gibi şaşkınım ve artık bir başka şeyi, Monza’yı ve yarışı düşünmenin zamanı. Bu konu hakkında daha fazla düşünmeyeceğim.”

“Bu konuda çok fazla yorum yapmayacağım, takım da yorum yapmayacağımızı söyledi. Ayrıca benim için bu konuyu düşünme zamanı değil çünkü bu durumu ve soruşturmayı anlamak güç.”

“Artık bir başka gündeyiz ve Monza yarışına hazırlanıp iyi bir sonuç almaya çalışacağım, buna odaklandım.”

“Dediğim gibi burada tüm basın toplantısını Singapur hakkında konuşarak geçirmeyeceğim çünkü benim açımdan söyleyecek çok şey yok. Bu olaylara şaşırdım ancak duruşmanın ardından her şey açığa çıkacak ve o zaman bir şeyler söyleyebiliriz, şu anda konuşmanın anlamı yok.” dedi.

Renault’un Nelson Piquet’e kasıtlı kaza yaptırdığı iddialarından haberinin olup olmadığının sorulması üzerine Alonso “Hayır.” dedi.

Alonso ayrıca patronu Flavio Briatore’yi savunduğunu söyledi. Alonso “Flavio benim için her zaman iyi bir patron oldu. O iyi bir arkadaş ve patron. Minardi yıllarından beri tüm kariyerimde beni destekledi ve o, buradaki iyi insanlardan birisi. Onu destekliyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Kenan Bilgili avatarı
    Kenan Bilgili

    mclaren-2r arkadasım nasılda anladın hemen alonsonun blöf yaptgını tebrk edıyorum seni…ayrıca alonso 2007 mclaren patronumuydu yoksa benımmı haberım yok.alonso bılgıler vercek takım da nerde beles oraya yerles dusuncesı var.ne alaka alonsonun yuzundenmıs.sende bılıyosun kımınlerın suclu oldugunu ama bır mclarencı olarak takımına soz edemıyomusun.bole olmaz arkadasım

  2. alonso gene blöf yapıyor. mclaren onun yüzünden yüz karası sıfır puanlık bir sezon yaşadı. bu tip olaylara her zaman karışmaya müsait ve flavio gibi karanlık bir patronu var. aman fernando çaktırma demiştir, gözünü seveyim kaçırma ağzından birşey…

  3. Yavuz Balcı avatarı

    F1 dünyasının önde gelenleride galiba ferrari-alonso birlikteliğini istiyor.bana bu haber doğru gelmiyor.ancak alonso bu haberlerden rahatsız oldum deyip gider bu bir.ikinciside santanderin sponsor olduğu her takım alonso ile yarıştı.McLarene sponsor olduğu sene alonso geldi.şimdi neden santander ferrariye geçsin ki.eğer alonso renault birlikteliği sağlam olsa renaulta sponsor olurdu gibi geliyor.

    bu sezon neler oluyor bu f1 de.benide zıvanadan çıkardılar.komplo teorisyeni olduk.

  4. burak bocek avatarı

    Bende Alonsoya güveniyorum yani en azındna bu olayda onun en habersiz insan olduğuna inanıyorum.Çünkü bu ona bir galibiyetten başka ne kazandırabilir ki?Bunu istemiş olabileceğini sanmıyorum

  5. Alonso'nun sözlerine güveniyoruz, güvenmek istiyoruz. Bir pilot olduğu için böyle düşünüyoruz. Takımlar, yöneticiler, ticari kuruluşlar ile bir olarak görmediğimizden böyle düşünüyoruz.
    İnşallah gerçekten söylediği gibidir ama bu konumda pozisyonunu iyi alması lazım bence. Kendisinin suçu, bilgisi olmayıp da bu soruşturmada patronunu, takımını her kezin önünde devamlı savunursa kariyerine büyük yara verir. Sessizlik en değerli olan şuan onun için. Şayet bilgisi var ise de dünyanın gözünden düşecektir. Son yılı bile olabilir. Ferrari sadece bir rüya olarak kalır.

  6. haberi yok ve patronun böle bişey yaptığına ihtimal bile vermiyo. eğer gerçekse alonso nun hayal kırıklığının boyutu inanlmaz olcak. güvendiği dağlara kar yağdı gibilerinden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir