Smedley: Williams Çok Değişti

yazar:

kategori:

Williams’tan Rob Smedley, Williams’ın yol yıllarda çok değiştiğini düşünüyor.

Williams geçen yıl özellikle sezonun ikinci yarısında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmiş ve şampiyonayı üçüncü sırada tamamlamıştı.

Bu yıla galibiyet hedefiyle başlayan Williams’tan Rob Smedley “Buraya geldiğim zamandan itibaren takım çok değişti. Zaten eskiden çok yanlış bir takım vardı. Şimdi burada olan insanlar inanıyor, güveniyor, çalışıyor ve başarıyor.”

“Gelişimde oldukça başarılı görünüyoruz. Çünkü yeni araç geçen yıldan daha hızlı, daha dayanıklı ve daha dengeli. Bu zaten başlı başına bir başarı” dedi.


Yorumlar

“Smedley: Williams Çok Değişti” için 4 yanıt

  1. Dua edin de renault motorda çok fena batirdi, yoksa Ferrari Redbull sezonun ikinci yarısında mclarenin arkasında kalacaktiniz.Tek başarınız mercedes motoru birazda İyi bir şasinizin olması.

    1. Avustralya Ferrari veya Williams’tan birinin olduğundan daha güçlü diğerinin de daha güçsüz görünmesine neden olmuş olabilir. Geçtiğimiz çeyrek asır boyunca bunu bolca gördük. Malezya da bir kriter olmayacaktır. Tabiki Mercedes’in hızını veya Honda motorunun durumunu gölgeleyecek değil fakat Ferrari,Williams ve hatta RedBull gibi birbirine yakın olduğu düşünülen takımlardan gerçekte hangisinin önde olduğunu anlamamızı güçleştiriyor.

    2. James Allison’un araçları her zaman ilk yarışlarda podyum almış, sonrasında gelişemeyip batmıştır. Bakalım Ferrari’de bunu kırabilecek mi…

      1. 2013 lotus a ne diyeceksin? Sezonun 2. Yarısından itibaren roman grosjean nasıl bir çıkış yakalamıştı o araçla bi hatırla istersen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir