Button: Kimse Arkada Olduğu İçin Mutlu Olmaz

yazar:

kategori:

Jenson Button, McLaren Honda’nı Malezya GP’sinde gelişim kaydedeceğinden emin görünüyor.

İngiliz pilot, Avustralya GP’sinde yarışı tamamlayabilmek adına daha az güçle yarışmış ve yarışı 2 tur geride 11. sırada tamamlamıştı.

Fernando Alonso’nun yarışamaması nedeniyle Kevin Magnussen’in takım arkadaşlığını yapan 35 yaşındaki Button “Melbourne bizim için kesinlikle zor bir hafta sonu oldu. Ama o yarışta bile pozitif işaretler vardı”

“Performansımız kış testleri boyunca yaşadığımız sorunlar nedeniyle büyük ölçüde bir bilinmeyendi. Yarışı bitirme pozisyonumuza rağmen, damalı bayrağı görmek ve araç hakkında daha fazla veri elde etmek aracı daha iyi anlamanızı sağladı”

“Tabi ki kimse gridin sonunda olmaktan mutlu olmaz. Ancak takımın gridin geri kalanını yakalamak için çok çalıştığını biliyorum. Hem Woking hem de Sakura’da çok sert bir çalışma var. Bütün ekip sürekli olarak gelişmek için yorulmadan çalışıyor”

“Malezya bizim için öğrenme açısından diğer bir zor adım olacak. Genellikle orada öngörülemeyen yarışlar olur ve aracımızı henüz aşır sıcak koşullarda test edemedik”

“Orada yağmur olabilir ve aracın böylesi koşullarda nasıl olduğunu görmek ilginç olacak. Amacımız tüm hafta boyunca olabildiğince fazla kilometre kaydetmek olacak” dedi.


Yorumlar

“Button: Kimse Arkada Olduğu İçin Mutlu Olmaz” için 3 yanıt

  1. aracımızı henüz aşırı sıcak koşullarda test edemedik

    Dua edin Malezya yağmurlu olsun. Bi sıcak olursa bugünkü metrobüs gibi yanar valla arabaları.

  2. “Her başarısız insan mutlaka bir bahane üretir. Bana göre bahaneye hiç gerek yok”

    1. Bahane mi? McLaren ve Honda tarafının gelişim kaydetmek için çabaladığını ve gelecek yarıştaki hedef ve öngerilerinden bahsetmiş. Bahane derken?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir