Dennis FIA Başkanlığı Söylentilerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Mclaren Patronu Ron Dennis, Max Mosley’in ardından FIA Başkanı olmayı hedeflediği yönünde olan spekülasyonları yalanladı.

Kısa zaman sonra Mclaren’deki görevini takımın CEO’su Martin Whitmarsh’a bırakacağı söylentiler arasında olan Dennis’in FIA Başkanı Max Mosley ile ilişkisi genellikle gergin olmuştu.

Max Mosley ile arasındaki husumeti fazla büyük görmeyen Dennis 2009’da FIA adaylığına çıkacağı yönünde olan haberleri yalanladı.

Dennis "Geçmişte buna talip olmadım ve şimdi de olmayacağım. Beni motive eden bir şirket  yönetimi, sporun yönetimi değil." dedi. Formula 1 resmi sitesine yaptığı açıklamasında.


Yorumlar

  1. McLaren 10 yıl değil 110.000 yıl şampiyon olamasın ben gene takımımla övünürüm çünkü ben McLAREN TARAFTARIYIM ve bu gerçek kimliğini gizleyerek McLaren'e saldıran ferrari ve FİA kardeşliğinden haz alan, hile hurda ile her yolu mübah gören sadece kazandığında centilmen olan, başaramadığında ise ihaleyi kendi nüfuzu sayesinde McLaren'e bırakan zihniyetten hoşlanan 1 kişiyi ilgilendirmez. İLGİLENDİRMEZ. THE McLAREN…

  2. Ron Dennis'in FİA başkanı olmak istediğini söyleyen kim?? Tamamen saçmalık ve 1. ağızdan yalanlanmışç Neden hep ezikler her fırsatta McLaren'e ve Ron Dennis'e saldırıyor? bu korku bu eziklik niye? geçmişten dersinizi öyle 1 almışsınız ki tekrarından ödünüz kopuyor ama korkunun ecele faydası yok derler :)))

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ya bi kere niye uzatıyosunuz ne derseniz deyin bunu sonu FIArrari yada FIA=ferari oluyor. artık ellerinizde alışkanlık olmuş. her başarısızlıkta hemen FIA bu kadarda olmazki!!! kardeşim sizin Ferrari'ye ve tifosilere gareziniz var FIA bahane !!!

  4. gelmişsiniz buraya hırsız bir adamı savunuyosunuz yazık!

  5. mikahakkinen avatarı

    Kerem şu yazdıklarının hangisini düzelteyim sana göre hep gidenler suçlu öylemi,takımına toz kondurmamak uğruna tüm gidenleri eleştir başkanı akla, olaylara bu kadar at gözlüğüyle bakma,objektif bak olaylara,hala Mclareni korumak için yanlışta ısrar ediyorsun,zaten Ron Dennisde kendi savunma mekanizmasını senin gibi çalıştırdığı için kendini düzeltme yoluna gitmiyor ve tüm hataları çevresine atıyor,sorumlu olarak kurban olarak pilotları seçiyor,oysa Mclaren başkanının olaylara özeleştiriyle bakması gerekir,her sezon kendini aklamaya uğraşması değil,lost boy sen ise geçmişte yaşamayı bırak,1998 den beri takımlar şampiyonasını kazanamayacaksın,1999 dan beri pilotlar şampiyonasını kazanamayacaksın sonra sırf Ron Dennisi koruma telaşına düşüp geçmişteki başarılarla avunacaksın.Yazdığın başarılarda Ron Dennisi yere göğe sığdıramayacaksın sonra başarısızlıkta Ron Dennise toz kondurmayacaksın bu nasıl bir mantık.Ayrıca ben Mosley ile ilgili tek bir cümle yazmadım kafandan birşeyler üretip yazma.Son olarak Mclaren şampiyon olmayalı 10 yıl oldu,siz eski başarılarla övünmek istiyorsanız buyrun övünün,ben takımımın geçmişinde yaşamak değil şampiyonluklar görmek istiyorum.

  6. durumu idare ettiğini zannedip daha da batıran ve herşey olmamış gibi davranıp temiz adam rollerine yatan bir adam mosleyden daha iyi bir başka olabilir mi?

  7. Kerem ve lost boy arkadaşlarım çok güzel yazmışsınız aynen katılıyorum

  8. McLaren takımı 11 pilotlar ve 8 takımlar şampiyonluğunu Ron DENNİS takımın başındayken kazandı ayrıca sen anlaşılan son 3-5 senelik F1'i biliyorsun. Carbon-Fiber şasiyi, çift katmanlı fren sistemini ve günümüzde hala takımların geliştirmeye çalıştığı kesintisiz şanzımanı Ron DENNİS icat etti. Bir garaj takımıyla kırılabilecek tüm rekorları kırdı ve dev bütçeli ferrariyi yıllarca alt etti etmeye de devam edecek. Prost'u, Senna'yı, Hakkinen'i, Raikkonen'i Montoya'yı ve son olarak ta Alonso'yu şampiyon olabileceği 1 araçla yarıştırdı, bu saydığım pilotların hepsini bu takıma kazandırdı her zaman işler yolunda gitmez kimi kazandı kimi kaybetti ama bu konuda yorum yapacak son kişi bile değilsin nick'ini değiştir ve geldiğin yere dön Max amcanla ilgilen Ron DENNİS'le değil!!!!

  9. mikahakinen, ilk önce o nickini değiş raikonen yap.
    1.mükemmel bir pilot ve sorunsuz bir insan:kimi nin birçok aptalca kazası war bunlarda McLaren ın suçu yoktu. McLaren ın hatası olanlarıda biliyoruz zaten. sorunsuz dediğin insan gece Club larından çıkmayan, xx partileri veren,sarhoş vaziyette gazetecilere yakalanan çok ama çok sorunsuz bir pilot :)) şampiyonluklar kaçabilir bu doğaldır ancak diğer takımlar araç yapmaya kafa yorarken bazıları kuralların en hassas noktasını nasıl vururuz üzerinde çalışıyordu.
    2.montoya gibi değerli ve fantastik: montoya bana göre de iyi pilottu ama kendine bakmıyordu orasını burasını incitiyordu, williams daki performansını hırçınlığını çok nadir gördük. artı yarışlarda kendine yakışmayacak hatalar yaptı. sporcu transfer edersin maya bazen tutmaz. sadece Ron'a bağlamak yanlışların en büyüğü.
    3.Alonso yu aslında boşuna yazmışsın çünkü o kendi etti kendi buldu, bir şirketle sözleşmen warsa uyacaksın gidipte şirketin başını tehdit etmeyeceksin.akıllı olacaksın.değilse tekmeyi yersin.
    4.ferrari bilgilerini elde eden Ron deil, kim olduğu malum. malum kişi McLaren çalışanı, veren kişide Ferrari çalışanı 🙂 konuyu çok iyi biliyorsun ama işine gelmiyor tabi. Ron belgeleri almış demek ne kadar basit bir yaklaşım. F1 in en büyük skandalı haline getirilmesi Ron ve Max arasındaki kan davasıdır. deilse geçmişte neler yaşandı neler, hiçbirinin üstüne gerçek anlamda gidilmedi.
    5.geçen sene şampiyonluğun kaçması gelişen olaylar çerçevesinde bana gayet doğal geliyor, geçen sene her yarış haftasonunda Tv nin başına geçtiğimizde acaba bu sefer McLaren a ne ceza verecekler die bekler olmuştuk o duruma gelmişti. ceza vermek için alonso lewis arasındaki saniye farkına kadar hesap yapmaya başladılar, takım emri warmı yoksa lewis 500 gram fazla yakıtımı var diye.
    McLaren ın senin gibilerine ihtiyacı yok demiyeceğim çünkü zaten McLaren taraftarı deilsin. Ron un bu takıımdan gitmesini isteyenler olsa olsa senin gibi tuttuğu takımı saklayıp, McLaren taraftarı gibi kendini gösterenlerdir.

  10. McLaren tifosi avatarı
    McLaren tifosi

    en sonunda FIA baskani olacak centilmen ve F1 den en iyi anlayan birini bulmuslar insallah baskan olur harika olur F1 bence laf atanlarda eminim dennis in tirnagi olamazlar kiskanclik böyle birsey önüne gelen konusur agzi olan konusur 🙂

  11. mikahakkinen avatarı

    f1 neden ben utanayım,yıllarca mükemmel bir pilot ve sorunsuz bir insan olan olan Raikkonene benmi dayanıksız araç verip onun en az iki şampiyonluğu elinden kaçırmasına ve bu takımdan gitmesine neden oldum.Montoya gibi değerli ve fantastik bir pilotu ben mi küstürüp harcadım,Alonso gibi şu an padoktaki en iyi araç geliştiren pilotun ben mi yönetemeyip takımdan ayrılmasına neden oldum,Ferrarinin bilgilerini elde edip formula 1 in belkide en büyük skandalına ben mi imza attım,Alonso ve Hamilton geçen sezon şampiyonluğa bu kadar yakınken elimizdeki şampiyonluğu Raikkonene mucizevi bir şekilde benmi hediye ettim.Bu örnekleri çoğaltmak mümkün ama şunu öğrenki Ron Dennis gitmeden bu takımın şampiyonluğu çok zor.Ayrıca Mclarenin senin gibi gerçekleri görmeyen amigolara değil gerçek taraftarlara ihtiyacı var.,ve gerçek Mclarencilerin hepsi Ronun artık bu takımdan gitmesini istiyor…

  12. utanması gereken biri varsa oda sensin bu adama laf attığın için

  13. mikahakkinen avatarı

    Bu adamın bu kadar skandallarından ve beceriksizliğinden sonra birde Fia başkanımı yapacaklardı,kendini ne zannediyor bu adam,utanmadan birde bu konuda sorulan soruyu cevaplamış…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir