Button: Sonuncu Olacağız

yazar:

kategori:

Jenson Button takımının Melbourne’deki yarıştan bu yana gelişme kaydettiğini düşünüyor olsa da bunun kendilerini sonlarda kalmaktan kurtaramayacağına inanıyor.

“Bence performans olarak iyi şeyler kazanmış olacağız, ancak hala tam sonra olacağımızı düşünüyorum ve birileriyle yarışabileceğimizden emin değilim.”

“Melbourne’de çok çok gerideydik, bu yüzden görece büyük bir kazanç bile elde etmiş olsak sonda olacağız, umarım çok daha yakın oluruz. Tek yapmamız gereken her yarışta büyük adımlar atmak.”

“Sıcaklıklar zorlu olacak ve bundan etkilenebilecek çok şeyimiz var. Güç ünitesinin belirli bölümlerinde aşırı ısınma sorunumuz var ve burada neler olacağını göreceğiz.”

“İki haftada aracın Melbourne’deki 18 derecede nasıl çalıştığını anladık ve bunun üzerinde çalışarak gereken yerlere soğutma ekleyebiliriz.”

“Bizim için her zaman zorlu olacaktı. Kış testlerinde sadece 12 tur attık ve istikrarlı sıcaklıklara ulaşabilmek için 12 tur çok az, belki yarışta beklediğimizden çok daha soğuktuk, ancak yine de her şey için çok geçti.”


Yorumlar

“Button: Sonuncu Olacağız” için 5 yanıt

  1. manor’la güzel kapışma olacak arkada 🙂

    ben alonso’yu merak ediyorum, ferrarilerden tur yiyince nasıl yanlış bir karar verdiği kafasına dank edecek mi acaba?

  2. Manor’lar varken pek mümkün görünmüyor. Ancak muhtemelen yarışı tamamlayamazlar, Mclaren yine sonuncu olabilir.

  3. Yusuf Hitay avatarı

    başlık harika olmuş. 🙂

  4. Yoo hayır…sen sonuncu olabilirsin ama Fernandoi 1. olacak…buna gönülden inanıyos..hatta geçen yarıştan sonra bir fandaşlardan biri 25 puan ve bir motör gitti demişti…bu sefer o 25 puan gelecek aga!

    Yersen 🙂

  5. Ciddi ısınma sorunları varsa bu arka kısımı değiştirmeden çözülebilir mi? Umarım arka tarafta değişime gitmeden çözebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir