Massa: Mercedes ile Aynı Motora Sahibiz

yazar:

kategori:

Daha önce Mercedes ile aynı motora sahip olup olmadıklarını sorgulayan Massa, Alman takım ile aynı motora sahip olduklarından emin.

Avustralya GP’nin ardından açıklama yapan Brezilyalı pilot “Motor konusunda bazı güncellemeler ve o güncellemelere sahip olmak için zorluyoruz çünkü fark çok büyüktü. Bu yüzden gerçekten aynı motoru almamızı umuyorum ve niçin aynı motora sahip olmadığımızı anlamıyorum.” demişti.

Bu açıklamanın ardından Rob Smedley ve Pat Symonds, Mercedes ile aynı motora sahip olduklarına inadıklarını açıkladı ve Malezya’da konuşan Massa, fikrini değiştirmiş gibi görünüyor.

Massa “Elimizdeki motor Mercedes takımı ile aynı motor. Motoru belki de diğer takımlardan daha farklı şekilde çalıştırıyorlardır. Ben aksini söylediğimde birçok kişi farklı motor olmadığını söyledi”

“Aynı motorsa ki ben kesinlikle eminim, farkın neden kaynaklandığını anlamak için ayrıntıları üzerinde çalışmalıyız ve bu konuda Mercedes ile yakından çalışıyoruz”

“Geçen yıl düzlüklerde kazanıp virajlarda zaman kaybediyorduk, ama bugün performans hemen hemen aynı”

“Bazı alanlarda gelişebileceğimizi biliyorum. Hem motor hem de aerodinamik anlamda çok önemli çalışmalar yapıyoruz” dedi.


Yorumlar

“Massa: Mercedes ile Aynı Motora Sahibiz” için 9 yanıt

  1. bu adam takıldı yine kafa yanmış günaydın.

  2. Denildiği gibi ayarı vermişler. Her şeye inanırım da Merdecedesin diğer takımlara aynı motoru verdiğine inanmam. Mercedes neden kendi eliyle kendine rakip yaratsın. Mercedes motoru bu kadar iyiyken neden MClaren Hondaya geçti.

  3. Ben massayi taniyom asenayla akrabaliklari var ikiside iyi kiviriyor. Ayip yahu insanlar bu kadar da enayi yerine koymayin su yaptigi aciklamaya bak.

  4. Kaç yaşında adam yalnızca böyle aptalca konuştuğu için sonunda o koltuktanda olabilir.

  5. ayarı vermişler bu iş daha da dallanıp budaklanmasın diye sene başından susturmuşlar massayı da …

  6. Bu haberden sonra aynı motora sahip olmadığı anlaşıldı.

  7. Massa’ya aba altından sopa gösterilmiş demek.

  8. kıvır koçum benim 😀

    1. yandan yandan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir