2015 Malezya GP Tivibu Spor’da!

2015 Formula 1 sezonunun 2. yarışı olan Malezya GP de Tivibu Spor’da yayınlanacak.

2015 Formula 1 yayın hakları konusunda henüz net bir şey yok. İlk yarışın Tivibu Spor’da yayınlanmasının ardından ikinci yarış Malezya’nın da Tivibu Spor’dan yayınlanacağı duyuruldu.

Yarışları sunan Serhan Acar, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Malezya GP’nin de Tivibu Spor’da olacağını ve sezonun geri kalanıyla ilgili ayrıntıların Çin GP öncesinde netleşmesini beklediğini söyledi.

Malezya GP sıralamaları cumartesi 11:00’da, yarış ise pazar günü 10:00’da gerçekleşecek.


Yorumlar

“2015 Malezya GP Tivibu Spor’da!” için 55 yanıt

  1. Sabah uyandigimda telefonuma baktim ve tivibudan mesaj geldigini gordum. Baktigimda ise formula 1 yayinlarinin 3 yilligina alindigi yazıyordu. Rahat bir nefes alabiliriz artik. Tivibu Ev kkullanıcılarının tamamina gelmiştir bu mesaj.

  2. tivibu uyelikte sıkıntı var sanırım devamlı gecici bir hata olustu daha sonra tekrar deneyin uyarısı alıyorum

  3. Tivibu Ev alacak arkadaşlar için bir benimde yararlandığım bir kampanyayı paylaşayım.
    HD kanallar dahil Maxi paket 12 aylık taahhütle 8.90 TL aylık ücret ile aldım. Bu paketi bahsettiğim kampanya olmazsa 12 ay taahhütle 18.90 + 3 (cihaz aylık bedeli) = 22.90 TL ‘ye alabiliyorsunuz.
    Kampanyanın ismi Tivibu Evinizde . Kampanya için 2 tane şartı var.
    Birincisi kampanyadan yararlanmak için Tivibu üyeliğiniz olmayacak (bende go maxi vardı iptal ettirerek kampanyadan yararlandım)
    İkincisi mevcut internet paketinizi bir üst pakete geçirmeniz gerekiyor. Benim internet paketim 16mbit akk’lı sınırsız paket. Dedim ki oturduğum bölgenin altyapı nedenleri ile bu paketin bir üst paketi bulunmamakta. Tamam o zaman tanımlayalım dediler ve nasip olursa yarın sabah kurulama gelecekler.
    Düşünen arkadaşlar fazladan para ödememeleri için paylaşıyorum. Saygılarımla

  4. Risk aldım umarım tutar 70 liralık yıllık satın aldım hayırlı olsun umarım tüm sezonu verirler bari 🙂

    1. O anki heyecanla kurduğum cümleye bak 😛 😀

    2. Kimi_in_Rai avatarı

      Hayırlı olsun 🙂

  5. Spor paketine geçilmeden önce almanızı tavsiye ederim. Şayet spor paketi adında ayrı bir paket geldiği zaman fiyatta da artış olacak. Şimdi ise bu paketin üstüne ek bir ücretle devam edebileceksiniz.

  6. arkadaşlar tivibu yayınını daha önce deneyenlere bir sorum var yayın gecikme süresi ne kadar yayın skyı baz alırsak çok mu geç kalıyor bir kaç sn mi gecikiyor ?

    1. Yaklaşık 6-7 sn. Gecikmeli. F1 applıcationla farkı.

    2. Lovely_F2008 avatarı

      Kardeş napacaksın gecikme süresini skydan takip eden birisi olarak. Ben de skydan izlerdim, ilk yarışı tivibudan izledim mükemmeldi o kadar söyleyeyim.

  7. Arkadaşlar az önce ben de tivibu go full paket aldım. Yayını az önce televizyondan denedim ve herhangi bir kasma yok. Aksine hd kalite harika bir yayın var. 1 aylık aldım taahhüt vermedim. Eğer yayıncı değişirse o zaman üyeliği iptal edip farklı birşey yapabiliriz. Eğer sizde alacaksanız taahhüt vermeyin. Çünkü paketler yenilenecek

    1. BayramSinan avatarı

      Birşey soracağım. Paketi almak için ttnet müşterisi olmaya gerek varmı , ya da ttnet internet bağlantısına gerek var mı?

      1. hayır gerek yok ttneti olana aylık 5 lira olmayana 7 lira tabi bu bahsettiğim go maxi paketi pc tablet ve telefondan izlenebilecek.

  8. OtonomAktor avatarı

    tivibu go bir ben izleyemiyorum heralde. “aktif tivibu üyeliğiniz bulunmamaktadır lütfen tivibu.com.tr yi ziyaret edin” diye uyarı alıyorum giriş yapmaya çalıştığımda. müşteri hizmetlerini arıyorum üyeliğiniz aktif gözüküyor diyorlar şikayet kaydı oluşturup duruyorlar hala düzelmedi. paramla rezil oluyorum gibi bir şey oldu. şikayetvar a şikayet ettim hala düzelme yok. malesef yarışı yabancı kanallardan kaçak takip edicem 🙁

    1. Müşteri hizmetleri ile irtibata geçin derim.

      1. OtonomAktor avatarı

        yaklaşık 10 kere aradım bu yüzden avustralya yarışını da kaçak takip ettim. 2 haftadır kaç kere arasam nafile. boşu boşuna bir kere bile izleyemeden üyeliğim sona erecek sanırım.

        1. müşteri hizmetlerini arayıp cep telefonunu güncellettir sonra tekrar şifre göndermelerini iste ozaman sorun çözülüyor. aynı olay ilk yarış öncesi benim başıma geldi ve ben cumartesi günü defalarca aramama rağmen çözemediler. en son gece iptal için aradığımda işi bilen bir müşteri temsilcisi çıktı karşıma ve sistemde ki cep telefonumu tekrar güncelledi ve sonuç harika. sabah yarışı (sıkıcı olsada) sorunsuz bir şekilde seyrettim.

    2. Bana da aynısı olmuştu

      Müşteri hizmetlerine tek sifrenizi sifirlamalarini söyleyin düzeliyor

      1. OtonomAktor avatarı

        dostum çok sağol, sanırım doğru yoldayım. tek şifreyi sıfırlamak istedim müşteri hizmetleri sizin bazı bilgileriniz eksik tek şifre işlemi yapamıyorum size en yakın ttnet bayisine gidip bilgi güncelleyin ardından probleminiz büyük ihtimal çözülür dedi konuştuğum yetkili. yarın açık bir ttnet bayisi bulup hallettirecem inş. pazar yarışı keyifle izliyeceğim. Tekrar çok sağol Allah razı olsun 🙂

        1. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

          Yalnız ben bilgilerimi telefondan guncellettim ve sonra bana sms olarak yeni tek sifrem geldi

          Bilginiz olsun

    3. arkadaşın dediği gibi tek şifre almadıysan alman gerekiyor. varsa düzelttirip öyle dene birde.

      1. OtonomAktor avatarı

        eyv. dostum çok sağol 🙂

  9. billy-bones avatarı

    9 değilmi ya ????????

  10. cobriatti44 avatarı

    Sky Sport F1 ve Martin Brundle’ın anlatımını tek geçerim, adam Schumacher’in eski takım arkadaşı yarışları inanılmaz keyifli ve heyecanlı anlatıyorlar

  11. tunç duran avatarı

    arkadaşlar tivibu go maxi aylık paket alındıgında sadece telefon ve tablet uygulamalarındamı izlenebiliyo yoksa pc dende izliyebiliyomuyuz avea müşteri hizmetleri öle bişey söledi onayı durdurdum bilgisi olan alan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim

    1. bilgisayardan izleyebiliyorsun go maxi ile tvden izleyemiyorsun go full pakette tablet telefon pc ve tv den izleyebiliyorsun.

      1. tunç duran avatarı

        çok sagol bilgi için bildiğimizi yanlış yönlendiriyo müşteri hizmetleri..

  12. Kimi_in_Rai avatarı

    Bence tek tek yarış duyurmalarını bilerek yapıyorlar, seyirci nabzını yokluyorlar.Sırf Formula 1 yayınıyla tivibuya keçenlere bakıyorlar…Çok olacaksa Formula 1 yayınlayacaklar yoksa gerek duymazlar.Zira bu Formula 1 yayini anlaşması bir devlet anlaşması değıl bu kadar uzansın yani maksat başka.

  13. Arkadaşlar aylık taadütsüz alabiliyormuyuz tivibu ve internet üzerinden direk satın alınınca hemen izliyebiliyormuyuz ?

    1. Taahhüt olmadan aylık 5 TL ye TivibuGO MaxiPaket’e abone oldum. İptal edilmez ise otomatik devam ediyormuş. TTNet abonesi olmayanlara da 7 lira sanırım. Aldıktan hemen sonra yayın açılıyor.

    2. evet aylık seçeneği mevcut taahhüt yok bende aylık seçeneği kullandım ttnetlilere 5 tl.programını indirip hemen izleyebiliyorsunuz 5-10 dk sürenizi alır sonra aktif hale geliyor.

  14. Bu saatten sonra tivibu hepsini alsada abone olmayacağım. Çare çok. Geçen haftaki yarışı internetten izledim en az 6 faklı kanaldan izlenebilir. Ben isterim ki şifresiz yayından verilsin ki insanlar izlesin. Millet bu sporu sevsin.Ama bakıyorum herşey para olmuş .Sırf bu yüzden 4.yıldır F1 i internetten idman tv den takip ediyorum. Şunu iyi bilsinler para verip yarış izlemek saçmalık. Kanallara para vereceğime sınırsız internet alırım keyfime bakarım.Tivibuyu da anlamıyorum sınırsız interneti olan Hd olarak internetten sky sportsu izleyen insanlara nasıl F1 i pazarlayacaksınız anlayabilmiş değilim.Bi ara banada bunu anlatın.

    1. tek nedeni var türkçe yayın ve Serhan Acarın sunumu …

    2. sınırsız internetim var d-smart aldığından beri netten izliyorum ama tivibu şu anda çok uygun 5 tl serhan acar farkıyla dinlemeye değer bence.

  15. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Admin bence şu yarış saatiyle ilgili bir açıklama yap istersen saatler ileri alınacak kafa karışıklığı yaşıyor bazı arkadaşlar

    1. Evet ben de bu hususu merak ediyorum. Yarış saat 10.00’da mı şimdi?

      1. yarış 10 da ama siz yinede garantiye alın 9 da ekran başında olun 😀

        1. billy-bones avatarı

          Aramızda 6 saat var, yarış 9.00 a denk geliyor….

          1. Raikkonen F1 Team avatarı
            Raikkonen F1 Team

            Şu an F1 resmi sitesine göre 1 gün 16 saat 30 küsür dakika var yarışa bu da eski saat olarak 09:00 yeni saate göre 10:00 denk geliyor..

  16. tvbu başta hiçbir tv kanalına kuruş para vermem. O hatayı yıllar önce bir kere yaptım daha da yapmam.. Sülük bile kan emmesi bitince bırakıyor.

  17. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Resmen rezillik. Bu gidişle her yarış tek tek alınacak. Yine de hiç yayın olmamasından iyidir ama artik tüm sezonun alındığı açıklanmalı.

  18. olmamasından iyidir,şimdilik fiyat uygunken iyi bir alternatif oldu

  19. Sitenin siradaki yaris bolumunde yaris 9’da yaziyor. 🙂 ona bi el atarsaniz, pazar 10 yazinca yarisi yarisindan mi verecekler dedim 🙂 f1 sitesine baktim tsi 10:00’da basliyormus.

  20. billy-bones avatarı

    sırlama 11.00 yarış 09.00 da

  21. Resmen dalga geçiyorlar. Tek yarış tek yarış anlaşma mı açıklanır? Terbiyesizce bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum

    1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
      RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

      Tivibu maxi’yi almama rağmen evet yaklaşımları konusunda yüzde yüz katılıyorum

    2. muhtemelen doların biraz daha düşmesini kollayarak bu şekilde gidiyorlar birde mayısta spor paketi çıkaracaklarmış belirleyecekleri fiyat için nabız yokluyor da olabilirler kaç kişi f1 için geliyor gibisinden …

      1. bu sefer almayı düşünmüyorum.

        1. karar senin alternatif bol 🙂

    3. Kimi_in_Rai avatarı

      Bence tek tek yarış duyurmalarını bilerek yapıyorlar, seyirci nabzını yokluyorlar.Sırf Formula 1 yayınıyla tivibuya keçenlere bakıyorlar…Çok olacaksa Formula 1 yayınlayacaklar yoksa gerek duymazlar.Zira bu Formula 1 yayini anlaşması bir devlet anlaşması değıl bu kadar uzansın yani maksat başka.

  22. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Flash Tv alsa HD yayını da var.

    1. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
      RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

      oldu bari arada sırada Okan Bayülgen dalga geçtiği rüya teyzede yarışları sunsun bizde burdakiler intihar edelim 🙂

    2. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      Dilber AY-Serhan Acar anlatımı da Rating kırar 🙂

    3. pilotlar halay çekerek piste giriyorlar onda 🙁

  23. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    tivibu kullanan birisi olarak çok iyi oluyor ins bütün sezon yayınlanır ama mayıstan sonra paket degisikligi diye yeni bir şey gelicekmiş tivibuya şuan tivibuspor normal tivibu kullanıcısı olarak ücretsiz bende mayıstan sonra ek ücret gelirmi onu bilmiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir