Brawn "Schumacher Bile Baskı Altında Gergindi"

yazar:

kategori:

Brawn “Doğal olarak bir değişim oldu çünkü dünya şampiyonası lideri ve daha önce bunu yapamamıştı. Bu onun için yeni bir deneyim ve şüphesiz bu her zaman düşüncelerinizi etkiliyor.”

” Pilot olarak yarılarda iyi işler çıkarmanız harika olur ama olmasa da ne farkeder ki, bu şekilde şampiyona şekilleniyor. Bunu çalıştığım her pilotta gördüm, kazanma fırsatınızın olmadığı yılda sürücüler çok zorlarlar ancak farklı bir tadı olur, farklı durumlarda bile puan kazanmanız gerektiği zamana göre farklı olur.”

“Button’da değişiklik görüyorum ancak bu olumlu bir değişiklik. Sürekli olarak şampiyonluk mücadelesini nasıl genele yayabileceğini düşünüyor ve pozisyonunu korumaya çalışıyor. Yaklaşımında ya da felsefesinde olumsuz bir şey görmüyorum.”

“Tekrar etmek istiyorum, bu deneyimi bir çok kez görecek kadar şanslıydım, 7 defa yapan Michael’de bile gördüm. 7. şampiyonluğu bile ilki kadar gergindi. Bazen şampiyonada çok farkla önde olmak zordur çünkü arkadakilerin kaybedecek bir şeyleri yoktur. Öndekinin ise kaybedecek çok şeyi vardır ve motor yarışlarında da böyle. Liderseniz arkadakine göre durumunuz daha zordur ve onun macera dolu bir stratejisi ya da sürüşü olabilir. Bu işler böyle olur.”

“Jenson 10 yıl ya da daha fazla süredir şampiyonluk için mücadele ediyor bu yüzden dünya şampiyonluğu için düşüncelerinde değişim oldu. Gördüğüm şey harika derecede normal olması ve onda kesinlikle olumsuz bir şey görmüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Hemde ne motive :))

    Ross sen değilmiydin Schumiye en zor şartlar altında bile telsizde onunla normal sohbet eder gibi konuşabildiğini söyleyen.. Son iki yarış önce Button'un telsizden gelen sesini duyduğumda hiçte sakin değildi… Bir panik içindeydi ki sorma gitsin.

    Motivasyonu anlarım da Schumiyle kıyaslaman komik :))

  2. motive etmeye çalışıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir