Brawn: "Barrichello, Şampiyonluk Şansını Sürdürecek"

yazar:

kategori:

Spa’da ilk defa yarışı tamamlayamayan Jenson Button’un, takım arkadaşı Barrichello önündeki 16 puanlık liderliği sürmesine rağmen her iki Brawn pilotu da sezon başındaki formundan uzak. Barrichello’nun Valensiya’daki zaferi kötü gidişe geçici olarak dur dedi ama aradaki farklar da sezon başına göre oldukça kapandı, sezonun geri kalanı daha sıkı bri mücadele içinde olacak gibi görünüyor.

Ross Brawn: “Her ikisi de yarışta serbestler. Bu yöntemin, takım emirlerine kıyasla bir takımı daha güçlü hale getireceğini hissediyoruz. Sertbeste yarışabilirler ve her ikisi de şampiyonluk mücadelesinde özdürler”

Türkiye GP’deki zaferinden bu yana düşüş göstermelerine rağmen Brawn, sıcaklık nedeniyle takımının son 5 yarışta geri dönebileceğini düşünüyor.

Brawn: “Jenson’un, kendisi için işlerin yolunda gitmediği iki yarışı oldu. Son yarışta açıkçası kaza geçirdik ve Valensiya’da pek iyi değidi ama önceki yarışlarda araç, istediğimiz gibi çalışmıyordu. Bu yüzden o yarışları Jenson’un hatası olarak göremeyiz”

“Bir iki ortalama yarış çıkardı ama sezonu düşünürsek bana göre eğer bir adam bütün iyiler yanında bir iki tane ortalama yarış çıkarırsa, harika bir sezon geçirmiştir. Sonda güçlü olacağı konusunda iyimserim. Araç burada iyi görünüyor”

“Zaman aralığı oldukça dar ve bazı takımlar yarışta bazı takımlar da sıralamada mümkün olduğunca güçlü olmak için yoğunlaştığını düşünüyorum. Sıralamaya gelene kadar durumu gerçekten bileceğimizi sanmıyorum. Aracımızdan makul seviyede memnunuz. İyi çalışıyor görünüyor ve burada iyi bir sonuç almamak için neden yok”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir