Force India Pilotları Gerilerde Olmalarına Rağmen Umutlular

yazar:

kategori:

Force India pilotları Sergio Perez ve Nico Hulkenberg, cuma günkü antrenmanlarda gerilerde olmalarına rağmen yaptıkları çalışmalardan mutlular.

Perez “Bugün çok şey yaptık ve hafta sonuna olumlu bir başlangıç oldu. Programımızı tamamladık ve iyi sayıda tur attık. Bu da özellikle uzun sürüşler için bize çok fazla veri sağladı.”

“Sıcaklığın lastikler üzerinde çok etkisi olacak. Tek turda performans çıkarmak kolay olacak ancak diğer taraftan pist sıcaklığı aşınma üzerinde etkili olacak. Bu yüzden lastikleri kontrol konusunda dengeyi bulmaya çalışacağız.”

“Grid çok rekabetçi olduğu için görevin kolay olmayacağını biliyoruz ancak elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

Hulkenberg “Oldukça düz bir gündü ve pist üstü zamanını neredeyse maksimum seviyede tuttuk. Öğleden sonra özellikle iyi bir seanstı ve planladığımız tüm turları attık. Bazı faydalı testler yaptık ve bugün çok şey öğrendiğimizi düşünüyorum.”

“Pist koşulları sabaha kıyasla ciddi ölçüde değişti ve bunun aracın kontrolü üzerinde, özellikle lastik performansında etkisi oldu. Bugün elde ettiğimiz verilerin tamamına bakıp yarın için gelişme kaydetmenin yollarını bulmak için sıkı çalışmalıyız.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir