Horner'dan Psikolojik Saldırı: "Button Artık Saldırıya Açık"

yazar:

kategori:

Horner “Her iki pilotumuz onun artık savunmasız olduğunu gördüler ve şampiyonluğun kazanabileceğini hissediyorlar. Mark ve Sebastian harika yarışçılar. Mark’ta Avustralyalı olmasının özelliği var, güveni yüksek. Onun Malezya’da Jenson’a yaptığı atak harikaydı. Her iki pilotumuz harika yarışçılar ve sonuç kazanmaya açlar.”

“İlk 6 yarışta paranızı Jenson üzerine yatırırdınız ancak son 6 yarışta Rubens geldi, masa tersine döndü. Son yarışlarda Rubens araçtan daha fazlasını çıkardı.”

“Jenson sıkıştı. Bu böyle devam edemez, son yarışlarda diğerleri tam performans gösteremediği ve çok fazla puan kaybetmediği için şanslıydı.”

“Jenson’u 11 yaşından beri tanırım. Çok fazla yarış kazandı ancak çok fazla şampiyonluk kazanamadı. Ne yazıkki her şeyini kaybedebilir. Favori olma konusunda deneyimsiz.”

“Olan her şey zihninde yer alıyor olmalı. Bu olmamalı. Eğer onun yerinde olsaydım endişelenirdim. Siz endişelenmez miydiniz? Son zamanlarda işler onun için iyi gitmiyor. Türkiye’den beri olanları görebilirsiniz. Mayıstan beri podyumun yakınından bile geçmedi ve bunun nedenini anlamaya çalışıyor. Bu soruları cevaplayana kadar düzelmesi zor.”

“Türkiye’den beri 11 puan kazandı ve ondan önce her yarışta 10 puan alıyordu. Bu zihninizde bir değişim olduğunu gösterir.”

“Önden kazanmak arkadan başlayarak kazanmaya göre kolay. O da öyleydi. Soruların cevabını bulmak zorunda.” dedi.


Yorumlar

  1. Yaw bi git .Adama bak.Şampiyonluğu alamayacaksınız boş boş siz saldırıyorsunuz.

  2. aslında button şaka yapıyor bir kaç yarıştır 😛 fark atmaya devam etseydi brawn gp için sladırılar bitmeyecekti ve sezon sıkıcı geçiyor denecekti:P bu yüzden atraksiyon denediler bundan sonraki yarışların favorisi button 🙂

    işin şakası güzel bir sene oluyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir