Vettel: “Beklediğim Gibi Bir Cuma Olmadı”

yazar:

kategori:

2015 sezonunun ilk yarışında yeni takımı Ferrari ile podyuma çıkan Sebastian Vettel bu hafta sonu yapılacak olan Malezya Yarışı öncesi gerçekleştirilen serbest antrenman seansının ardından yaptığı açıklamalarda istediği gibi bir gün geçiremediğini belirtti.

Alman pilot sabah seansını 3. sırada tamamladı ancak öğleden sonra orta sertlikteki hamurlar turlarken spin attı ve günü yedinci sırada tamamladı.

“Pist kaygan ve hava şartları oldukça sıcaktı, bunun sonucu olarak aracı ve lastikleri çalıştırmak çok zor oldu. Kendi açımdan mutluyum, çok fazla zorluyordum ancak bu işe yaramadı ve bende spin attım. Böyle bir şey yaşamak istemezsiniz ancak cuma gününde olması daha iyi oldu.”

“Williams ile aramız çok yakın gözüküyor Red Bull’da aynı şekilde. Mercedes temiz bir gün geçiremedi ama hala sağlam gözüküyorlar. Şu andan sonra yapmamız gereken kendi işimize bakmak.”

Takım arkadaşı Raikkonen Hamilton’ın arkasında ikinci sırada günü bitirdi ve Ferrari’nin daha çok ilerleme yapacağını belirtti.

“Sabah araçtaki hislerim daha iyiydi, öğleden sonraki hisler biraz aldatıcı. Sürüş ile ilgili bazı problemler yaşadık, rüzgar ve sıcaklık bizi etkiledi ancak tur zamanlarımız çok kötü gözükmüyor”

“Yumuşak lastiklerle piste çıktığımız anda şanssız bir şekilde kırmızı bayraklara yakalandık. Araç hala mükemmel değil, ama yarın ilerleyeceğimizi umuyorum.


Yorumlar

“Vettel: “Beklediğim Gibi Bir Cuma Olmadı”” için 5 yanıt

  1. yes baby yes yeahh günleri bitti

    parmakda yok oldu gitti

  2. parmak çocuk geldi ve dertler yine aynı anlayanlara..

  3. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Çık ve yarın mührü bas 😀

  4. Aslanimizin bu aciklamasindan mercedes pilotlarina meydan okudugunu anliyorum, Ey hamilton ey rosberg

    Ya cikin karsima ortaligi inletin ya da cekilin bi kenara Turbo Vettel izleyin diyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir