Williams’ın Sutil ile Anlaşması Wolff’u Hayal Kırıklığına Uğrattı

yazar:

kategori:

Susie Wolff, Williams’ın takımın yedek pilotluğuna Sutil’i getirmesinin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını itiraf etti.

Williams hafta içerisinde eski Force India ve Sauber sürücüsü Adrian Sutil ile anlaşmış ve Alman pilotu takımın yedek pilotluğuna getirmişti.

Takımın bu anlaşmayı pilotlarından birisine birşey olması ihtimaline karşın tecrübeli bir isimle yola devam etme isteğinden kaynaklandığı ifade edilirken Sir Frank Wİlliams “En son geçen yıl yarışmışt ve yeni nesil araçlar hakkında ciddi bir bilgiye sahip.İhtiyaç duyduğumuz zamanda FW37’nin gelişmi için bize yardım edecek” dedi.

Ancak takımın Sutil ile anlaşması, takımın test pilotu Wolff’u şaşırttı.

Sky’a konuşan Wolff “Tabi ki hayal kırıklığına uğrattı. Bunun hepimiz için büyük bir sürpriz olduğunu düşünüyorum. Ekibin kararına saygı duyuyorum. Onlar yarışlar için daha deneyimli bir pilot istedi ve Sutil’i seçti” dedi.


Yorumlar

“Williams’ın Sutil ile Anlaşması Wolff’u Hayal Kırıklığına Uğrattı” için 5 yanıt

  1. Sen git market arabası sür diyeceğim de hanımlar tepeme binecek. Kardeş tecrübe yok, testlerde aracı verdiklerinde Sauber’i uçurdu hatun.

  2. sen onu kocana söyle adamlara aynı motoru versin sonra williams belki seni yarıştırır …

  3. neden hayal kırıklığı yaratsın kocası toto williams hisseleri satıp tüm bağları kopardı zaten verdikleri motorda nerden baksan 1 saniye yavaş williamsta buna karşı hamle olarak sutil’i aldı susie’nin yerine anlamak bu kadar zor olmamalı 😀

    1. Tüm bağlarını koparmadı. Sadece hisse sayısını azalttı, hala takımın sahiplerinden birisi kendisi.

  4. Gerçekten kadın bir pilot Formula-1 de yarışmaya çok yaklaşmıştı. Bende hayal kırıklığına uğradım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir