Kovalainen "Hedefim Yarışı Kazanmak"

yazar:

kategori:

Kovalainen “Pole pozisyonu daha iyi olurdu ancak yine de pozisyonumdan memnunum. Yarın diğerlerinin hangi starteji ile yarıştıklarını göreceğiz: ben güçlü olacağımı düşünüyorum.”

“İyi durumdayız, güçlü ve sağlam aracımız var ve yarın için rekabetçi görünüyoruz.”

“Tüm hafta sonu hızlıydım ve araç hafif yakıt yüküne göre ağır depo ile daha iyiydi bu yüzden yarış için daha iyimserim.”

“KERS’imiz hem startta hem de yarış boyunca çok yardımcı olacak, özellikle geçiş yaparken ve virajlardan çıkarken. Yarın hedefim yarışı kazanmak ve bunun gerçekçi bir hedef olduğunu düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Ya ben bu Kovalaineni bi anlayamadım gitti adamın Tır Şöförlüğü yaptığını hatta Tır sürmek için ehliyeti olduğunu duyduğumda gülmekten kopmuştum açıkca ben bi Mclarenci olarak Kovalainenden iyi bir 2. plot olur ancak Mclaren rekabetçi bir şampiyona geçirmek istiyorsa Kovalainenden daha iyisini yapabilecek bir plota ihtiyaçları var … Ancak bu yarışta Kovadan ümitliyim

  2. fad_ moment avatarı

    foto harika

  3. serkan erol avatarı

    bence kovalainen ilk 3 e girer cunku bu pistte mclaren cok hızlı ve kers var bu yuzden ilk üçü alan pilotlar kersli araçlardan olacak alonso-rai-hamilton-kovalainen gibi…

  4. Yavaş..Bir Mercedes-Benz taraftarı olarak seni bu takımda görmek istemiyorum.Senin yerinde bir başka pilot olsa harikalar yaratmıştı.Demek ki herşey araç değilmiş.Hani diyorlar ya Hamilton ilk yılında McLaren ile yarıştığı için şanslıydı.Heikki traktör ile mi yarışıyor durumu ortada..Yarın bir puan al, bir yerlere çarpma yeter.

  5. kovanın neden bu kadar iddalı oldugu cıktı adam 30 kg daha ağır takım arkadasından.ama yarın bence hamilton ilk turlarda farkı acacaktır.

  6. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Hadi Heikki İns. Dedigin Gibi Olur En azindan Podyum Bekliyoruz :=) Seni Böyle Kendine Güvenerek Grmek Güzel Oluyor Bizim için. 🙂

  7. Bence her yarış Kovalainen'e "Oğlum seni kovacaz bak McLarendan" denmeli. Ancak o zaman iyi gidiyor Kovalainen. Valensiyada söylentiler çıktı, az daha pole alacaktı. "Tamam iyi gitti" dedik sıralamadan sonra, bu sefer aynı yarışta batırdı.

    2. pilot olsun falan da en azından puan alsın, podyum alsın.

  8. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Kovalainenden daha önce hiç duymadığımız iddialı bir açıklama tarzı bu,gideceğini anladı,bu tip açıklamalar yapıyor ama çok geç kaldın Kovalainen,her zaman ikinci yardımcı bir pilot olarak hatırlanacaksın.

  9. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ilk 3 ten ağır zaten.ama tempoyu tutturabilecekmi bakalım.

  10. Açıkcası bu kadar iddaalı konuşman beni çok mutlu etti umarım bizim için eniyi sonuçları alırsın Lewis ile birlikte..

  11. lewis'ten daha ağır olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir