Red Bull Puan Mücadelesi Verecek

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, “Bugün bizim için çok iyi olmadı. Dokuzunculuk ve onunculuk olmak istediğimiz yer değil. Ama yakıt yüklerini bekleyip göreceğiz. Yarış uzun, her şey olabilir. Hedefimiz puanlar kazanmak.” diyor.

Mark Webber ise”Stratejinin yarın nasıl işleyeceğini göreceğiz. Bugün çıkardığım işten memnunum ve takımdakiler de tüm hafta sonu harikaydılar ama hız eksikliği yaşıyoruz. Yarın elimizden geleni yapacağız ve onunculuktan yukarı çıkmaya çalışacağız. Bu mümkün.” diye konuşuyor.

 


Yorumlar

  1. rbr hızlı virajlarda belki de en iyi araç. ama düzlük performansları zayıf kalıyor.bu da tamamen renault motorunun performansıyla alakalı birşey. doğukan arkadaş o bakımdan haklı.

  2. Doğukan yıldız avatarı
    Doğukan yıldız

    hayır sadece duzluklerde yavas kalıyolar nedeni bu. gelişimle alakası yok spadada 2. sektorde baya hızlılardı ilk ve son sektorlerde yoklardı

  3. brawn şampiyon olur pilotlardada barrichello olur redbul bitti

  4. Red Bull'un yarış performansı iyi denilecek seviyede oluyor genelde. Spada Vettel'in son turlardaki uçuşunu hatırlatırım. Ayrıca Webber de gaza gelip Heidfeld'i sıkıştırıp ceza almasaydı o da iyi bir sırada tamamlayacaktı. Puan alacaklardır.

  5. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    red bull unda geişimi durdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir