Barrichello Yarış Öncesi Vites Kutusunu Değiştirebilir

yazar:

kategori:

Takım patronu Ross Brawn, “Elimizdeki tüm bilgileri inceleyip karar vereceğiz ama henüz belli değil. Şimdi yakıt yüklerini biliyoruz ve tüm hesaplamaları yapıp yarışın nasıl olabileceğine bakacağız. Sabah karar vereceğiz. Bu akşam yapabileceğimiz bir şey yok. Dayanıklılık riski var ve şu anda yüksek yakıt yükündeyken ne yapabileceğini sorguluyoruz.” diyor.

Barrichello’nun vites kutusu Spa’da motorda yaşanan yağ sızıntısı nedeniyle zarar görmüş. Eğer takım vites kutusunu değiştirmeye karar verir Barrichello gridde beş sıra geriden başlama cezası alacak.

Barrichello yarışa liderlik ederken yaşanacak bir problemin kötü olacağını bildiğini ancak geriden de başlamak istemediğini bu nedenle takımla birlikte iyi düşünüp karar vereceklerini söylüyor.

Öte yandan Renault’nun davası ve Briatore’nin son yorumları hakkında da kendisine sorular yöneltilen Barrichello, “Kimseye karşı değilim ve FIA’nın söyleyeceklerini beklemek istiyorum. Bu olanlar ve Briatore’nin söyledikleri Formula 1’in zararına. Gerçekten yazık, bu çok fazla oldu. Seviye düştü.” dedi.

Barrichello vatandaşı Piquet’nin artık F1’de koltuk bulamayacağı düşüncelerini de paylaştı.

“Formula 1’de daima en son aldığınız sonuçlarla hatırlanırsınız ve insanlar da bunu hatırlayacaklar. Michael yarışları kazanırken herkes Damon’a çarptığını unuttu. Son yarışınızdaki kadar iyisinizdir. Şu anda onun için zor zamanlar. Hayatta hatalarınızdan ders alır ve kendinize bir şans verirseniz, iyi şeyler yapma şansınız olur.”


Yorumlar

  1. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    işte barichello vites kutusu değiştirirse 5 sıra geriye düşcek alonso 7. kalkacak temiz yer ve kers waowwww :)) ortalığı karıştırcak bugün şampıyon hadi kers inş sorunsuz calışırsın

  2. dört pilot içinde bence en güçlü şampiyon adayı barrichello!
    takım ona gereken desteği vermediğini düşünüyorum.bu adam gerçekten çok hızlı!

  3. red bull'lar geride ve performansları düşük. button bu bakımdan rahat. geriye kaldı 1 tehdit, barrichello. vites kutusuna ne oldu ki bir anda? yine bir dolap mı dönüyor acaba??

  4. Barrichello güzel konuşmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir