Monza'da Mercedes Motoru Horner'ı Etkiledi

yazar:

kategori:

Sıralamaların ardından RTL’e demeç veren Horner, “Force India inanılmaz bir forma ulaştı ve ilk yedi içinde altı araç Mercedes motorlu. Kesinlikle bu bir rastlantı değil. Mercedes çok iyi motorlar üretiyor.” dedi.

Öte yandan Ross Brawn ise Mercedes’in BrawnGP’nin %75’ini satın alacağı iddiaları konusunda yorum yapmadı.

“Özel planlarımız,pilotlarımız ve sponsorlarımız hakkında yorum yapmayacağım. Zamanı gelince açıklanacak. Gelecek yıl nerede olacağımız konusunda rahatız. Tüm söylemek istediğim bu.”


Yorumlar

  1. ki eklemeyi unuttum…
    Ferrar'i motorlarıda tartışılmazdır…
    4.0lt den 400hp çıkaran 360 Modena 😉
    Sektörün liderleri belli… yüksek devirde dayanıklı motor yapmak işin zor kısmı beslemelerle düşük devirde hız üretmek basit sıkıyorsa besleme ve kompressor olmadan gelsin mercedes ki F1'de 8 Silindir ve motor dondurmaları en çok Mercedes'e yaradı…

  2. devir sınırlaması kuralı kalksın, mercedes yine eskiye dönecektir. ya devri yükseltip dayanıklılık yok olacak, ya da devri düşük tutup zayıf bir performansla arkalarda gezecek. mercedes hiç bir zaman yüksek devir + performans + dayanıklılık üçlemesini yanyana koyamadı..

  3. Motor konusunda Mercedes'in BMW'nin yanına yaklayaşamayacağı bir gerçek… beslemeler kullanmayan 2 firma Honda ve BMW bana göre gerçek motor üreticileridir…
    Mercedes'in yol araçlarında 8000rpm yi görememesi + besleme ve yüksek hacim kullanımına kaçmasının asıl sebebide bu değilmiydi?
    yanılıyorum galiba çaydanlık gibi ha bire motor yakan firma mercedes değil miydi ?
    V10'lar ve geliştirmeler geri dönsün görürüm ben Mercedes'i…

  4. nevi tasarımlarının motorlara nasıl davrandığını mercodan biliyoruz ayrıca dün trt1 de gördük mark meber 343 km reye çıkan ilk pilot oldu

  5. RedBull söylemese de gelecek sene mercedes motoru kullanmayı düşünüyorlar sanırım.Bu yarışa 8.motorlarıyla geldiler ve motor devrini düşün tıtıyorda olabilirler.Ben Renault motorunu suçlamıyorum ama belkide uyumlu değildir belkide mercedese de uyum vermez bilemem.Ama Force india nın Brawn ın Mclarenin bu motorla neler yaptığıda ortada.Bu sene kac kez Mercedes motorluların kazandığıda ortada.Bu arada ben ısrarla söylüyorum Mercedes'in ana takımı Mclarendir.Mclaren ve Mercedes pazara kadar değil mezara kadar.

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    daha geçen sezona kadar ferrari 2 takıma motor veriyordu. force india ve toro rosso daha öncede redbull'a vermişti 2006 sezonunda.

  7. mercedes'in alman rakiplerinden bmw'de bunun farkında. ve kaçınılmaz bir karar aldılar.
    nasıl toyota, honda'yı devirmek isterse, bmw'de merso'yu yenmek ister. ve yakın gelecekte bunu mümkün görmezse, rakibinden ezici mağlubiyetler (tur bindirmeler) almak istemez.

  8. ferrari nin bu sezonun ardından çoook çalışması gerek….

  9. Aynı anda Ertan'a 3 tane (+) geldi.

    Ferrari bir garaj takımına motor verse, gridde daha çok adı gözükecek aslında. Sauber iyi bir müşteriydi.

    Red Bull-Mercedes ortaklığı olursa güzel verim vereceğini düşünmekteyim ayrıca. Christian bile tabiri uygunsa Mercedes motoruna aşık olmuş.

  10. Ertan Akkaş avatarı

    Ferrari bu sene karizmasını çizdirdi bir an önce atağa geçmesi lazım. Özellikle bu motor konusunda oldukça etkisiz kaldığını düşünüyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir