Barrichello, Zaferin Ardından Söyleyecek Söz Bulamıyor

yazar:

kategori:

Yarışa beşinci sıradan başlayan Barrichello vites kutusu sorunu endişesi nedeniyle zor bir gece geçirdiklerini ve sonunda değiştirmeme kararı aldıklarını söyledi. Brezilyalı pilot alınan zaferde ilk turun kilit nokta olduğunu belirtti.

“Bu harika. Damalı bayrağı gördükten sonra da söylediğim gibi söyleyecek kelime bulamıyorum. Vites kutusunun ne olacağını bilmediğimizden zor bir gece geçirdim. Spa’da aşırı tork sorunumuz vardı ve bu endişeler mevcuttu ama sanırım dört yarışı da çıkacarak.”

“İyi bir start almak harikaydı. Kovi çok hızlı geliyordu ve ben de kendimi savunmak zorunda kaldım. Geniş döndüm virajı ve biraz zor oldu. Ama harika bir ilk turdu ve yarışı kazanmamı sağladı. Aracın hızı harikaydı, frenler de öyle. Burada beyazdan çok kırmızı var ama yine de harika hissediyorum.”

Barrichello bu zaferle şampiyona lideri Button’la arasındaki farkı 14’e indirdi. Red Bull’ların da geride kalmasının ardından artık Button ile sağlıklı bir mücadeleye girişebileceklerini belirtti.

“Herkese teşekkür ediyorum, strateji harikaydı. cuma günü de harika iş çıkarttık. Her ikimiz de farklı lastik stratejilerindeydik ama her iki araç da iyiydi. Elimden geleni yapacağım ve aramızda sağlıklı ve iyi bir mücadele olacak bunun için sabırsızlanıyorum.”


Yorumlar

  1. aynen aşağıdaki arkadaşlar gibi düşünüyorum. inşallah sezon sonunda rubens'in şampiyon olmasını çok isterim. j.button'cı arkadaşlara garip geliyor olabilir rubens'i destekleyen büyük bir taraftar ropluluğu olması. ama bunda sorumlu yine button'dır. yanılmıyorsam monaco yarışından sonraydı. "artık kazanmaktan sıkıldım" diyerek bir yarışçıya asla yakışmayacak, insanlara son derece kendini beğenmiş ve egoist bir insan olarak gösterdi. ayrıca ross brawn'ın bazı yarışlarda rubens'in açık açık önünü keserek button'ı öne geçirmesi de bir çok insanı sinirlendirdi.

    o sebepten, bir çok taraftar gibi, ben de rubens'in -her şeye rağmen- şampiyon olmasını gönülden istiyorum..

  2. tebrkler rubens muthıs bır performans sergıledn umarım jensonu maglup etmeye devam edersn sampıyonlugu gerckten hakettin belkı etık değil ama bgn jenson yarısdısı kalsın dıye dua etmedm degıl 😀

  3. artık son demlerini yaşıyor kariyerinde, gitmeden önce bu formuyla şampiyon olmasını isterdim

  4. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    inş şampıyon olacaksın yaşlı kurt 🙂 bunu bence coktan hakettn

  5. Barichello kalitesini konuşturdu yarışta. İyi pilot stratejileri iyi uygulayan ve dikkatlice zorlayan pilottur. Bu tanımı Barichello yerine getirdi bu yarışta. Tebrik ediyorum tekrar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir