Alonso: Takıma Sorunun Ne Olduğunu Sormadım

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, yarış dışı kaldığı Malezya GP’sinin arıdndan takıma sorun hakkında herhangi birşey sormadığını söyledi.

İspanyol pilot yarışı takım arkadaşı Button’ın önünde normal bir seyirde götürdüğü sırada takım tarafından pite çağrıldı ve yarışı bırakmak zorunda kaldı.

Yarışın ardından açıklama yapan İspanyol pilot “Sorunun ne olduğunu henüz bilmiyorum. Telsizden bana araçta bir sorun olduğu ve yavaşça pite dönmem gerektiği söylendi. Ben de sorunun ne olduğunu sormadım. Belki takım bilir. Sadece pite geri döndüm”

“Bu tür sorunlar sezon öncesi testlerinde görülür. Ama testler boyunca çalışmak mümkün olmadı. İlk birkaç yarış sırasında anlamamız gereken şeyler olacak.”

“Genel olarak bu hafta sonu iyi bir hıza sahiptik. Rakiplerimiz le savaşmayı başardık. Orta grubun içerisindeydik ve hatta pitlerden sonra her iki Red Bull pilotunu da geçtik. Böyle birşey olmasını beklemiyorduk. Sorunu saymazsak bu hafta sonundan oldukça memnunum.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: Takıma Sorunun Ne Olduğunu Sormadım” için 14 yanıt

  1. Adamı öyle bir eleştiriyorsunuz ki yıllardır biz Ferrari fanlarını da resmen fernondokolik yaptınız zorla.Öyle yorumlar var ki,görsen sanarsın adamlar ferrari garajından çıkmıyor.Pilotla yatıp pilotla kalkıyor.Hele Rai fanlarının Fernando’yu eleştirmelerine çok gülüyorum.Sizin bir defa öyle bir hakkınız yok.Sizin sevidğiniz tuttugunz pilotu bu adam 3e katladı.Raikkonenin mi feedback i kuvetli ? Evet yarışlardan sonra iki dk beklemeden arabasına binip giden,dondurma yiyen raikkonen mi feedback vermiş bu takıma?Gülmeye devam..

  2. Çok iyi kullanıyor olabilirsin ama o aracı geliştirmek senin verdiğin bilgiler ışığında mümkün olacak birşey. Adam bırak feedback vermeyi araçta sorun olduğunun bile farkında değilmiş kenardan çağırmasalar. Yıllarca Ferrari’de araç geliştiremediği gibi McLaren-Honda gibi çiçeği burnunda birlikteliğin de içine etmez umarım. Buna aracı Schumi hazırlayacak verecekler altına kullansın.. Ha iyi kullanır ayrı ama geliştiremez..

    1. arkadaşım burdaki çoğu kişi biliyorki ferrarinin hızlanmasındaki en büyük etken james allison.
      lotustan ayrıldı lotus battı. kimi neden hep olumlu konuşyordu james allison’u bildiği için

      1. romain grosjean linkli arkadaşım vardı artık kendini bu sitede göremiyorum. benden arkadaşıma selam olsun o hep derdi ilerde james allison’u görün derdi.

      2. Yahu iyi güzel ama hep aynı takımın parçaları değil mi bu adamlar? Yani pilot feedback verecek ki Hames Allison otursun düşünsün dizayn yada upgrade etsin. Yoksa yeniden inşa edilmiş bir aracı aynı zamanda James Allison’un kullanıp test ettiğini düşünmüyorum. Kaldı ki lafım bunu yapması gereken kişiye zaten 🙂

    2. http://www.trf1.net/formula1_haberler/29992-raikkonen-araci-biz-insa-etsek-muhendise-gerek-olmazdi.html
      Bak Kimi nin söylediklerine. Zaten bir pilot aracı geliştirir ne demek ya?? Ha Sorunların oldugu yerleri söyler. Sen ne zaman motorda bir problemi görüpte pite çeken pilot gördün. Alonso yu kötüleyecek yer arıyosunuz.
      Yok Alonso Ers deki problemi anlayamamış. 😀 😀

      1. Hacı en son yazdığım yorumu okumuşsundur umarım… Lafı anlamak istediğiniz gibi anlamayın..

        1. Dostum adam ers problemini nasıl anlasın? Isınma problemi varmış. Sıcaklıgına mı baksın?
          Biliyosun ki soğutma probleminden içeri aldılar nasıl anlasın o sorunu? Birde yıllarca Ferraride araç geliştiremedi diyosun. Yıllarca Ferrari rüzgar tünelinde yaşanan sorunlardan dolayı gelişim yarışında hep geride kaldı. Pilot bu durumda ne yapsın?

  3. Button turbo

    Alonso ERS sogutma sorunundan dolayı kalmış

  4. şevki aksu avatarı

    Alonzo pilotluğunda sorun yok ama. Hiç anlamıyorsun gelişimden optimizasyondan.

  5. Tuhaf. Gerçekten tuhaf bir adam bu.

    Yeni bir sayfa açtın, farklı bir denizde yol alıyorsun. Meraklı ve araştırmacı olman gerekmez mi? Bu takımın toparlanabilmesi için, tüm takım üyelerinin bütünlük ile kenetlenme sağlaması doğru olan olmaz mı? Takımla irtibat halinde olup tüm bilgileri almaya çalışmak, her anın her sorunun arkasında durup takımı motive etmek gerekmez mi? Yahu siz söyleyin bu işin kitabında bunlar yazmaz mı? Başarı bu şekilde gelir.

  6. İyi pilot aracının sorunlarını soran, araştıran ve çözen pilotlara denmiyor muydu yahu? Araba mı kiraladın ki arızasını sormuyorsun?

    Belki evet.

  7. Ferrarini performansi i gordukten sonra gerek gormemis.

  8. Adam bahtsız bedevi resmen

    Ferrariden gitti adamlar 2.yarışında kazandı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir