Allison: Ferrari İçin Büyük Bir Gün

yazar:

kategori:

Ferrari teknik direktörü James Allison, turbo dönemindeki ilk galibiyetini alan Ferrari için büyük bir gün olduğunu söyledi.

Galibiyetsiz geçen 2014 yılının ardından ciddi bir yapılanmaya sürecine giren Ferrari, önce sezona podyumla başladı ve Malezya’da ise Vettel ile beraber Mercedes pilotlarını mağlup ederek 2 yıl sonra ilk galibiyetini aldı.

Yarışın ardından çok mutlu görünün Ferrari teknik patronu James Allison “Harika bir gün oldu! Buna hiç şüphe yok. Geçen yıl hiç galibiyet alamadık. Ama yılmadık ve çalıştık. Yaptığımız büyük işin karşılığını bugün alıyoruz. Gerçekten harika bir mücadele ortaya koyduk”

“Belki bugün hızımız onlardan biraz daha iyiydi, ama Mercedes kesinlikle daha yakındı. Güvenlik aracı galibiyet için kilit roldeydi. Bu bizim işimizi kolaylaştırdı. Ama yarışın sonunda lastikleri çok iyi çalıştırdık ve yeniden kazanan bir araca sahip olduk!” dedi.


Yorumlar

“Allison: Ferrari İçin Büyük Bir Gün” için 9 yanıt

  1. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Takımda sorun veren parçalar ayıklanınca özellikle tasarım alanında bu başarı geldi.Keşke dha evvelden düğmeye basılsaydı demeden edemiyor insan.Neyse geç olsun güç olmasın demişler.Turbo dönemine Tombazis denen eleman olmadan başlayamadık.Bu adam gidince resmen önümüz açıldı

  2. Güvenlik aracı galibiyet için kilit roldeydi. Bu bizim işimizi kolaylaştırdı. Ama yarışın sonunda lastikleri çok iyi çalıştırdık

  3. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    çok güzel ve haklı bir zafer olmakla beraber hemen havalara girmesek iyi olur bence Mercedes’in hala büyük avantajı olduğu aşikar bugün onlar için bazı şeyler tam çalışmadı sadece ve sezonda bu kadar çok sıcak altında kaç yarış varki ayrıca özellikle downforce isteyen pist ve virajlarda uçup gidiyo Ferrari’ye oranla biz bu sene bugün gibi herşeyin bir araya geldiği yani pilot,hava,strateji v.s herşeyi kombinasyonu yakkalabilirsek 2-3 yarış daha kazanabiliriz o kadar fazlası olacağını sanmıyorum

  4. Helal olsun sana james Allison, büyük adamsın. Tebriklerin en babası sana gelsin!

  5. tebrikler lastik kullanımları harikaydı.pist sıcaklığı mercedeslerin fazla lastik aşındırması sc periyodu hepsini iyi okudu ferrari tebrik etmek gerek. eğer çin de çok yakın olurlarsa sürpriz yapabilirler birkaç yarıştan fazla bile kazanabilirler.

  6. allison araçlarının en belirigi özelliği lastik kullanımı 2013 lotus’a benzer bir performanstı lastikler açısından

  7. Neweyyden daha zekiisin adamsin kralsin.

  8. Araç lastikleri okşuyor resmen

    Merc kötü değildi.Ferrari büyük iş başarmış

    Eğer eski lotus gibi sıcaklığa çok hassas değillerse bu sezon işi götürürler bile

  9. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    geçen yarış Meredes ile farkı kapatmamız lazım derekn şimdi Mercedes kesinlikle daha yakındı diyoz :’)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir