Toyota Pilotları Son Mücadeleden Zevk Aldı

yazar:

kategori:

Trulli’nin Nakajima ile temas etmesinin ardından sıkı bir mücadeleye giren ikiliden galip çıkan Glock oldu. Trulli pist dışına taşarak geride kaldı.

Yarışın ardından Glock, “İstediğimiz sonuç bu değildi ama en azından eğlendik. Pitten çıktığımda Jarno ile mücadele ediyordum ama o öndeydi. Sonra bitişe doğru onu Kazuki ile mücadele ederken gördüm ama kerblere çarptı ve virajı geniş döndü. Hoş bir mücadele yaşadık ve temiz bir mücadele oldu. İçeride olan bendim ve mücadeleyi kazanabildim.” dedi.

Trulli ise, “Yarışın büyük bölümünde Nakajima’nın arkasındaydım ve hızlı olduğumu düşünüyordum ama geçmek zordu. Sonlara doğru sıkıldığımı hissettim ve bir fırsat bulmaya çalıştım. Boşluğu görür görmez içeri daldım ve geç fren yaptım. Ama yeterli boşluk yoktu ve ne yazık ki kerblere vurdum. Sonra da Timo ile mücadele ettim. Eğlnceliydi ve bundan zevk aldım. Ben dış çizgideydim ama mücadeleye devam ettim. Çünkü aksiyon iyidir ve 11. ya da 14. olmam fark yaratmaz. en aıdnan denedim çünkü aksi takdirde benim için eğlenceli bir yarış olmayacaktı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. gerçektende güzel dakikalardı çok zevk aldım

  2. mert merter avatarı

    o neydi öyle ya TOYOTA pilotlari yedi bir birlerini tabiki nakajima ne yaptiyo öyle sato ya özenmis sanirim tarumar etdi ortaligi :))

  3. 😀 vallaha helal olsun adamlar arka sıradayız nede olsa dediler ben şahsen çok fazla eğlendim yarış monotonlaşmıştı son turlara doğru zaten … heyecan kattı 😀

  4. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    zaten toyota dan başka birşeyde beklenemezdi.ama zevkliydi.

  5. Bize de çok heyecanlı anlar yaşattıkları için teşekkürlerimi sunuyorum onlara. 🙂

  6. "Ya madem diğerlerini geçemiyoruz, bari birbirimizle eğlenelim" demişler heralde. Ama eğlenceliydi, söylemem gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir