Ericsson Spindeki Hatasını Kabul Etti

yazar:

kategori:

Marcus Ericsson, Malezya GP’sine veda etmesine sebep olan spindeki hatasını kabul etti.

İsveçli pilot Hulkenberg’e atak yaptığı sırada ilk virajda pist dışına taşmış ve spin atarak çakıl havuzuna gömülmüştü.

Yarışın ardından açıklama yapan Ericsson “İyi bir hafta sonu oluyordu ve gerçekten sinir bozucu bir son oldu. Kısa sürede araçta rahat hissettim ve yarışa birkaç pozisyon kazanarak başladım. Önümde Nico vardı ve onu geçmeliydim. Ama ilk virajda biraz yüksek hızla girdim ve dışarıya taştım”

“Orada geçiş yapmanın mümkün olduğunu biliyorum ama arka tarafı kaybettiğim için çakıl havuzuna gömüldüm. Herşeye rağmen pozitif kalmalıyız. Çünkü bu hafta sonu çok şey öğrendik” dedi.

Takım arkadaşı Nasr ise Raikkonen’den özür diledi.

Nasr “Yeterince hızlı değildik. Yarışın başında Kimi ile temas yaşadım ve bu benim için kolay değildi. Bu olaydan kaçınmalıydım, ama bu tarz şeyler her zaman olabilir” dedi.


Yorumlar

“Ericsson Spindeki Hatasını Kabul Etti” için 6 yanıt

  1. Geçen sene Macaristan’da SC girmesine neden olarak şampiyonanın kaderiyle oynadın, bu sene de aynı izde devam edecek gibi duruyorsun.

  2. adamın kendi hatasından çok fanboyların sitem dolu sözleriyle dolmuş buralar

  3. Ulan bu ne arkadaş çoluk çocuk yüzünden adamın 1.liğini aldılar elinden ferrari 1-2 olabilirdi bile oh anasını satıyım paran olsun f1 pilotu ol lan gidin bahçenizde oynayın

  4. OtonomAktor avatarı

    o ne çaylakça hataydı yalnız. dışarı taştın biraz yavaşla sonra yarış çizgisine ilk önce gir sonra bas gaza. dışarı taşıp gazlamaya devam edersen sonu böyle olur. yakışmıyorsun F1 e.

  5. “ama bu tarz şeyler her zaman olabilir”

    “kazmalığımdan vaz geçmeye hiç niyetim yok, başta rai olmak üzere pistteki tüm pilotlar hazırlıklı olsun devam edeceğim” demek istemiş bence.

  6. olum bu rainin sizden çektiği ne lan dün sıralamada ericsson bugün nasr yediniz adamı resmen mercedesi böyle yakalamışken rai podyuma çıkabilirdi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir