Fisichella, Gelecek Yarışta Puan Hedefliyor

yazar:

kategori:

Fisichella “Bugün puan kazanmaya çok yakındık ancak asıl sorun benim grid pozisyonumdu, o harika değildi bu tüzden başladığım yerden durumu düzeltmek zordu.”

“İyi bir iş çıkardım ve Kimi’nin Mclaren’den daha fazla puan kazanması önemliydi. Gelecek yarışta puan kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

“Zor bir yarıştı. Grid pozisyonum zordu ancak iyi bir start aldım ve startta bir kaç araç geçtim.”

“Ardından aracın ağırlığı ve ilk başlardaki yol tutuşu azlığı yüzünden sorun yaşadım ancak güvenim daha da artınca oldukça rekabetçi oldum ve en hızlı araçlar ile aynı performanstaydım. Pit stopun ardından sert lastiklerle de aynı sorunu yaşadım.”

“İlk başlarda performans bakımından zorlansam da yarışın sonlarına doğru iyi iş çıkardım. Benim için ve Ferrari taraftarları için harika bir duygu. Umarım gelecek yarış daha iyi olabilirim.”

“Siz de biliyorsunuzki Kimi harika bir sürücü, Ferrari ile şampiyon oldu ve şu anda oldukça motive olmuş durumda. Son yarışlarda çok puan kazandı ve art arda 4 kez podyuma çıktı ve son yarışı kazanmıştı. Bugün de 3. oldu ve oldukça odaklanmış durumda.”

“Tur zamanı bakımından ona yakın olmak önemli ve yarışın ardından ondan bir kaç salise yavaş olmak çok güzel.”

Takım Patronu Stefano Domenicali ise Fisichella’nın beklentilerini karşıladığını söyledi.

Domenicali “Giancarlo iyi performans gösterdi. Zor bir cumartesi geçirdi ve cuma günü ilk kez bizimleydi.”

“Bugün yarış sonuna kadar gelmesi önemliydi. 9. oldu ve gelecek yarışta araçta gerekli olan deneyimi kazandı. Aracı kontrol etmek kolay değil, bu yorumu dikkate almalıyız ve onun Singapur’da puan mücadelesi verebileceğini düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. doğru söyledin fisiko eğer q3 kalsaydın kesin puan alırdın sende o kapasite fazlasıyla var inanıyorum sonraki yarışlarda puanlar alacaksın

  2. Ben Fisichella'nın puan alacağına inanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir