Renault Sıradaki İki Yarışta KERS Kullanmayacak

yazar:

kategori:

İspanyol pilot Monza’da sistemin performansıyla hayal kırıklığına uğradığını belirtmişti.

Alonso, Diario AS’ye yaptığı açıklamada, “Singapur ve suzuka’da KERS’i kullanmayacağız. Oralar çok fazla virajı olan pistler, özellikle de Singapur.” dedi.

Interlagos ve Abu Dabi’de sistemin kulanılıp kullanılmayacağına ise karar verileceğini ancak kullanılmasının olası olduğunu söyledi.


Yorumlar

  1. Kullansa nolur kullanmasa nolur, diger arkadaslarin da dedigi gibi Renault bu sezon batirdi. Umuyorum Singapur olayinda aklanirlarda ihrac edilmezler..

  2. Kullanmalarınada gerek yok zaten,istenilen performansı alamıyorlar.Renault bu yılı çok kötü geçirdi,kers i kullandılar vazgeçtiler difüzörü araca adapte edemediler,motorda gelişim iznine rağmen istenilen düzyde değil,2010 hazırlıkları başlamalı R29 a yapılacak hiçbir şey kalmadı umutsuz vaka bence hatta ölü doğdu diyebiliriz.

  3. Çok merak ediyordum bu kararı açıkçası. Açıklanması hoş oldu benim için.
    İsabetli bir karar bence. Son 2 yarışta da kullanmayabilirler bence.

  4. Brezilya uygun olabilir diye düşünüyorum. Kers'i dolduracak ve boşaltacak çok yer var. Son düzlük mesela boşaltım için uygun olabilir. İlk 2 viraj da doldurmak için. Ardındaki küçük düzlük tekrar boşaltmak için…

  5. mehmet ceviz avatarı

    varya bu mercedes le ferrari öyle uyanıklarki kaybettikleri sanılan sezonu bile kazanıyorlar.kers te öyle bir duruma geldilerki.yol arabalarına uygulamak için yıllarca uğraşan firmaları 2 pilot 2 arabayla geçtiler.şimdi birde yol arabalarına uyguladılarmı ve diğerlerine de satmaya başladılarmı gör sen o zaman.adamlar resmen 1 koyup 1000 alacaklar.

  6. renault rakiplerine göre kerste geride bence en iyi sistem şuanda mclarende

  7. Remzi Ersoy avatarı

    sezonun başından bu yana mclaren ve ferrarri kersi çok geliştirdiler.kers mclarence 25kg ferraride nekadar bilmiyorum ama burda zaten sezonun ortasında bırakılan kersin bi faydasının olmıyacağını tahmin ediyodum.

  8. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Kers'ten sıralamalar için bir performans bekliyorduk ancak bu gerçekleşmeyince kullanmanın anlamı kalmadı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir