Kanada 2010 Anlaşmasını Doğruladı

yazar:

kategori:

Kanada Grand Prix’si 1987’den bu yana ilk kez bu sezon yapılmamıştı. Amerika Grand Prix’sinin de yokluğuyla 2009 sezonunda Kuzey Amerika’da hiç yarış yapılmamış oldu.

Geçici 2010 takvimi taslağına göre yarış 6 Haziran’da yapılacaktı. Bugün de Grand Prix organizatörleri anlaşmanın imzalandığını doğruladı.

CEO Normand Legault, anlaşmanın imzalanmasından memnun olduklarını ve 2010 sezonunda FIA Formula 1 Dünya Şampiyonasında yer almaktan mutluluk duyacklarını belirtti. Legault ayrıca bu yarışın sadece F1 için değil aynı zamanda takımlar,üreticiler ve sponsorlar için de önemli olduğunu belirtti ve Kanada Grand Prix’si taraftarları adına da memnun olduklarını söyledi.


Yorumlar

  1. valla bu kanada gpsi iyi güzelde sadece atak yapma şansı duzluklerde var

  2. MagicAlonso avatarı

    efsane döndü sonunda ayrıca kers için en uygun pist seneye kers ile zevkli yarışlar izleyeceğiz umarım.birdaha çıkmaz takvimden öyle ümid ediyoruz

  3. elif çivici avatarı

    evet kesinlikle süper bi haber oldu zaten bu kadar zevkli bi pisti kaldırmak aptallık olurdu valencia gb ne yedugu belirsiz pistler varken :D:D tabi onların da yeri ayrı ama mücadele istiyor insan:D

  4. Kanada sezonun en eğlenceli pistlerinden biridir. Casino virajı, ardındaki düzlük, şampiyonlar virajı… Olmazsa olmaz pistlerden. Sevinçli bir haber.

  5. Semo_Ferrari  avatarı

    uzun süredir duyduğum en güzel haber =))

  6. mehmet ceviz avatarı

    tabi canım.hep iç karartan haber yeter.şampiyonlar duvarını özledik.gelsin artık geri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir