Button da Henüz Brawn'la Anlaşamamış

yazar:

kategori:

Daily Mail ve Sun gazetelerinin haberlerine göre Button, sezon başında alacağı parada kesintiyi kabul etmesinin ardından gelecek sene tekrar eskisi gibi yüksek maaş almayı istiyor.

Sun’ın haberine göre Brawn’ın gelecek sene için yaptığı ilk teklif oldukça gülünç.

Aynı gazetelerin haberlerinde Brawn GP’nin büyük bölümünün gelecek sene Mercedes-Benz’in olacağını ve Mercedes’in İngiliz Jenson Button’u istemiyor olabileceği belirtildi.

Haberde ayrıca Button ve menajerlerinin, Brawn garajının diğer tarafından yeterli kadar ortak çalışma yapılmadığını iddia ettikleri yazıldı.

Ross Brawn Monza’da yaptığı açıklamada pilotlar arasındaki mücadelenin sene sonuna kadar devam edeceğini ve pilotların arasında bilgi alışverişi olduğunu söylemişti.

Bu konuya gazetedeki köşesinde dikkat çeken David Coulthard ise “Pilotların bazı bilgileri kendilerinde tutmasını düşünmemek için çılgın olmak lazım.”

“Bu işler böyledir ve Ross bunu bilir.” dedi.


Yorumlar

  1. Bu Mercedes-Brawn haberlerini kabartacaklar bunlar. Altyapısını hazırlıyorlar.

  2. Hamza Fayiz avatarı

    çok yazık ederler button çok kaliteli bir pilot….

  3. Eğer Button şampiyon olursa, şampiyonluktan sonra Brawn'ın verdiği parayı az bulup farklı takıma giderse; kendisi için kötü olabilir. Neden diyorum, aklıma Jacques Villeneuve geldi bir an. Umarım kariyerini kötü yönetmez Button…

  4. haug kimiyi sever, kimi brawna olmadı mclarene.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir