Red Bull: Motor Eleştirilerine ‘Anlaşılabilir Duygular’ Sebep Oldu

yazar:

kategori: ,

Red Bull’dan Helmut Marko, Red Bull ve Renault arasındaki sorunlara Avustralya sonrasında açığa çıkan duygunun sebebiyet verdiğini itiraf etti.

Red Bull Avustralya’nın ardından Renault’yu sert bir dil ile eleştirirken, Renault Red Bull’un ve özellikle Newey’nin yalan söylediğini dile getirmişti.

Servus TV’ye konuşan Helmut Marko “Bu eleştirilerin tümü oldukça anlaşılabilir duygular nedeniyle oldu”

“Aslında belki de yorumlar bu kader sert değildi, ama Fransız Cyril’ın sözlerini çevirisi oldukça yüksek bir ses getirdi”

“Biz Renault ile bir araya geldik ve sezonu geri kalanı boyunca nasıl çalışacağımıza karar verdik”

“Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama çalışan bir motor yapmamız gerekiyor”

“Mevcut kurallar altında lider ile farkı kapatmak mümkün değil. Ancak geçmişte en güçlü motor olmadan da kazanmayı başarmıştık”

“Aynı zamanda hepimiz Ferrari’nin başardığı şeyi görmeliyiz. Renault mühendislerine göre bu yılın sonuna kadar bu seviyeye ulaşmak ve yeniden üst sıralarda yarışmak mümkün olacak”

“Bu tartışmaları ertelemeye ve durumu düzeltmek için birlikte çalışmaya karar verdik” dedi.


Yorumlar

“Red Bull: Motor Eleştirilerine ‘Anlaşılabilir Duygular’ Sebep Oldu” için 4 yanıt

  1. Hatem savas avatarı

    Hah şöyle yola gelin

  2. Redbul Kısa sürede gelen başarıdan dolayı çok şımarık açıklamalarda bulundu. Şu gerçeğide görmek zorunda, şuan renault onlar için en iyi seçenek. Ferrari ve mercedes motor vermeyeceğine göre ve ileride Hondanında vermeyeceğini varsayarsak başka çalışacakları kimse kalmıyor. Akıllıca davranıp ortak çalışmalarla mevcut durumdan maksimumu çıkarmalılar yoksa kendileri kaybeder…

  3. Sonunda adam akıllı bir karara vardılar. Bu sene yi çöpe atin motor da araçta iyi değil seneye odaklanın belki birşeyler yapariz..

  4. geri vites,yapmışlar resmen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir