Trulli: Alonso ile Çalışmak Zordur

yazar:

kategori: ,

Malezya GP’sinin ardından konuşan eski Formula 1 pilotu Jarno Trulli, Alonso ve Vettel arasındaki farkları değerlendirdi.

Ferrari, Fernando Alonso ile olan 5 yıllık serüvenini geçtiğimiz yılın sonunda sonlandırmış ve yerine 4 kez dünya şampiyonu Sebastian Vettel getirilmişti.

Vettel, Ferrari’deki henüz ilk yarışında 3. olurken, ikinci yarışında ise Ferrari’ye zaferi getirdi.

İtalyan Tuttosport’a konuşan Alonso’nun eski takım arkadaşı Jarno Trulli “Sebastian kaybeden takıma yeni bir tazelik getirdi. Çünkü takımın Alonso ile iyi bir ilişkisi yoktu”

“Ben Alonso ile çalıştım. Ve onunla çalışmak zordur. Şimdi takımın bir yöneticisi olsaydım kesinlikle Vettel’i tercih ederdim” dedi.

Trulli, Vettel’in Malezya’daki zaferinin asla tahmin edilemeyeceğini itiraf etti.

“Sezon başında bunun üzerine tek bir kuruş bahis oynamazdım. Bu Mercedes için beklenmedik bir durum. Ama bir sonraki yarışta ellerindeki bazı kartları daha oynayacaklarına dair bir his var. Çoğu şeyi bir sonraki yarışta göreceğiz”


Yorumlar

“Trulli: Alonso ile Çalışmak Zordur” için 50 yanıt

  1. Alonso’ya yıllardır atfedilen kibrin acaba kaç katını Lewis 2. kez şampiyon olduktan sonra görüyoruz, bir tane medya organı bunun hakkında konuşuyor mu ? “Maybe because he’s English”… Biraz dil bilen insan Hamilton’un geçen senenin sonundan beri 2 röportajını izlese ne kadar kibirli bir insana dönüştüğünü anlar, Alonso aklına gelmez bile. Alonso Ferrari’den ayrılıyor diye biz Ferrari taraftarlarından bile daha fazla yaygara çıkardılar, “başaramayınca kaçıyor” diye. Lewis onu büyüten, onu pilot yapan, “Evim” dediği yerden şampiyon olmasına rağmen kaçınca aynı insanların tek yorumunu dâhi görememiştik nedense. İşin medya kısmını yönetenler İngiliz olduğu sürece Hamilton gibiler hep “genç Semih, vefakar topçu” olarak, Alonso gibiler de “kendini beğenmiş, kibirli” olarak anılacak.

    Tüm bunların dışında, F1 pilotlarının kişilik ve karakterleriyle neden bu kadar uğraşılır bir türlü anlamıyorum. Yarıştırılan şey insanların karakterleri değil, yetenekleri.

    1. Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar avatarı
      Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar

      İtalyan medyası hakkında ne diyeceksin ? Bence Alonso’ya asıl yüklenen o kesim.

  2. yazılmış ama bende yazmadan edemeyeceğim bu adamın tren lakabı hep hafızamda truli treni

  3. Bir pilota birinci pilotluk verilebilir. Kazanan araç da verilebilir. Ancak şampiyonluk için birine hem birinci pilotluk, hem de kazanan araç verilmesi gerekiyorsa o işte bir yanlışlık vardır. 1999’da Irvine, 2008’de Massa şampiyon oluyordu nerdeyse.

    1. Kilit kelime sonda, “neredeyse”.

      1. Kesinlikle o pilotları o konuma getirmek bir RB7 gerektiriyor. 2007 ve 2009 örnekleri de var ki ‘neredeyse’yi de aşmış durumlar.

        1. 2007 ile 2009 şampiyonasıni karşılaştırmak akıl ve göz arasında koordinasyon problemine işarettir!

  4. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Alonso’nun takımla ilişkisini Trulli nerden biliyor?Hdi diyelim onla çalışmak zor doğrudur beraber çalışmış ama Ferrari’deki durumu ancak takımdan biri yada Alonso’nun kendi söylemesiyle itirafıyla bilebilir.Olsa olsa iki taraf arasındaki ilişki 2014 yılında bozulmuştur biraz.O kadar da olsun.

    Bununla beraber unutmamak lazım ki,Alonso da ilk yarışında zafer kazandı bu takımla.Az beklemekte fayda var.Her şey daha çok yeni.yarının ne getireceği bilinmez.Vettel ve Kimi ile umarım ahsret kaldığımız başarılara ulaşırız.

    1. Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar avatarı
      Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar

      Akl-ı selim yorumlar görmek güzel.

  5. bu adamı gördüğümde aklıma nedense hep tren geliyor

  6. Trulli yönetici olamican için bence fikir üretmende mantıksız,
    Alonso ile takım arkadasıyken onun elınde bol bol kupa görüp bir varlık gösterememıs bırı olarak Vetteli tercih etmende gayet normal,
    Tüm gridin, pilotların dahil 1. tercihi hala Alonso ise, senin Veleti tercihin malum şeyden ötürüdür sende haklısın..
    Zor kısmına gelince orası bilinmeyen bırsey degıl, ego sundan dolayı tıcılıgı zaten varda, hiç olmazsa Maldonado gibi umutsuz vakaların artis artis herseye kibir yaparak ben burdayım dediği yerde, Alonso gibi bir pilotun egosununda huysuzlugununda olması cok normal vede bu lüksü var, hiç olmazsa hakkını veriyor…

  7. Bizim insanımızın huyudur lafları istediği gibi anlıyoruz. Ben vettel’e kötü pilot demiyorum. Fakat herkes katılmasada çoğu insan katılır . 4 şampiyonluğu olan vettel , 1 şampiyonluğu olan ve onuda son yarışlarda kazanan raikonen kadar eminim takdir görmüyordur. lütfen karıştırmayalım 4 şampiyonluğuna göre.
    2 yarış oldu. haberlerde gazdan başka bişey yok. he bu yarışta güvenlik aracı girmese ve vettel o şekilde
    hamiltonu geçmiş olsa hadi diyecem yazsınlar çizsinler. erkenden havalara girmeyin diyoruz.
    Ayrıca herkeste biliyorki şu zamanda artık iş pilotajlıktan çıktı tamamen aracın iyi olmasına bağlandı.
    2 kişi aynı takımda olmadığı sürece hangisi iyi kesinlikle %100 emin olamazsınız. Sadece geçen sene redbull da ricardo mücadelesi ile çok takdirimi kazandı. ve 4 şampiyonluğu olan vettel etiketini iyi koruyamadı. olay budur. Oraya giden f1 pilotlarının %80-90 ı (Maldonando hariç 🙂 ) hepsinin mutlaka yeteneği vardır. Olayı hemen kötü pilota çekmeyelim. Ben sadece bu sene sonunda başarılı olursa ve raikoneni yenerse daha fazla takdir görecektir diyorum. geçen seneden karizmayı fena çizmiştir bunuda kimse inkar edemez.

    1. Ne garip birisin ilk önce yorumların altında eğer cevap butonu bitmediyse yorumun altına at bu yorumunu. Eğer bittiyse de ismimizi ekleyip at yorumlarını da kime dediğini bir anlayalım. İstediği gibi anlar demişsin de ben sana aşağıda Vettel’e kötü pilot demişsin gibi bir yorum yapmadım orada Ric tokatladı diye söylediğin için geçen sezonlarda yaşadıklarını anlattım. Garipliğine gelince senin aşağıda yok çaylak tokatladı yok şampiyonlukları o kazanmadı gibi cümleler yazdıktan sonra böyle biraz daha düzgün tavırla yorumlar atman. En başından düzgün tavırla yorumlarını atsan sana yorum atma gereğinde bile bulunmam onun düşüncesidir der geçerim ama aşağıda öyle bariz şekilde iğneleyici yorumlar atman saçma. Önce şampiyonlukları Redbull kazandı, çaylak tokatladı yorumları atıyorsun sonra Vettel’e kötü bir pilot demiyorum diyorsun sabahta yazdım yorumların çok tutarsız sürekli kıvırıyorsun net düz bir yorum at.
      Hayır düzgün bir dille ifade ettikten sonra Vettel’e kötü bir pilot demiyorum desen tamam ama bu derece iğneleyici konuştuktan sonra demen saçma.

  8. @yavuz14 Bence şuan için Alonsoyla, Vetteli kıyaslamak yanlış. Aralarında 6 yaş fark var ve F1 de 6 yılda inanılmaz gelişme gösterebilir birisi. Bana göre Alo Ferrariye geldikten sonra çok daha iyi bir pilot oldu. Vettel kaç sene Ferrariyle yarışır bilmem ama oda Alo gibi burada daha da iyi bir pilot olacak diye düşünüyorum. Şuan için bir kıyaslama yaparsam anca şunu söylerim ikisi de F1’in en iyi pilotlarından başka bir şey demek pilot fanatikliğine girer tartışma uzadıkça uzar o yüzden daha da fazla irdelemeye gerek yok bu karşılaştırmaları.

    1. Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar avatarı
      Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar

      Tartışılabilir bir konu. Vettel bence üst düzey bir pilot ama geçen sezon ki dağınık görüntüsünden ve sezonun önemli bir kısmını araca alışmakla geçirmesinden sonra kendine yönelik soru işaretlerine sebep olduğunu düşünüyorum. Ayrıca F1’in birbirinden en alakasız dönemlerinde yarışmış pilotlar bile birbirleriyle kıyaslanabiliyorken, 2 sezon boyunca şampiyonluk için savaşmış ve aynı dönemin yarışçısı olmuş 2 pilotun birbirleriyle kıyaslanmasından daha doğal bir şey göremiyorum. Gelişim konusuna gelirsek, Alonso Ferrari’ye gelmeden öncede çok iyi bir pilottu. Ferrari’de ise kendini farklı bir noktaya taşıdı. Vettel için de bu gerçekleşebilir. Sonuçta dünya’da gerçekleşmeyecek şey yok ama bu gelişim potansiyeline bağlı olacaktır. Ama ben Vettel’in, Alonso ve Hamilton’ın klasmanında yer aldığına veya oraya çıkabileceğine inanmıyorum. Ama Vettel benim için bu ikiliden sonra geliyor. Vettel’le birlikte Ricciardo ve Button’ı aynı klasmanda görüyorum. Belki Rosberg ve Raikkonen’ide buraya koyabilirim.

  9. Bilmediğimiz yeni birşey değil. Birileri hariç herkesin aynı şeyleri dediği kabul ettiği nüanslar…
    Bunlar tabi sevilmesine mani değil istatistiklerin sevilmesine neden olmayacağı gibi.
    Mesele mesela narsizm olsaydı çok daha büyük isimlerden sayacağım olurdu ancak artık yoklar hatırlarına aykırı davranmamak lazım. Sadece 2 şampiyonluğu istatistikleri epeyce geçilmiş olan Fernando ise halen yarışıyor bir nevi normal yani konuşmak yakın gelecekte birgün o da bırakır hatrı görselliği var der bırakır millet. 🙂

  10. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Herkes konuşuyor Vettel şöyle Vettel böyle, site bile coşmuş 1 haftadır Ferrari zaferi dinliyoruz. Alonso Monza’yı yıkarken nerdeydiniz…

    Adama 5 sene boyunca dominic işkencesi yapıldı, reaksiyon vermeyecez, sakin olacaz, analiz yapacaz zart zurt diye. Bir ön kanadı bile anca bu sene değiştirme cesaretinde bulundular. Şimdi es kaza bir yarış kazanınca her kez coştu.. Alonso böyle bir araçtan çok daha kötü bir araç ile 5 sene boyunca 13 tane 1.lik aldı unutmayın…

    Siz şu Alonso’nun altında kaç senedir adam gibi bir araç olmadığına dua edin. Yoksa burda tutacak adam bulamazdınız.. Alayı madara olmuştu. Hoş araç yokkende bir çoğu madara oldu..

    1. Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar avatarı
      Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar

      Yok birader öyle deme, Vettel herkesi gözü yaşlı bıraktı. Kalbi temiz ya, ondan bu başarı. 🙂

    2. 13 yarış mı kazandı…hehhe bikaç tane de sen mi ekledin sayın yorumcu…hehhe..

      dur ben de ekleyem…2 tane de şampiyonluk kazandı 5 senede…gönüllerin şampiyonu… 🙂

      1. F_Alonso Diaz avatarı
        F_Alonso Diaz

        Pardon 11 1. lik ve toplamda 44 podyum almış.. Ve altında hiç bir zaman böyle bir araç olmadan..

      2. 20 tane kazandığınida söyleyenler görülmüş 🙂 He he

        1. kemakinen35 avatarı

          bir gün vettel alonso kiyaslamasi yapilmisti fanatik bir gözle aynen su idi cümleler ” len oglum alonso ateist “!!!!! sanki vettel müslüman …….

        2. Sevgili Erendost,

          Seviyorum ama bu Alonso fanlarını abi…değişik bir bakış açıları, farklı kimyaları var, insanı eğlendiriyorlar… 🙂

  11. sana şu kadarını söyleyeyim . Ben oraya özellikle Senna yazmadım. o çünkü bir üst kategoridedir.
    Buradaki herkeste biliyorki vettel 4 şampiyon olmadı redbull 4 kez şampiyon oldu. sonrası ricardo gibi çaylağın
    tokatladığını ne çabuk unutmuşsun. Ayrıca bir düşün bakalım 3 şampiyonlukla Senna neden efsane olmuştur.
    senini hesabına göre şampiyonluğu çok olan en iyi pilot olmalı. Ayrıca ben bu sezon sonu gerçekten bu araçla
    vettel birşeyler yaparsa ancak o zaman bazı şeyleri daha iyi kanıtlayacağını düşünüyorum . şu an bir çok kişiye göre 4 şampiyonluk gören pilot saygısını haketmiyor. mutlaka yetenekli bir pilottur lafım yok ama çok şişirmeden önce bu seneyide görmek lazım.

    1. Adam Senna dememiş bir şey dememiş Senna’yı niye yorumuna katıyorsun ki. Hadi kattın aşağıya Schumi yazmışsın Senna benim için Schumi’nin bir tık önünde ama Schumi aşağıda yazdığın pilotların 3-4 tık önünde bir pilot. Redbull 4 kez şampiyon oldu demişsin haklısın içeriden uzaktan kumanda ile sürüyorlardı aracı. Neyin derdindesin sen 2010’da ki şampiyonluk çok mu kolay bir şampiyonluktu 2012 de öyle ayrıca Redbull aracı uçuyordu tamam ama sezon içerisinde daha da hızlanıyorsa bunda en büyük paylardan birisi pilotun verdiği geri bildirimlerdir. Üstüne birde Newey gibi bir beyin olunca mükemmel sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Belkide Alo bu yüzden kaybetti 2010 ve 2012 de.
      Ricciardo tokatladı demişsin sezonu izledin mi hiç bilmiyorum adamın aracında kaç kez sorun çıktı yarış dışı kalmasa bile motoru zorlamadan yarışı bitirmek zorunda kaldı. Ricciardo ayrıca geldiğinde çaylak bir pilot değildi burada atıp tutma. Birde Ricciardo kötü bir pilotta değil. Bunların üstüne adamda ne moral kalır ne bir şey, saçma elektronikler zaten aracı adam akıllı sürmene yardımcı olmuyor. Mark Webber bile Vettel hissederek süren bir pilot demişti o bile düşün artık adamın bu yeni dangalaklıklara alışması birde üstüne sorunlarla boğuşması kötü bir sezon geçirmesine neden oldu bu kadar basit. Bunu böyle sadece sonuçlara bakarak yorumlamak çok kolay. Biraz düşünerek yorum atın.

      1. schumacher,in önünde kimse olamaz bırakın şu senna schumacher kıyasını
        şimdi saymayalım yaptıklarını kariyerlerini

        1. Sen gene mi çıktın ortaya uzun zamandır yoktun. Bak seni en son bu konuda hatırlıyorum http://www.trf1.net/multimedya/video-galeri/91797-1998-ingiltere-gp-schumacher-ve-hakkinenin-muthis-mucadelesi.html Buradaki konuşmadan sonra bile hala eski yarışları izlemdiysen sana bir şey demiyorum. Bana göre bu sitedeki en boş, konuşmuş olmak için konuşan yorumcuların başında geliyorsun.

  12. FERRARİ (AŞK) avatarı
    FERRARİ (AŞK)

    Adamın 4 şampiyonluğu var kıyasladığın adamlara bak şakamısın sen yav bu adam bu ondan iyi Dediğin adamları yendi şampiyon oldu onuda hatırlatayım

  13. Ya abicim 2 yarışta vettel’i şişirdiler yine. Ona bakarsan Alonso 2010 da ferraride ilk yarışında kazanmış
    ve sezon sonu 2. bitirdi . ilk yılına göre büyük başarı. Vettel biraz bal birazda takım stratejisi ile kazandı.
    durun bakalım biraz zaman geçsin. elbette vettel kötü bir pilot demiyorum. fakat bence halen bir schumacher
    bir hakinnen bir alonso bir hamilton bir raikonen olamadı. he bu sezon sonu başarılı olursa o zaman işler değişir. fakat 2 yarışla adama bu kadar gaz vermeyin patlamasın sonra.

    1. Biraz tutarlı yorum atın 2010’da ki ilk yarışı Vettel önde götürürken motoru güç kaybetmeye başlamıştı buda Alonso’nun balı olmuyor mu o zaman?

      1. Bedava sirke baldan tatlıdır. Alonso hiç ballı olmadı, ama bedava sirkesi vardı sanırım. 🙂

        1. -dı 😀 Şuan pek bedava sirke bulacağını sanmıyorum ballı olsa bile en fazla puan alır 😀
          Bu yorumları atıyoruz ama sırf bu Alonso hayranları yüzünden sürekli bir diğer pilotları ezme çabasındalar hiç adam akıllı Alonsoyla ilgili yorum attıklarını görmedim resmen laf istiyorlar.
          Tamam bu yukarıdaki arkadaş fazla iğneleyici yorum atmamış ama genede inceden bir giydirme var diğerlerine bir şey söylemiyorum bile onlar daha fenalar bir kerede kendi pilotlarıyla ilgili yorum atsınlar cidden artık sıktılar.

    2. tamam vettel shumi dedğil ama sizde bırakın şu bal işini adam sıralamada da iyi yarışta da kusursuz sürdü … tamam şansı da yarım etti diyelim ama herşeyi de şansa bağlamak olmaz …

  14. Trulli söyleyince Pek önem arz etmiyor bence 🙂

    1. kime göre, neye göre………..

      1. Alonsoyla yarıştığı sezonlardaki performanslarından olabilir mi acaba ?

        1. cevap olarak bunu mu yazdın gerçekten yahu adam ben en iyiyim en hızlıyım demiyoki alonso egoist diyo bu kadar trulli nin performansıyla alakası ne onu anlamadım adam zaten alonsodan iyi olmadığını biliyo bunu bilmeyen mi var ha yok size göre herkes alonsoyu karalama derdinde…kabul edin çok itici bi karakter alonso (çoğu f1 ile ilgili kişiye göre)

          1. Ben asla pilot tutmam takım tutarım bu yüzden pilotlarla işgili yorumlarımı objektif yaparım geçmişte alonso ferrarideykende çok iyi yarıştığını söylerdim hamiltonun McLarendeki son sezonlarında da kendisini çok eleştirmişimdir. Trulliye gelecek olursak sadece şunu dese evet zor biri alonso, ama akabinde ben ferraride yönetici olsam vetteli tercih ederdim demesi art niyettir. Alonsoya itici diyorsunda bence vettel geçmişte daha iticiydi, hamilton son zamanlarında oldukça iticiydi. Alonso ise kendisiekmeğini taştan çıkaran biri olarak herkesi kendisi gibi çalışmasını istemesi iticilik ise b kabul…

            1. Ekmeğini taştan çıkaran pilot takim emri ve 1. Pilot statüsü istemez.Bu nasıl taştan çıkarmaktır.Bunu en son soyleyeceginiz Pilot Alonso’dur.

              İkincisi madem Alonso çok çalışkan takim çok tembeldi, nasıl oldu da Alonso”nun yarıştığı 5 sezonda hiçbir başarı elde edilemedi.Gittiği sene takim inanılmaz bir iş çıkardı?

              Doğru herşey şans!

              1. Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar avatarı
                Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar

                Evet, Malezya’yı da, Valensiya’yı da takım emriyle kazanmıştı. Hatta o araca rağmen geçen sezon ki Macaristan yarışını da az kalsın takım emri sayesinde kazanıyordu.

                Aslında sana ve senin gibi hastalıklı tiplere söylenecek çok şey var da, neyse. Şimdilik bu iki cümle sana yeter.

              2. Bana yetecek bir durum yok herşey ortada.

                Geçen sene o araca rağmen dedin mi Alonso bileğinin hakki ile kazanacaktı gibi bir anlam çıkar.Zaten über süper şampiyon Alonso arkadan baskıyı yiyince kendini cimlere vurdu.Anormal şartlarda Jordan da zamanında kazandı klasik Alonso’yu yüceltme çabalarını geçiniz.

                Dediklerimizi tekrarlamanin bir anlamı yok, Alonso takımı sırtlıyordu gördük kimin sırtladığini adam gitti takim düzeldi.Hem teknik anlamda, hem takim olma anlamında.

              3. Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar avatarı
                Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar

                Lazım olur;

                Alonso-5 Yıl-44 podyum-11 galibiyet-1190 puan
                Takım arkadaşları-5 Yıl-8 podyum-551 puan

              4. Buraya bana 27 yaşındaki Vettelin başarılarını yazdırma ok?

                Kıstas olarak sonuçlari değerlendirmeye alırsan zararlı sen çıkarsın.

                Bir Ferrari pilotunun başarı ölçütü şampiyonluktur başka hiçbirşeyin bir ifadesi yoktur, açıklamasida.

              5. Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar avatarı
                Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar

                Bileğin hakkıyla kazanmıyacaksa, neyin hakkıyla kazanacaktı ? Yarıştan önce kullanılmış lastiklerle 35 tur gidip, arkasında Mercedes ve Red Bull’u tutan sen miydin ? Bir blokajla pist dışına çıkıp tüm yarışı yok sayacaksak, o zaman Vettel’in Japonya’da ki, Rosberg’in Kanada’da ki yarışlarını da yok sayalım ?

                Takım mevzusuna hiç girmiyorum. Çünkü millete laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum. Buraya 10 paragraf yazı yazsam da yine bir şey değiştiremicem.

              6. Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar avatarı
                Alonso.ElNano #LoMejorEstaPorLlegar

                Muhabbetimiz Alonso ve onun takım arkadaşlarıyla beraber takımlarına olan katkısı değil mi ? Bende Ferrari pilotlarının son 5 yıl içinde ki istatistiklerini koydum. He, istersen Vettel’in son 5 yılda ki istatistiklerini koy. Ama bu istatistikler Alonso’nun Vettel’den çok daha iyi bir pilot olduğu ve RBR’nin Vettel’e verdiği araçların, Ferrari’nin Alonso’ya verdiği araçlardan çok daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.

              7. Şmpiyonluk iddiası olan her pilot, Her yarış fark attığı, 5 yarışta bır onune belki gecebilen takım arkadası için, onumdekı adama soyleyın bana zaman kaybettırmesın demiştir, demediyse de takım demiştir Eren..goruyoruz biliyoruz, biliyorsun. Tutkı takım demedi, demeyene de, Raikkonen gibi yardımcı olamaları lazım 2008 gibi. Kastın massa madem Raikkonen gibi olsaydı da zırt pırt telsızden emir verdirtmeseydı..

                bazen cok köreliyosun şaşırıyorum, kendi söyledıklerının mantıksız oldugunu bıle bıle yazıyorsun bunu cidden sana yakıstıramıyorum.

        2. 2004’te Alonso kazanamazken Trulli kazanmıştı,takımla arası bozulana kadarda öndeydi,Briatore saolsun 2004 sezonunu çöpe atmıştır Trulli’nin

          1. Katılıyorum. O yıllarda çoğu otorite, Trulli’nin takım arkadaşına oranla daha iyi performans gösterdiğini ya da gösterebileceğini yazıyordu.

    2. aynı tarz şeyleri massa da söyledi ama …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir