Barrichello, Massa'dan Tavsiye İsteyecek

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Button’ın 14 puan gerisinde yer alan ve son üç yarışın ikisini kazanan Barrichello, Singapur’a favorilerden biri olarak gidiyor.

Valensiya Grand Prix’sinde Massa’nın tavsiyelerinden yararlandığını söyleyen Brezilyalı, Sinpapur Grand Prix’si için de Massa’nın danışmanlığına başvuracağını belirtiyor.

“Valensiya yarışından önce de onun evindeydim ve bana pisti nasıl kullanmam gerektiğini, geçen sene nereleri domine ettiğini açıkladı. Ben de kazandım. Singapur’da da çok iyiydi, bu yüzden bunu nasıl yaptığını bana öğretmesini istiyorum. Bu sene oraya daha hazırlıklı olacağım. Bazı virajlar düzenlendi. Pist yüzeyi yeniden yapıldı ve tümsekler artık yok sanırım. Ben lens takıyorum ve ne zaman araçtan dışarı çıksam başım ağrıyordu.”


Yorumlar

  1. serhat bulur avatarı

    sebebi gayet açık ferrai hızlıyken o pistlerde yarıştı ve şimdi brawn hızlı hızlı bir otomobil bu pistlerde nsıl kullanılır tecrübesini öğreniyor masssadan rubens hızlı araçtayken bu pistler yoktu zira

  2. serhat bulur avatarı

    sebebi gayet açık ferrai hızlıyken o pistlerde yarıştı ve şimdi brawn hızlı hızlı bir otomobil bu pistlerde nsıl kullanılır tecrübesini öğreniyor masssadan rubens hızlı araçtayken bu pistler yoktu zira

  3. daha 3-4 yarış önceye kadar herkes rubens'i eleştiriyor beğenmiyordu 1-2 yarış kazandı herkes rubens'ci oldu ne hikmetse..

  4. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Bu kadar eski pilot massa dan nasıl süreceğinin eğitimini mi alıyormuş. pehh. Böyle şampiyon olucaksan bırak bu işleri
    Massa da daha çok cevher(!) vardır.Şampiyonlukta lazım olucak onlarıda öğretsin.

  5. özay erdem avatarı

    rubens işini biliyor;massa geçen sene cadde pistlerinde çok iyiydi.işin ehline danışmak gerek =)

  6. Abdullah Çelik ve Citafettin tebrikler, çok haklısınız. İşte sporun özü bu. Sporu seven insanlar anlaşılıyor ve anlaşabiliyorlar.
    Abdullah hocam bunlar bide Senna, Prost, Mansell, Alesi (daha öncekilerden bahsetmiyorum bile) canlı olarak görseydi kim bilir nasıl yazışırlardı(-).
    Aslında onları görseydi yada sizin gibi anlayabilselerdi şimdiki gibi bakmazlardı sanırım. Hep son dönemlerdekilerde var malesef bu mantık. Benim tuttuğum en iyidir. Ben en iyisini tutarım. Benim ki süperdir. Diğerleri şöyle böyle. Hep Fenerbahçe, Galatasaray mantığı, bakış açısıyla bakıyorlar. O yüzden konuşmak, anlaşmak pek mümkün olmuyor. Birşeyler öğrenebileceğimiz arkadaşlar olamıyorlar.
    Bence şahıslardan önce hani kurumu deriz ya sporu önde tutmak daha fazla zevk almaya sebep oluyor ve üzülmeden, geniş açıyla bakabilmeyi sağlıyor.
    Ben çevremde Alonso, Kimi takıntısı, fanatizmi olmayan insanlar ile daha kolay anlaşabiliyorum. Daha güzel bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Takıntılılara göre F1 'e aşklarını daha büyük olduğunu görüyor, hissediyorum.
    Anlayışla yaşamak ve davranmamız lazım.

  7. nicksız arkadas ne varmıs alonsonun sampıyonlklarında giancarlı fısıchellada nerdeyse aynı puanı toplamıstı massayla 2006 sezonunda alonso aractan maksımumu cıkartıyosa ve takım arkadasları yeterı kadar ıyı degılse bu alonso ve renaultun sucu degıl elbette reno ve maccada ıkıncı pılotluk var ama gorunen köyde klavuz ıstemez alonso turulli fisi heiikki ve piquetle takım arkadası olup hepsınden ıyı oldugunu kanıtladı al sana lewis örneği ikinci pilot olmyacak bır pılottu alonsoya kafa tuttu ıkncı pılot olmadı ferraride bmw de ıkncı pılotluk yokmus bos konusma heıkkı ve piquet yeterı kadar ıyı olsaydı onlarda ıkncı pılot muamelesı gormezdı

  8. hataysa hepsi hata yapıyor ama bazıları hata yapınca kral oluyor ne hikmetse. kimi duvara girer salak olur, hamilton girer yarışçı olur.. massa kaza yapar beceriksiz 2. sınıf pilot olur, alonso kaza yapar normal olur.. massa şampiyonluk mücadelesi verir ve sezon başındaki 2 hatasına rağmen sezon içerisinde en istikrarlı isim olarak sezon sonunda şampiyonluğu kılpayı kaçırır (ferrarinin pit hatası ve motor sorununu yazmadım dikkat ederseniz) ama beceriksiz olur. yapmayın lütfen.

    apo ellerine sağlık mükemmel yazmışın ya burdaki pilotların %90nı çok iyi en iyisi f1in farkı bu zaten..
    kimi o ıslak herkesin birden spin attığı duvara çarpınca hırs yaptı salaklık yaptı diyorsunuz hamilton kupkuru düzgün pistte vurunca helal olsun bu size mantıklı mı ya objektif bakmak bumudur..

    bakın hamiltondan nefret ederim hiç sevmem kaza yapsa sevinirim ama adam iyi sürüyor yalan söyleyemem cidden çok çok iyi..

    massa çok iyi bir pilot geçen sene ne ferrari çok hızlıydı ne mclaren yok benzin hortumu yok motor patladı gerek yok bunları 10 saniye içinde glockun araç afallamasaydı suan sampiyon massa olucaktı di montezemolo'nun dediği gibi iki mükemmel şampiyonumuz var..
    hayır niye tuttuğunuz takım en mükemmel olucak diye tutturuyorsunuzki sonuç ortada şuan yılların dandik hondası anca bar honda zamanında biraz parlayan satıldıktan sonra onca çalışma brawna kaldı ve brawn birinci ne reno ne ferrari ne mclaren.. biraz olaylara tarafsız olarak mücadeleden zevk almaya bakın hamilton 50 puan farkla şampiyonayı birinci götürse bile alonso ve reno çok iyi dersiniz siz eminim=)

    Türkiye de hiçbir insan karşındakini dinlemiyor ve karşındakinden birşeyler almaya çalışmıyor bir tartışma olunca sadece kendi fikrini kabul ettirmeye çalıyor malesef.

  9. Emir Çolak avatarı

    Bu ne abi böyle 😀 her takım kendine göre büyük ve her pilotun kendine göre has özelilkleri var, bu sezonda görüyoruz zaten, al bak arabaya F60 bak pilot'a RAI adam 4,5 yarıştır puan alıp podyuma çıkıyo, en istikrarlı 2 pilot'tan beri sezonun 2.yarısın'da, adam hata yapmıyo,yeri gelince Massa olur yeri gelince Hamilton, Alonso olur bu böyledir basitçe.

  10. işte bu yüzden boşuna yazıyorum ben

  11. anladım abi ama oda var geriden gelip yükselma yakın zamanda ama pek geçişli olmadı 2008 singapur 15 cilikten 1 liğe

  12. "yakın zamanda" demiştim, ona bakarsan en fazla geriden gelip yükselme 2007de massadan görürsün son zamanlarda. 2005 ve 2006daki yükselmeler geride kaldı artık, yükselmeye çalışanları da gördük. umarım anlatabilmişimdir ama pek sanmıyorum anlatabileceğimi

  13. EVET ABİ EN BÜYÜK RENAULT F1 TEAM sanada iyi geceler

  14. neyse ben şimdi senden yakın zamanda bir geriden geliş göstermeni istesem onu gösteremeyeceksin. yine havadan bir savunma olacak, en iyisi ben iyi geceler dileyip kapatayım…

    EN BÜYÜK RENAULT F1 TEAMM!!

  15. o senin görüşün arkadaşım ayrıca gerçekler bunlar isteyen alır isteyen almaz ok GERÇEKLER ACIDIR

  16. Hakan Köş seni ciddiye alıpta karşılık verecek olan olmaz o yüzden bence devam etme.

  17. geçen yılın 2 yarısını hatırlatırım alonsonun nasıl puanlar topladığını ve altındaki o arabayla Q3 kaldığını kimse unutmadıı benimde demek istediğim alonso olsun hemilton olsun geriden gelebiliyorlar ama bir massa bir vettel geriden gelemiyorlar ya hata yapıyorlar yada bahane üretiyorlar

  18. Apo harika yazmışsın eline sağlık sabahtan beridir anlatmaya çalışıyorum.

  19. massa yanlış hatırlamıyorsam 1. giderken çakıla gömülmedi, malezyada 2. giderken pit stopların ardından geçilince spin atmıştı sadece.

    yarış içerisinde massa da geçebilir alonso da geçebilir, alonso orada geçti diye massadan bir gömlek üstün mü oldu?

    karşılaştırmalara pek girmek istemiyorum çünkü ben çoğu zaman F1'de yer alan bir çok pilotun (paralılar hariç) birbirlerine yakın performanslar gösterdiğini savunurum, bunun en basit örneklerini bu sezon kazanan sayısı ve sutil ile fisichellanın aldığı üst düzey sonuçlar gösterir. yeterki altlarında araba olsun. ha bazıları vardır belli noktalarda kendilerini gösterirler o ayrı konu. körü körüne savunma yapmaktan vazgeçin lütfen.

    hataysa hepsi hata yapıyor ama bazıları hata yapınca kral oluyor ne hikmetse. kimi duvara girer salak olur, hamilton girer yarışçı olur.. massa kaza yapar beceriksiz 2. sınıf pilot olur, alonso kaza yapar normal olur.. massa şampiyonluk mücadelesi verir ve sezon başındaki 2 hatasına rağmen sezon içerisinde en istikrarlı isim olarak sezon sonunda şampiyonluğu kılpayı kaçırır (ferrarinin pit hatası ve motor sorununu yazmadım dikkat ederseniz) ama beceriksiz olur. yapmayın lütfen.

    dışarıdan bir yorumlamadır gidiyor. alonso, hamilton ve bilmem x kişileri farklı yetenek diğerleri farklı yetenek… arkadaşım bunu direk ölçebileceğin bir şey yok ya da senin bu kanıya varabileceğin bir şey yok. şu yetenek ölçer aleti nasıl bir şey merak ediyorum.

    bana göre şu anda pistte yer alan 20 pilotun bir çoğu birbirine yakın ve koşullara göre herbirinin üstün olduğu yerler var. bir çoğunuzun beğenmediği liuzzi mesela neredeyse 2 sene sonra araca bindi ve harikalar yarattı. buttonı kimse beğenmez ama adam aracı giderken 6 yarış kazandı, force india sürücüleri mclaren ve ferrari sürücülerine kafa tuttu falan filan… bir çok şey söylenir ama bana göre pilotları bu şekilde sınıflandırmaya bizim bilgi birikimimiz ve olanaklarımız yetmez.. bunlarda benim görüşlerim.

  20. hıhı kimileri massayla alonsoyu hemiltonu bir tutmuş bırakın bu işleri massayı severim sempatik bir pilot cana yakın ama bir asla alonso hemilton kadar olamaz nedenine gelince alonso hemilton ayrı bir yetenek kimileri örneklerler vermiş 2008 sezon başında massanın yaptığı hataları kimse yapmadı son kaç tur kala 1 giderken çakıl havuzuna kömülen ben değildim ayrıca 2007 almanya son 3 tur massa 1 alonso 2 alonsonun massayı nasıl geçtiğini unutmadık dahaa iştee herşey burda belli oluyor alonso massa araba faktörü deseniz biri ferrari biri mclaren ok

  21. sanırım barrichello karşı sempati duymayan yoktur:)
    bu adam gerçekten çok eğlenceli:)

  22. küçük bir hatırlatma yapayım,macaristan 2009 yarışına gelinirken raikkönenin 2 yarış dışı kalma ile 9 yarışda 10 puanı var.massanın 1 yarış dışı kalma ile 9 yarışta 22 puanı var.raikkönen son 4 yarısta 30 puan toplamıs bu yarışlarda massa yok…!

  23. Ya boşuna yazıyorum ben karşımdaki anlamıyor ki hala. Ya 2007 den bahsediyorsun birde 2008 yılı var. Sen 2007 yılı ile 2008 yılındaki Massa arasındaki farkı görebildin mi hiç ? Dahada konuşmuyorum anlamayacak olan adama ne anlatayım ki ben kendimi boşa yorayım.

  24. şunuda bilmelisiniz ki shumidn sonra FERRARİ de ikinci pilot diye bişe yok iki pilotta pistte aynı oranda rekabetçi ve güçlü diğer takımlarda olduğu gibi biri başlardayken biri ortalarda değil aynı şeyi rahat rahat BMW içinde söyleyebilirim nick ve robert içinde bi ikinci pilotluk durumu yokk daaha bu fark etmeyen arkadaşlar gelip bize tek bir pilotun başarısını anlarmasın alonsoya bakarken piquet-romen-heikki ye baksın alonso şampiyon olurken onlar nerde RRAİKONEN şampiyon olurken MASSA nerde bakın öllee konuşunn (CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ÖZELLİKLE ROMEN)

  25. tolga arkadasım ben kubicayı kucumsemedm hatta alonsodan sonra ıkncı pılotum kubıcadır herzmnda soylerım kubica iyi pilottur tamam ama bana göre gridde elit 3 pilot var alonso hamılton ve raikonen …massaya ben yteneksız berbat bır pılot demedm aksıne yetenklı ıyı bır pılot ama asla bır alonso asla bır hamılton degıl ornek vereym 2007 sezonu alonsoyla lewis takım arkadası raıkonenle massa 3 pılot yenı massa eskı lewis alonsoyla dıse dıs mucadele etti aynı puanı aldı massa nerelerdeydı madem yetenek al sana yetenek LEWIS HAMILTON al sana yetenek KIMI RAIKONEN bır takımdakı ılk senesınde sampıyon al sana FERNANDO ALONSO tüm olanlara ragmen son tura kadar sampıyonlk umudu vardı kusura bakmayın ama bu 3 pilotta ekleyeck bır pılot bulamyrm hee sonra kım gelr dersen bu 3 pılottan button-kubica-vettel ve massanın buluundugu 4 lü gelir buda bnm dusuncem katılan katılır katılmayan katılmaz saygı duyarım hee burda bır parantezde nıck heıdfıelde acmak lazım bnce grıdın en özel pilotu tam bır ıstıkrar abdesı her takımda yerı olablcek bır pılot onada haksızlk etmym

  26. elif çivici avatarı

    tolga kardeşim sana katılıyorum :D:D
    massa kesinlikle gridin en iyilerinden,evet çok hatası oldu ama hepsini düzeltti,hızlandı,dikkati arttı..gecen sene ferrari nin tüm şuursuz hatalarına ragmen kovaladı son ana kadar..onu seven sevmeyen hayran kaldı o sezon..üstelik massa ilk 3 yarışta da puan alamamıştı hatırlatmak isterim..bu o kadar kolay değil..hani gönüllerin şampiyonu denir ya klişedir..ama işte massa gerçekten gönüllerin şampiyonu olmuştur brezilya da tabiki lewis de hakketti onu yermiyorum zaten.

  27. massanın gerçek anlamda kendisine puan kaybettiren spini malezya 2008 yarısıdır.birinci giderken birden arabanın kontrolunu kaybettı ve kum havuza saplandı 26. turda.

  28. Karışmayacaktım konuşmaya ama
    Roman iyice küçümsedin Kubica'yı sende… Kubica'nın yaptığı atakları ya göremedin ya göremiyorsun yada görmezlikten geliyorsun… Vettel'den kat kat iyi bir pilot… ve istikrarıda tartışılmaz…
    Kimi Raikkonen'le Massa'yı kıyaslarsan hangisi büyük pilot dersen ben sana Massa derim geçen sene ezer felan hikaye Massanın Macaristan'da kaybettiği puanlar… ki Singapur'u saymıyorum bile Kimi'ye çoktan fark açmıştı ve şampiyonluğu ilan etmişti…
    Büyük pilot olmak hızlı olmak değildir.Büyük pilot bünyesinde Pilotajı , Konsantrasyonu , Deneyimi vede en önemlilerinden istikrarı barındırmalıdır…
    Ben Lewiste hız gördüm ama istikrar göremedim…
    Kimi'de hız gördüm ama istikrar göremedim…
    Massa'da gerek hızıda gördüm istikrarıda…
    O yüzden taraflı tarışma yapma Kimi'nin hızlı pilot olduğunu bende kabul ediyorum ama bu onu benim gözümde büyük pilot yapmaz…
    Ki bana göre büyük pilot varsa
    Şu anda Alonso'dur
    Olacaklar ise Massa ve Kubica'dır… ki istikrar sağlarsa Hamilton'da dahil olabilir…

  29. massa silverstonda tam olarak bilmiyorum ama epey spin attı yağmurda.epeyde eleştirildi ferrari taraftarlarınca ben ferrari taraftarı değilim.ama alonsoda mclarende 2007 kanada yarısında kuru havada bir kaç kez spin attı ve çimleri ziyaret etti.hamiltonda bu sene çin de yağmurlu havada kimi raikköneni 3 kere pist üzerinde geçmek durumunda kaldı çunki o da spin attı 2 kere yanılmıyorsam 🙂 bunlar çok belirliyici şeyler değildir .1-2 yarış anlamında söylüyorum.

  30. Sen 2008 sezonunu izlediğine emin misin arkadaşım yoksa başka dünyada mı yaşıyorsun ? Raikkonenle Massanın altında farklı araçlar mı vardıda Raikkonen ezemedi ? Ne kadar komik bir yorum bu ya. Biraz mantıklı konuşta seninle tartışmaya devam edeyim. 2008 sezonu ile ilgili artık bir şey söylemeyeceğim bu yazdıgından sonra. İzleyen bilen biriyle tartışmayı yeğlerim. Şu Alonso – Hamilton – Raikkonen – Massa meselesine döneyim. Ben Massayı hepsiyle bir tutuyorum evet Massa artık o pilotlarla baş eden yeri gelincede yenen bir pilot. Herşey yetenek degildir. Bunu bil ''çalışmak'' her zaman daha büyük bir şeydir ve daha önemlidir. Massa bu pilotlardan yetenek açısından daha aşagıda olabilir ama o öyle bir çalışkan adamki bu farkı çalışma azimi ile kapatıyor. Ve şuan ortada bir farkta yok. Sana basit bir örnek vereyim resimde mesela yetenkli adam 1 adım öndedir ama yeteneği olmayıp çok daha fazla çalışan adam bir süre sonra o yetenekli adamdan daha iyi resim yapar. Massanın durmuda bu o yetenek farkını çalışarak eritti ve artık bu pilotlar arasında yerini aldı.

    Birde şuna değinmek istiyorum (-) verenler boşa uğraşmasın çünkü ben ne kadar (-) almışsam o kadar doğru konuştuğumu düşünüyorum. Diyeceğim o ki boşuna uğraşmayın.

  31. sen raıkonen alonso lewisle massayı bır tutablyorsan devam et saygı duyarm ama asla katılmam madem asagı bır yanı yok hep ıkncı pılotu oynamasayms kımının basına ne gelmsmıs kac kere motor sorunyla yarıs dısı kaldı adam 2008 sezonunda saglam bır arac olsa gene ezerdi massayı massa asla raıkonen degıl raıkonen alonso ve lewis farklı kataegorıdeler sonra button vettel kubıca ve massa gelir ki vettelinde gerdykenki performansını gelstrmesı durumnda ust kategorye cıkma sansı var

  32. Sen Sauber dönemlerinde kalmışsın. Massa 2008'den sonra ne kadar değişti tabi haberin yok. Massanın bir Alonsodan bir Raikkonenden aşağı kalır yanı artık yok bunu kabul etmeniz gerekir.

  33. Raikkonen mi şanssızlıklar yaşamış ? Güldürme beni sen sezonu nasıl izledin Massa bariz şekilde Kimiden üstündü. Şanssızlıkmış lafa bak asıl onlar Massanın başına geldi 2007 deki gibi olsaydı bu takım ekibiyle Massa şampiyon olmuştu adamın şansınada Ferrarinin beceriksiz yılı denk geldi. Spin konusunada gelirsek nedense 5 spin atıldıgı yarışlar akılda kalıyor çok iyi hatasız sürdügü yağmurlu yarışlarda var onlardan niye bahsetmiyorsun. ayrıca 5 spinin nedenide kuru hava ayarlarıyla yarışa çıkmasıydı. Üzerine F2008 in yağmurda felaket olmasıda eklenince olanlar oldu. Kimide spinler atmıştı ki onda ayar sorunu yoktu.

  34. umutbg 4 sezon ferrayile sampıyon olamamak yeterlı değilmi gçn seneye kadar hep ıkncı pılotlk yaptı kı gcn sene de raıkonenın basına gelenler maglum kac yarsta motoru patladı kac yarısta tahlhszlkler yasadı ya ne cabuk untyrsnz 2008 sezon basında herkes massaya yuklenıyordu tam hatrlamyrm ama 4 yarısta 0 cekmstı bı yarısta tam 5 kez spın atmstı ya ben massayı severm ıyı pılottur ama cok fazla abartlyor ben buna karsym tmm ıyı bır pılot ama elit bir pilot değil gridde ondan daha ıyı bır suru pılot var

  35. cadde pistleri olan monaco-valencia ve singapur'da geçen yıl pole almış bir pilotun hala apex'iyle sürüşüyle şunla bunla uğraşmaya çalışmak, hazımsızlıktan başka bir şey değildir. beğenmediğin apex girişleriyle 0,66 saniye fark atıp pole alıyorsa hiç durmasın, böyle devam etsin..

  36. Romain GROSJEAN O dediğin sezonları bir anlatta bakalım neymiş fosluk görelim. Massa Ferrari koltuğuna 2006'da oturdu ve o sezon yarışlar kazandı Schumi ile birlikte dubleler yaptı ve sezonu bitirmesi gerektiği gibi 3. sırada tamamladı. 2007 sezonu ne olmuş daha geride kaldı bu sefer ama fosluk bir durum yoktu. 2008 sezonunu anlatmama gerek yok herhalde. Çok merak ediyorum bu şampiyonluk sıfatı o kadar büyük ya sizin gözünüzde bu Glock son viraj Hamiltona geçilmeseydi şuanda böyle gelip konuşabilecekmiydin acaba ? Sizin 2 kez dünya şampiyonu takımınızı da görüyoruz 2006 dan sonra. Hee tabi son olanlardan sonra artık pistlerde görebilecek miyiz orasıda malum.

  37. benzın hortumuylamı olacaktı madem olacaktı guvenlk aracı 3-4 kez daha gırdı raıkonen de massaya yardım ıcın vurdu duvara gelıpte geccesmıs ucak kahramannz yada baskası madem okadar hızlılardı gayet tabı gecblrlerde o yarısta guvenlk aracı 1 kere gırmedı ayrıca tarh renoyu en buyuk 5.bütçeyle yazdgı basarılarla hatrlyacak 3-4 guvenlk aracına ragmmen ve motorsporlarında her turlu basa geleblecek kazaya ragmen reno ekıbı alonsoya o yarısı kazandrdysa helal olsun alınlarından öpüyüm be 14.turdan yarıs kazandrmsız helal aslan renom benım

  38. geçen sene singapur gp si felipem için şampiyonluğun kaedirini belirleyen yarış olmuştu resmen entalihsiz yarış! bubens bence sıcakkanlı bir pilot. ayrıca kazdan sonra da rubens kendini hala suçlu hissediyor olabilir massa ile çok ilgilendi gerçekten iyi bir pilot olmanın yanısıra iyi bir insan da! tecrube tecrubedir yarrlanırsa ne mutlu ona!

  39. 2 yıl şampiyonluk 50'nin üzerinde galibiyeti bırak da bu yarışı nasıl aldın ona bak romain. tarih renault'u bu saydıklarınla değil, singapur gp ile hatırlayacak. takımının çakallığı bu yarışa denk gelmese, kelin ilacı diye bahsettiğin adam galip gelecek şampiyon olacaktı.

  40. evet evet haklsn 2 sampıyonlk ve 50nın uzerınde yarıs galbytınıde oyle aldk ztn ama ne hıkmetse massa grıdın en ıyı aracyla 4-5 sezondr hep fos bırak bu ayakları massathebest

  41. "normalde bu virajı apexten dönmen gerekir ama bence gerek yok" gibi öneriler işine yararsa tabi neden olmasın istifade et derim.

  42. haklısın. mesela git renault'un kapısına, söyle meramını, hemen bir tezgah ayarlayıp galip yapsınlar seni. hatta sıralamalara falan çıkmana gerek yok. ultra-çakal beyinleri sana da bir çakma kaza olayı yaratır sıkma canını rubens..

  43. Massa geçen yıl Singapurda herkesten bariz şekilde üstündü. 1. sektörde uçmuştu.

  44. kelin ilacı olsa kendı basına surerdı be rubenscım 😀 yanlıs kısıde arıyosn dermanı 😀

  45. çok mütevazi bir pilot rubens. bunları pistte kendisinden duyabileceğimiz kaç pilot var ki? samimi ve içten bir insan, inşallah bu yıl şampiyon olur.

  46. levent karadol avatarı
    levent karadol

    bence rubensne yaparsan yap ama sezonu buttonun önünde bitir bide umarım bu senede yada hiç bir zaman kimse geçen sene renonun oyununa baş vurmaz hiç bir pistte son olarak rubensin de hortumu sorunsuz bişekilde çıkar

  47. özay erdem avatarı

    geçen sene, kimi nin mc larendeki kabusları massa yı bulmuştu sanki=)

  48. vay massam vay çıkmayan hortumu son 3 tur kala patlayan motoru şampiyonlukdan etti 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir