Lotus, Yeniler İçerisinde En İyisi Olmak İstiyor

yazar:

kategori:

Gascoyne “Gridde yer almak büyük mücadele olacak ancak sezon ortasına kadar yeni takımlar içerisinde en iyisi olabileceğimizi düşünüyorum ve sezon sonuna kadar ilk 10’a girebilmeyi umuyorum.”

“HEr şey çok sıkı. Hiçbir şey olmadan çalışmalara başlayacağımızı düşünürsek çok fazla iş bizi bekliyor ve şubatın 2. haftasında piste çıkmayı planlıyoruz.”

“Tony Fernandes ve Malezya desteğindeki en iyi şeylerden birisi finansın çok iyi olması. Fontech ve Jean-Claude Migeot ile çok büyük aero programımız var ve bunu daha da büyüteceğiz. Sezonun ilk yarısı çok zor olacak ancak büyük mücadele olacak.” dedi.

Gascoyne ayrıca Lotus isminin ve Norfolk’daki RTN fabrikasının canlanmasının kendisi için özel olduğunu söyledi.

Gascoyne “RTN merkezimiz olacak ve o yolda 4 mil boyunca okula gidiyordum. Ben Norfolk’ta doğdum ve büyüdüm ve bu benim için duygusal.”

“Bu Malezya, Proton ve Lotus birlikteliği için de geçerli. Ünlü isim Formula 1’e geri dönüyor ve bu F1 için iyi bir gikaye.  Ancak biz eski Lotus Takımı olmaya çalışmayacağız. Biz Yeni Lotus F1 Takımıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. Vega haklı. Bence yeterli bir kariyere sahip. Bütün kovulmalarının sebeplerini de pek bilmiyoruz.
    Kariyerinin özetine eksiklikleriyle beraber bakabilirsiniz :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Gascoyne

  2. Senin düşüncendir ama yanlıştır. Aşırı da gitmişsindir. Bunu adamın kariyeri söylüyor.

  3. kendi düşüncem, aşırı gidip gitmediğini anlayabilirim..

  4. Gittiği takımlardan kovulmuş olabilir, bir şeyler eksik bile olabilir ama "senin olduğun takımdan bir cacık olmaz" tabiri aşırıya kaçmış. 1999'da Jordan 3. büyüktü, Mike Gascoyne tarafından tasarlanan Jordan 199 sayesinde. Ayrıca Benetton’u düzelten ve Renault marka takımının başarılı olmasında en büyük paylardan biri Mike Gascoyne’undur (2003 Macaristan-Alonso zaferi). 2005 yılında ise en başarılı Toyota yılı geçmiştir (2009 harici), Mike’ın olduğu sezon.

  5. senin olduğun takımdan bir cacık olmaz

  6. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Bu kaçıncı takımın oldu sayamıyorum artık.. Kaç Takımdan kovuldun; onuda sayamıyorum.

    Umarım bu yeni Takım sana şans getirir. Yetenekli birisin ama birşeyler eksik sende.. Sadece işin teknik kısmına baksan daha iyi olurdu bence

  7. Seneye değil ama sonraki senelerde olabileceğine inanıyorum. Fakat eski lotus olmaya çalışmayacağız konusu büyük handikap. Tecrübeli isimleri takıma katmaları gerekiyor. Bize Lotus isminden daha fazlasını yaşatmalılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir