Monza Patronu: “Vettel Formula 1 İçin İyi”

yazar:

kategori:

Monza pistinin patronu ve eski yarışçı Ivan Capelli, Bernie Ecclestone’un Hamilton’un Vettel’den daha iyi bir şampiyon olduğu yönündeki iddialarına karşı çıktı.

İtalya GP organizatörü olan Capelli, Vettel’in Malezya’daki galibiyeti ile bilet satışlarında artış olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz hafta iki pilotu değerlendiren Ecclestone, Vettel’i İsviçre’de sessiz bir hayat yaşaması nedeniyle eleştirirken Hamilton’un caddelerde Formula 1’in reklamını yaptığını söylemişti.

Capelli “Bernie’ye Hamilton’un spor için daha iyi olduğu düşüncelerinde katılmıyorum.”

“Sokakta kulağında küpe ve boynunda rapçi kolyeleri ile gezen birisi beni etkilemez. Ancak pazar günü Vettel’in 4 kez şampiyonluk kazanmış olmasına rağmen çocuklar gibi mutlu olduğunu gördüm.”

“İnsanları piste çeken şey bu. Bu galibiyetin ardından bilet satışlarımız ciddi ölçüde arttı.” dedi.

 


Yorumlar

“Monza Patronu: “Vettel Formula 1 İçin İyi”” için 8 yanıt

  1. Rush filmi aklıma geldi birden.. Playboy’un sükseli hayatı ve yitip gitmesi.. Aile babası sakin adamın hala Mercedes garajında olması.. Ecc kafayı yemişsin olm sen 🙂

  2. rekabet ve çekişme iyidir gerisi tefferuat..

  3. Şu pilot F1 için iyidir, bu değildir gibi bir ayrım yapmak yanlış. Şu an F1’in Hamilton, Vettel, Alonso, Raikkonen gibi pilotlara ihtiyacı var. Schumacher 2006’da emekli olunca bir sürü kişi izlemeyi bıraktı F1’i. Kimileri 2007 ve 2008 seneleri harika geçtiği için izledi onları da, ardından bıraktı. Eminim bir 5 yıl sonra Alonso, Raikkonen gibi pilotlar gidince yine izlenmede düşüş olacak. Pistte turlayan pilotlar değil yarışan pilotlar görmek istiyoruz. Hamilton’ın küpelerinin ya da dövmelerinin zerre etkisi yok bir F1 izleyicisi için. Önemli olan onları tekerlek tekerleğe mücadele ederken, zor anlarda karakter ortaya koyarken görmek. Olay ne aracın altından çıkan kıvılcımda, ne de pilotların güneş gözlüklerinde…

  4. Ali küçük avatarı

    Schumacher Vettel’e benziyordu.Vettel değil.Vettel schumacher’den iyi pilot.

    1. hayırdır yaş kaç ?

    2. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
      srknmsr14 #ForzaMichael

      Hayırdır tek yorum ile FARKLILIK yaratmayı yada TREND TOPIC mi olmak istiyorsun???

      Bence yanlış gelmişsin…

  5. Geçen çıkan haberde tam açık değildi Bernie’nin dediği bu haberde ne dediği tam söylenmiş.
    Geçen seferde yazmıştım ne Hamilton, Vettel ne de Vettel, Hamilton gibi olmalı ikisi de böyle seviliyor. Bernie’nin dediği tam bir saçmalık pilotların özel hayatlarıyla ilgili yorum yapmamalı bana kalırsa.
    F1’i tanıtmak için veya eski ilgiyi çekmek için oturup eskiden neler yaptıklarını şimdi yaptıklarıyla karşılaştırsınlar, pilotların hayatlarıyla ilgili eleştiri yaparak bir yere varamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir