Schumacher’in Evinden Gelen Mesaj Arrivabene’yi Ağlatmış!

yazar:

kategori:

Sezonun 2. yarışı Malezya GP’nin ardından Michael Schumacher’in evinden Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene’ye gelen mesaj İtalyan patronu ağlatmış.

Michael Schumacher’in yolundan giden ve zamanında onun desteğini gören Sebastian Vettel, Ferrari ile ikinci yarışı olan Malezya’yı kazanmış ve Ferrari’nin neredeyse 2 senedir hasret kaldığı galibiyeti getirmişti.

Schumacher’in Ferrari’de olduğu dönemde Marlboro adına Ferrari ile çalışan Arrivabene, Vettel’in galibiyetinin ardından duygulandığını söyledi.

Sport Bild’e konuşan Arrivabene “Sakin kalmaya çalışıyordum ancak ardından bir kısa mesaj geldi ve beni ağlattı.” dedi.

Habere göre bu mesaj, yarış anında Schumacher ve eşi Corrina’yla birlikte olan menajer Sabine Kehm’den geldi.

2013 Aralık ayında geçirdiği kayak kazasının ardından kafasından ciddi yaralanan Schumacher o günden beri görülmedi.


Yorumlar

“Schumacher’in Evinden Gelen Mesaj Arrivabene’yi Ağlatmış!” için 7 yanıt

  1. F-one-Driver avatarı

    Valla vettelin ağzından schumacher ile ilgili bir laf çıksın diye o kadar bekledim ki, dedim podyumda bide yarışı schumiye adasa ne süper olurdu, ama olmadı, demek ki öyle bir jest yapsaymış efsane de ekran başında olurmuş o dakikalarda… Umarım gün geçtikçe, anıları tazelendikçe zihni açılır schumimizin…

    Bu arada Arrivabene nin pozu REDKİT gibi olmuş=)))

    1. Bende, bunu konuşmuştuk. O fırsatı kaçırdı. Hislerinden aklına gelmedi demek ki gerçi yapmacıkta olmaz içinden gelerek demeliydi olmadı.

      Ben mesajın ne olduğunu acayip merak ettim yav.

      1. F-one-Driver avatarı

        Valla merak etmemek elde değil, hele hele schuminin kendi hisleri ile alakalıysa, mesela hayal ediyorum; vettel podyumda iken izlemekte olan efsanenin gözü dolar, belki 1 damla süzülür gider, konuşamasa da kıpırdayamasa da gözyaşı tepkisiyle belli eder hislerini…
        Niye olmasın…

        1. Hafıza durumuyla ilgili 1 gram şey bilmediğimizden de olsa gerek pek ihtimal vermiyorum o tip şeylere ama inş. baktığında hatırlayabiliyordur diyor insan.
          Diğer taraftan insanlık namına da şayet yıllar boyu iyileşemeyecekse sportif geçmişine dair hiçbirşey hatırlamamasını niyaz ederdim. Öyle bir isme, başarıya sahip birinin aklı sihhat ile yatalak olarak kalması pek dayanılır, insanın kaldırabileceği birşey değil. Bilmekle bilmemek arasında sanıyorum tarifsiz bir fark olur.
          Bir diğer tedirgin eden şey şu halde 1 kare pozun dahi elimize, insanların gözü önüne geçmemesi tamamen iyileşmeden…. 42, 43 yaşında o fitliğe, fizyolojiye sahip birinin tahmin edilir şu halini görmek buhran olurdu.
          Kubicayı, Alexi düşününce bile acayip oluyor insan.

  2. Off be bır schumı nın haberlerı ıcımı karartıyor,bırde bıanchı den hıc haber cıkmaması..

  3. İyi de mesaj neymiş ki…

    1. schumin menajeri mesaj atmış ve schumi evinde eşiyle birlikte yarışı izlemişler onu mesaj atmış. sabine ablamız .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir