De la Rosa "Eşitlik" Politikasına Karşı

yazar:

kategori:

Pedro De la Rosa, Mclaren’in pilotlarına karşı uyguladığı eşitlik politikasını eleştirdi. Mclaren’in test pilotu De la Rosa El Mundo’ya yaptığı konuşmasında "Ben Ron Dennis olsaydım 1 numarayı açıkça belirtirdim. Benim düşüncem Dennis’ten tamamen farklı." dedi.

De la Rosa geçtiğimiz sene Mclaren tarafından tam destek almadığını söyleyen Fernando alonso’nun yanında olmuştu.

De la Rosa "Onunla gerçekten iyi anlaşıyorduk. Bana göre Formula 1 takımında bir lider olmalı ve herkes onun için çalışmalı. Bu bisiklet dahil tüm sporlarda böyle oluyor."

"Bu bir takımı yönetmenin modern şekli" dedi.

Ancak De la Rosa, Ron Dennis’in bu görüşüne saygı duyduğunu belirtti.

De la Rosa "Bu deneyimi kendim yaşadım. 2006’da montoya’nın yerine geçtiğimde Raikkonen ile yanı şeylere sahiptim." dedi.

De la Rosa ayrıca Fernando Alonso’nun geri dönmesiyle Renault’un 2008’de daha iyi olacağını söyledi.

De la rosa "Açıkçası gelişim gösterecekler çünkü Fernando’yu ve neler getirebileceğini biliyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. Ben De la Rosaya katılıyorum şahsen. çünkü eğer geçen sene alonsoya ağırlık verilseydi hamilton yine yarışını kazanırdı ama en azından bu kadar havalara girmezdi.Ayrıca hamiltonın yerine de la rosanın yarışmamasının sebebi ise hamilton o an deneme aşamasındaydı bence bu yüzden de la rosa yarıştırlmadı eğer hamilton bu kadar başarılı olmasaydı veya sürekli son sıralarda yer alsaydı bakın bakalım bu sene hamilton yarışıyomu olcaktı???

  2. sen tabi ki de raikkonen le eşit değilsin 😀 ama heikki ile hamilton, alonso ile hamilton a eşit şartlar verilmeli.

  3. Hamilton'un Alonso'yu ne kadar geçtiği tartışılır tabi. Puanlar aynı. Alonso daha uzun tuttu şampiyonluk şansını hatta (yaklaşık 40 tur daha fazla). Ama burası o olayları tartışacak konu değil. 🙂

  4. mclaren fan avatarı

    montoya harcanmış mış f1 nasıl izliyorsunuz acaba veya nasıl böyle düşünebiliyorunuz montoya kendini harcadı bozuk para gibi aptalca hatalar yaptı…çocuğu oldu montoya kaplumbağaya dödü…

  5. de la rosa haklı değil mclaren zaten lider pilotu belirliyor. (2007ye bakın : 2 numaralı pilota öncelik tanındı 2005e bakın montoya harcandı)

  6. slm… Ben fanatik kimici olmama ragmen, ilk defa Hamiltona hak verıyorum. yani 1pilot sampıyon olacaksa onun uzerıne yogunlasılmalı. Gerçi takımlar ne kadar da esitlik var deselerde aslında esıtlık yok arkadaslar emin olun.. Her zaman oldugu gibi buyuk bas kucuk bası ezer.. Bu arada Go Kimi Gooo…

  7. NothingToSay avatarı

    Dela rosa,her ne kadar orta sınıf bi sürücü olsa da, akıllı bi adam..mclarenin bu stratejisini tabi ki benimsemez.mclaren dela rosa ile aynı görüşte olsaydı, geçen sene Alonsonun yanında dela rosa yarışırdı..olmadı, bu sene Hamiltonun yanına dişli bi pilot değil, De la rosa yı alırlardı..tabi ki adam,kendisini pist dışında bırakan stratejiye karşı olacak bu durumda:)) dela rosa, biraz yetenekli olsaydın da, geçen sene Hamiltonun yerine , ya da bu sene heikinin yerine sen yarışsaydın,stratejileri felan olaya karıştırmasaydın,demezler mi:)) ZehraAlonso,bacım,bu hamiltona neden bu kadar çok saldırıyorsun..alakaya maydanoz,habere bak,yorumuna bak..ne alaka? merak ediyorum,Hamilton, senin ilah bellediğin pilotun alonsoyu geçmekten öte bi şeyler mi yaptı ? salt bu olayın böylesine büyük bir nefret doğuramayacağı şüphesi hasıl oluyor bende..aydınlat bizi..bi durum varsa,hep beraber saldıralım hamiltona:)))

  8. Valla ben karşı değilim De La Rosa'ya. Eğer eşitlik politikasını tam olarak yapamıyorsan, işletemiyorsan, bir yerlerde problem çıkıyor. Bu yüzden McLaren'da 2 tane yıldız pilot olması bile problemdi geçen sene. Olmamalıydı bu. Tek yıldızı barındırcaktın, ona ağırlık verecektin. Hamilton – Rosa, Alonso – Rosa ikilisi mesela. Şampiyon olacaktın bu kadar basit. Ama şu var, son kilometrelere kadar takımın iki pilotunun da şampiyonluk şansı varmıydı? Vardı.

  9. kedidir kedi…

  10. Çarşı da De la Rosa'ya karşı..

  11. Neyy:S? Arkadaslar sizde her fırsatta Hamiltona saldırıyorsunuz.

  12. Bir süre önce yakınkardaki(woking) bir sebze hal ine uğradım manava sorduğumda bizde her şeyin fiyatı eşit diyordu.Haydaa!! yahu be adam aklını peynir ekmekle mi yedin sen?Aslında yanlış adama oynuyorum ,o takım menajeri olacak yok mu o!Fernandoyuda o gönderdi,inadına hamildona oynadı mahkemede nerdeyse ağlıyolardı onun için.Böyle güzel bir araç böyle kişiliklere yakışmıyor.

  13. De la Rosa "Bu deneyimi kendim yaşadım. 2006'da montoya'nın yerine geçtiğimde Raikkonen ile yanı şeylere sahiptim." dedi.

  14. 2006 da montoya'nın yerine geçtiğinde çok güzel işler başarmıştı, 2-3 yarışı aklımda. ama son zamanlardaki tavırlarından dolayı biraz soğudum rosa'dan. ve burada çürümesinin de bir anlamı yok bence, bmw'ye,renault'a geçse daha iyi olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir