Brawn, F1'deki Casusluk Olayını Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Casusluk konusununda geçen sene gündemden düşmemesine rağmen Ross Brawn, formula 1’deki casusluğun ağırlığını önemsemiyor.

53 yaşındaki Brawn, geçen sene Ferrari bilgilerine sahip olduğu gerekçesi ile McLaren hakkında karar için toplanan duruşmaya katılmıştı ve 2008’de de, Stepney ve Coughlan’ı bünyesine alacağı düşünülen Honda’da takım patronu olarak görev yapacak.

Ama The Guardian’a konuşan Brawn, formula 1 takımlar arasındaki bilgi dolaşımının ciddiyetini önemsemediğini söyledi.

Brawn: "Formula 1 çok hızlı bir şekilde hareket eder. Diğer aracın ayrıntılı bilgileri, geçen seneki bütün gürültü patırtıya rağmen sadece sınırlı değerleri içeriyordu"

"Bu şekilde ilerleme gerçekleştiremezsiniz. Ve mesele, doğru ilerlemenin gerçekleştirilmesidir. Bu yüden bu insan doğru şeylere sahip değildi aöa neden onların yapıldığını anlayabiliyordu"


Yorumlar

  1. biz zaten biliyoruz Brawn amca, neler döndü, neden böyle yapıldı. yıllardır F1 takip edenler hep biliyorda bazılarının işine gelmiyor işte, kabullenmek istemiyorlar.

  2. Brawn: "Formula 1 çok hızlı bir şekilde hareket eder. Diğer aracın ayrıntılı bilgileri, geçen seneki bütün gürültü patırtıya rağmen sadece SINIRLI değerleri içeriyordu"

    "Bu şekilde ilerleme gerçekleştiremezsiniz

    YORUM YOK!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir