Ferrari’yi Uzaklaştırmak İsteyen Mercedes Savaş Moduna Girdi

yazar:

kategori: ,

Dünya şampiyonu Mercedes takımı yeni tehdit Ferrari’yi savuşturabilmek için Çin GP öncesinde bir toplantı yaparak elindeki kozları tartıştı.

Sebastian Vettel’in Sepang’daki zaferi Mercedes için bir şok oldu ve Lewis Hamilton ve Nico Rosberg fabrikaya gelerek toplantıya katıldılar.

Hamilton ve Rosberg’in daha önceleri farklı günlerde fabrikaya geldikleri söylenmişti.

Niki Lauda: “Bu kez herkes buradaydı. Büyük bir grupla Malezya yarışını analiz ettik ve Çin için iyi şekilde donandık.”

“Ferrari ve Vettel’e karşı aynı halatın ucundan tutmalıyız. Takım içindeki savaş şu an olmayacak.”


Yorumlar

“Ferrari’yi Uzaklaştırmak İsteyen Mercedes Savaş Moduna Girdi” için 20 yanıt

  1. Hamiltonun altinda herkesten 1.5 sn daha hizli bir araç varken şampiyonluğu son yaris aldi ve pol pozisyon da 10-5 geride kaldi o arabayla 19 yaris 5 pol vettelin redbuluda herkesten 1.5 sn hizliydi sezonun tozunu attirdi şumi gibi domine etti 12-13 pol ve galibiyet 9 galibiyet serisi hamiltonunki 4 galibiyet serisi rosbergle raikonen karşılaştırılamaz bile eee biraz fark var demi yani

  2. “Dünya şampiyonu Mercedes takımı yeni tehdit Ferrari’yi savuşturabilmek için Çin GP öncesinde bir toplantı yaparak elindeki kozları tartıştı.”
    Sonuç: tek çaremiz 1000 km lastik testi. Yoksa f1 den çekiliriz

  3. alonsa’ya saygım sonsuz ama bence vettel kulağı geçecek ferrari’ de ve önümüzdeki 5 hafta kritik bence sonra ferrari durumu dengeleyecek gibime geliyor….

  4. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    Gelde üzülme kardeşim adamlar Kimi’in varlığını bile kabul etmiyolar esamesi okunmuyo Ferrari ve Vettel varmış gibi sadece işte bunu anlatmaya çalışıyoz kendisini bu hale sokan Kimi oldu artık ortaya bir güç koyması lazım yoksa şu son iki senelik peformansı geçmişte yaptığı başardığı o sağukkanlı ve agresif pilot saygınlığını bile unutturup sene sonunda postalanarak sözleşmesi uzatılmaz ve adı hatırlanmaz ve bu biz Kimi taraftarlarını Kimi’den daha çok üzecektir VE önümüzdeki Çin yarışı da dahil son yarışa kadar çok bariz başkasının (çaylakmış şu bu farketmeksizin) motor patlamış şu bozulmuş mekaniker şunu iyi yapamamış düz yolda giderken lastik kendiliğinden patlamış bunlar bile kabul görmicek sen batırdın kabul edilecek teee kariyerinin başından beri yaşananlar çoğunu hatta hepsini ( o şansızlıkları) kabul etsek dahi yeter limitin doldu bundan sonra şansızlık bile senin suçundur bana göre anlatmak istediğimi siz anlayın artık lütfen

    1. Hocam bunlara bu kadar takilmana gerek yok.KImiden iyi performanslar gelecektir, Kimi’nin boyle seyleri hic takmadigini biliyoruz.Takilacak birsey de degil zaten.Pilotlar boyle konusmalari yer genellikle.

      Takim Kimi’nin cok iYi oldugunu biliyor ama onlarda Kiminin kazanmasindansa Vetteli tercih ederler.Vettel bir proje Kimi ise kariyerinin sonunda bir sampiyon daha seneye ne olacagi bile belli degilken Kimiye yatirim yapmayacaklardir.

      Artik kabul edelim Kimi Alonso Button devri yavas yavas kapaniyor.Bir sporcunun 31 32 yasindan sonra dususe gectigi bir gercek.Vettel mukemmel bir performans ortaya koyarsa seneye iyi bir ikinci pilot ile yola devam ederler, Kimi iyi performans gosterirse anlasma 1 sene daha uzar.Kimi bu performanslari koyacaktir..

      1. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
        srknmsr14 #ForzaMichael

        +1

    2. + 10 dostum sana.realistsin.

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Herşey sene sonu belli olacak, RBR Ferrariyi geçecek, Mclaren yetişecek. Hızlı koşan Ferrarinin (atın) …. ….. düşermiş :))

    1. SCUDERlA FERRARI avatarı
      SCUDERlA FERRARI

      umut fakirin ekmeği.

  6. ferrari bu hıza ulaşmak için elindeki birçok kozu harcamış olmalı. bundan sonra yapacağı hamleler daha kısıtlı olacaktır muhtemelen.

    ancak mercedes geçen senenin rehavetiyle, ferrariye nispeten daha çok kozu olduğunu düşünüyorum.

    kısa vadede mercedes hızlanacaktır ama uzun vadede ferrari farkı tekrar kapatır diye temenni ediyorum

  7. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Bence çok abartıldı.Halen sıralamada en az yarım saniye önde olduklarını düşnüüyorum.Bu tarz soğuk pistlerde daha başarılı olurlar.Yenmek zor onları bu sezon.Bu haberler ile rakibi rehavete sokup gündem yapıyor olabilirler

  8. Soğuk hava duasına çıkın niki 🙂 sizi ancak soğuk hava duası kotarabilir.Ferrari bir 0.3 daha bulursa sizinkinden çok daha kaliteli iki pilotu ile duman edileceksiniz, hemde alenen avantaj yarattığınız turbo dönemin ikinci senesinde yakalanma sürprizi ile karşılaşarak!

    Motor konusunda Ferrari harikalar yarattı, Aero anlamında daha fazla potansiyel barındırmasına rağmen sıcak havada sizi hizaya getirmesi büyük tehlike!!!

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      “çok daha kaliteli” (!)

      1. İki pilotu bir düşünürsek total anlamda.

        1. forzaferrarri avatarı
          forzaferrarri

          Evet total anlamda öyle ama bu Rosberg in kötü uluşundan değil vettel ve raikkonen in iyi oluşundan yanlış anlaşılmasın :))))

    2. rosberg hadi neyse de hamilton için ağır olmuş şampiyon pilotlar öyle veya böyle kendilerine kemik fan oluşturmuş pilotlardan bahsediyorsun …

    3. iyi en azından yaşap belirtisi varmış ferrari taraftarında yoksa bilmeyen ferrari taraftarını mülayim sanacak

    4. Mehmet Günaydın avatarı
      Mehmet Günaydın

      Erendost doğru demiş Hamilton geçen yılki şampiyonluğunu saymazsak Kimi ile aynı kapasitelerde başarılara sahip Vettel zaten ayrı dünyalarda Hamiltondan onun için Kimi Vettel ikilisi muhteşem bir ikili

      1. Mercedes gp avatarı

        Hamiltonun geçen seneki şampiyonlugunu saymazsak ne demek? Vettelinde 4 şampiyonlugunu saymıyalım. Hamilton en azından takım arkadaşıyla kapıştı vettel için aynı şey söylenemez vebber hep uzak tutuldu. Senin bakıl acına göre hamiltonla kimi eşit birer şampiyonlukla vettellede rosberg eşit:)

  9. bence abartıyorsunuz bu kadar deil ferrari sizden hala yavaş …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir