Rosberg: Harika Bir Başlangıç Yapamadım

yazar:

kategori:

Nico Rosberg sezonun ilk iki yarışında takım arkadaşı Lewis Hamilton’ın arkasında kalmasının ardından Çin GP’sinde formunu yükseltmeye adandığını söyledi.

“Geçtiğimiz yarış haftasonu benim için harika değildi. Sıralamalarda turumu bir araya getiremedim, sonrasında pitlerde zaman kaybettim ve geriden geldiğim zorlu bir yarış oldu.”

“Kesinlikle dersler aldık ve şimdi bunu Çin’de piste dökme zamanı.”

“Takımla altıncı sezonuma harika bir başlangıç olmadı ve bu haftasonu bunu tersine çevirmeye çalışacağım. Elbette takım arkadaşımın ve kırmızı araçtaki rakibimin de farklı fikirleri olacak, bundan eminim.”

“Ancak bu pist her zaman bana uymuştur, bu yüzden güçlü bir haftasonu geçirmeyi umuyorum.”


Yorumlar

“Rosberg: Harika Bir Başlangıç Yapamadım” için 6 yanıt

  1. Çin’de iyi süren değil, heryerde iyi süren şampiyon olur.
    Ferrari az daha güçlü görünürse, bu sene geçen seneden zor olacak Mercedes için,
    Rosbergle Hamiltona eşit!!! mualemeyi ya da Rosberge kıyakları artık göremezsiniz.

  2. Rosberg burda iyiyse Ham a laf söylenmez gerçekten burda üstün bir performansı var bu pisti sevdiği aşikar Ham’ın umarım bu sefer cok daha yakın olurlar ve bolca seyif keyfi sunarlar

  3. geçen sene harika başlangıç yapması da hamilton’ın yarış dışı kalması yüzündendi zaten. yoksa hamilton o zaman 5’te 5 yine yapmıştı. çin çin diyorsunuz da son 2 sene hamilton’a mağlup oldu. neye güvenerek çinde yener geçer gibi laflar söyleniyor acaba? temenni ile tahmini karıştırmamak lazım.

  4. önümüzdeki iki yarış rosberg’in gerçekten neler yapabileceğine dair alınabilinecek en net cevaplar olacak. çin’de her zaman iyi sürmüştür, bahreyn de göreceli öyle. bu iki yarışta da yaptığı açıklamalar doğrultusunda iyi sonuçlar alamazsa artık en üst seri pilotların yetenek olarak gerisinde olduğunu kabullenip iyi bir ikinci pilot olduğunu hazmetmesi gerekli.

  5. OtonomAktor avatarı

    yeteneğin bu kadar dostum hamilton arızayla kalmadığı ya da saçma sapan bir şey yapmadığı sürece onu geçmen mucize olur. koltuğunda alonso nun oturmasını isterdim açıkçası. bu sene de ham e yenilince zamanında ferrarinin barrichello tarafındaki koltuk gibi diğer pilotlar o koltuğa oturmanın hayalini kuracaklar. hoş mercedesin milliyetçi yapısı biraz kendini belli etse de araçlar eşitlenmeye başladığında daha iyi pilot ihtiyacı iyice gün yüzüne çıkacaktır.

  6. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Bu adam Çini seviyor,bu sefer Hamilton’nun önünde olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir